LovSundhed og sikkerhed

Marine rækker og deres klassifikation

Trivsel og tillid hver stat baseret på hans hær. Det er militæret, der er uforgængelige symbol på styrke og magt, respekteret af alle borgere uden undtagelse. Ud over infanteri, faldskærmstropper, tank besætninger og signalgivere, der repræsenterer landtropper fødsel, er der også den flåde. Denne militære magt bevogter tryghed for borgerne i deres land fra vandet grænser. I overensstemmelse med charteret, hver tildelt en militær rang. Dette gælder også for søfarende. De har dog en lidt anden skala.

Marine rækker er opdelt i:

a) Kvalifikation og professionel;

b) naval;

c) honorære.

Den første kategori omfatter rækken af sejlere, der går til søs i de civile domstole. Disse marine rækker blev første gang brugt i det 18. århundrede. Disse omfatter: bådsmanden, skipper og navigatør. En person kunne få en af dem kun efter særlig certificering, der er godkendt af den russiske admiralitet. I begyndelsen af det 20. århundrede, blev systemet udsat for total reform, hvilket resulterer i marine rækker genopfyldes med en anden kategori - sudovoditelnymi titler, som blev tilskrevet kaptajnen og navigator. Værdighed hver af dem blev målt med fire cifre. Mere end en gang ramt af reformen af den flotille. Som i dag, civile marine flåde rækker omfatter følgende kategorier:

navigatører:

a) mastere bjælke / lav navigation;

b) navigatører lang / kort havet;

c) Ship mekanik tre bits;

g) Send Elektromekanik tre bit;

d) Send radio specialister første og anden udledning, samt marine og telegrafist operatører.

militær

Navy rækker er tildelt til mennesker, der kom ind eller indkaldt til tjeneste i søværnet. Men den indledende rang afhænger af de færdigheder, særlig militær træning og færdigheder. En ung mand indkaldt til militærtjeneste på skibet, fik titlen sømand. Det svarer til den gennemsnitlige rang af hæren.

Førende Seaman står mål med sådan en titel som en korporal. Holdleder i hæren kampvåben ligner Bestyreren af den første og anden artikler. Titlen på ledende befalingsmænd og Chief underofficer i flåden rækker svarer til dem på "jord" som chef for delingsfører sergent og sprćnghovedet stedfortræder. Stjernen hæren er ikke ringere kadet ombord. Af denne grund bør senior warrant officer ikke være den første til at give en militær honnør senior kadet, da deres rækker er lige. Det svarer til klassificering løjtnanter (fra junior til senior). Endvidere forskellene begynde. Så kaptajnløjtnant i Søværnet svarer til kaptajn af hæren. Admiral af flåden - det er den samme General. Den højeste rang er den General Maritime Admiral - det svarer til General feltmarskal.

Marine rækker og insignier - er uadskillelige, men som titlen, de militære skulderpuder Navy adskiller sig fra de landstyrker sammen med stjerner på dem syet strimler - dør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.