LovSundhed og sikkerhed

De grundlæggende regler for transport af børn i busser

1 januar 2014 reglerne for en organiseret bus transport af børn er blevet ændret ved dekret af den russiske regering. Til dato de nye regler bliver mere stringent med hensyn til virksomheder (befragtere), indgået en kontrakt om befordring og børns sundhed på en måde.

De grundlæggende regler for grupper af børn transport busser

Til at begynde, skal det bemærkes, har skiftet navn (udtrykket) trafik. Til dato, gruppen arrangerede transport med bus af børn indebærer transport af mindst 8 personer (børn) i bilen, som ikke er en taxa.

Hvis vi betragter reglen i detaljer og sammenlignet med reglerne i 2013, kan vi se, at før, i overensstemmelse med reglerne, en gruppe af børn begyndte med to personer, og børnene kunne bære på alle motorkøretøjer. Nu chaufføren har ret til at bære en gruppe af børn kun i busser kategori D og DE.

Regler arrangement af køretøjet og

Regler for transport af børn i busser kræver installation på maskinen eller på de bageste og frontale briller identifikationsmærke "Forsigtig! Børn ".

Hvis tidligere forbudt at transportere børn i bilen, hvis et barn forlystelser står nu, blev forbuddet ophævet.

Når du rejser til en destination flere busser med børn, den obligatoriske færdselspolitiet bil allokerer at eskortere til destinationen. Denne regel gælder kun, når kolonne 3 og rider over bussen.

Det er forbudt at transportere børn op til 7 år i bussen, som vil være i vejen mere end 4 timer.

supportorganisation

Siden 1. januar udviklet regler for transport af børn i busser indføre restriktioner for bilister. Nu administrere et sådant køretøj kan kun være en person, der i løbet af det sidste år ikke er blevet straffet med administrativ frihedsberøvelse og fratagelse af rettigheder. Vigtigst af alt skal oplevelsen af kørsel ikke være mindre end et år ved kategori D og DE.

Organiseret transport af børn med bus bør kun udføres i løbet af dagen. Når det bliver mørkt og natten kommer, er børn ikke lov til at bære. Chaufføren har ret til at drive et maksimum på 50 km til nogle parkering på vejen ske, hvis noget uforudset.

I mørket af barnet lov kan transporteres til toget, busstationer og lufthavn. Driveren er meget vigtigt ikke at afvige fra den tidsplan, der allerede i 23 timer børn var i stedet for indkvartering eller på destinationen. Afvige fra den tidsplan er kun tilladt i nødstilfælde.

Den velordnet rejse, eller hvordan man kan organisere helligdage

I løbet af udflugt ture, der varer mere end 12 timer på bussen nødt til at være to chauffører, der erstatter hinanden. Den samlede længde af turen bør ikke overstige 16 timer om dagen. Hver 8. time i kolonnen skal stoppe, og føreren skal have en pause på hotellet eller andre steder.

Regler for transport af børn i busser giver støtte officer og paramediciner i tilfælde af lange afstande bevægende tid overstiger 3:00. Medicinsk praksis og går til den sidste bus af kolonnen.

En meget vigtig regel er at have tilhængere. Hver bus skal være så ledsagende voksne, hvor mange døre i bussen. Hver person ser ud af bussen. Samtidig udnævnte leder, der fører tilsyn med de aktioner af føreren og støttegrupper, samt den, der våger over børns adfærd (hoved).

Hvordan til at organisere måltider

De grundlæggende regler for transport af børn i busser omfatter bestemmelser for børn. Hvis den planlagte bane varer mere end 3 timer er nødvendig for at tilvejebringe tilstedeværelsen af tørrationer og vand i plastflasker. Alle produkter skal være godkendt af Rospotrebnadzor, som det fremgår af et bestemt dokument (opløsning) er ikke kun på transport af rationer, men også viser sig at kvaliteten og sikkerheden af produkter.

I de seneste år, begyndte den betydning regeringer til at vedhæfte forberede transport af børn og unge. Et af kravene for transport vejleder, en forudgående inspektion af veje særligt udpegede kommission, som efter besøg på stedet og studere ruten bliver nødt til at gøre en inspektion certifikat. Normalt dette sker foran en masse afgangen af børn i sanatorier og lejre.

Senest 3 dage før transportere denne handling er indsendt til behandling på ligene af færdselspolitiet. Som det bør afspejles den nøjagtige dato og tidspunkt for indsendelse og busrute. Det bør også være de mulige steder at stoppe og hvile og trafikmønstre, på hvilke farlige spor steder markeret. I en handling fejret medicinske centre, hospitaler, politi indlæg, og meget mere.

Hovedarrangør af begivenheden er at tilvejebringe en rute tidsplan og beregne transport én mellemlanding sted til et andet. Det er også vigtigt at angive den omtrentlige tid til hvile og ernæring under rejsen.

Organiseret gruppe transport af børn ved busser

Transport børn kun til maskiner, der har bestået teknisk inspektion. Busser til transport børn skal være udstyret med moderne tekniske funktioner. Den maksimale driftstid på 10 år, hvorefter køretøjet ikke kan bruges i forbindelse med børns organiseret transport (GOST "Busser til transport af børn").

Først og fremmest skal føreren have en licens til at transportere passagerer og køretøjer - særlig licens-kort.

Moderne sporingssystemer

Busser, der udfører transport af børn, bør være forpligtet til at være udstyret med en satellit-forbindelse og en fartskriver.

I moderne modeller har alarmknap, som kan bruges i tilfælde af akut stop. Som regel er det sat på den nederste kant af sideruderne.

Hvad skal være i en kabine på bussen

Desuden skal alle køretøjer have en række arbejder ildslukkere med en kapacitet på mindst 2 liter 2-3 kits (den bedste bil, som har alt hvad du har brug for i tilfælde af en ulykke før ankomsten af ambulancen), 2 stopklodser og advarsel stoppe.

Hvis bussen går i en kolonne, så på forruden foran den højre side af kørselsretningen påsat, hvilket indikerer, at bussen i konvojen.

Ved transport tilstand svarer til chaufføren. Før hver afgang, er han forpligtet til at tjekke bilen for at undgå en eventuel ulykke eller fejlfunktion af maskinen. Hvis turen er en engangs-, på tærsklen af hovedet har ret til at sende bussen til at kontrollere den tekniske tilstand.

En dag før afgang i hænderne på arrangøren skal have alle vigtige dokumenter. De omfatter en kopi af den kontrakt om transport, oplysninger om føreren og en paramediciner, en kopi af certifikatet licens til bussen, en kopi af licensen til at drive føreren, en kopi af den aftale (ingen aftale) af den ledsagende person, liste over produkter, (tørre rationer), lister over børn og deres ledsagende forældre, rækkefølgen af stop undervejs og proceduren for landing børnene i bilen.

Hvis vognen er involveret en konvoj af busser, derefter 2 dage før afrejse lederen skal flytte for at etablere nummereringen af busser.

Der er en række af regler, hvorefter turen kan blive annulleret. Dette er primært vejrforholdene, i den anden - at ændre betingelserne for rejse, for eksempel, hvis der i stedet for ruten var der nogle begrænsninger, såsom fremkomsten af forhindringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.