FormationHistorie

Det bragt til Rus slaget ved kulikovo

Slaget ved kulikovo var den sidste hårde konfrontation Temnik Mamaia og prins Dmitry Ivanovich. Udarbejdelse af Rusland til den generelle kamp mod en horde begyndte med tronbestigelse i Moskva Prince Dmitry Ivanovich. Zolotaya Orda i midten af det XIV århundrede var signifikant svækket af to årtiers uro. Dette opstod da Khan Berdibek mordet på sin far og brødre, som Berdibek selv blev dræbt to år senere i 1339 sin bror, i to årtier på tronen Ordynsky erstattet mere end 20 guvernører. Smoot var forbi kom til magten, Khan Tokhtamysh. Under urolighederne blev klatring Temnik Mamaia, som ikke er en legitim arving, ikke kunne gribe magten i Horde.

Så Mamai vendte blikket mod Rusland, der ønskede at skabe deres egen stat. Efter at indsamle en enorm hær, tilbød han at prins Dmitry Ivanovich at hylde, der kan sammenlignes med det, som Rusland tidligere betalte de gyldne herskere. I første omgang har prinsen ikke ønsker at betale Mor, kende dens virkelige status. Men at sammenligne kraften i Khans tropper og indså, at min mor er i øjeblikket stærkere foretrækker at betale i guld, end livet for deres folk. Men Horde Temnik var, ikke er tilfreds med den hyldest, og begyndte at forberede en ny kampagne mod Rusland.

Dmitry besluttede også at forberede sig på at modstå. Indsamling af tropper begyndte i august 1380, blev tropper koncentreret i byen Kolomna. Den 26. august, russiske hær flyttede i en kampagne. Oprindeligt bevægelsen var ruten langs floden. Oka, nær udmundingen af floden. Lopasnya tropper krydsede floden Oka og flyttede syd til Don kilde. Behovet for en sådan rute fortolket ønsket om at opdele hær af tatarerne og litauere, samt modvilje mod at bevæge sig gennem fjendtligt Ryazan jord. Ryazan på det tidspunkt var på siden af Mamaia.

Kulikovo Field ligger mellem floderne Don og Nepryadva, dets landskab er mest egnet til kamp. Vådområder og skovklædte flanker ikke tilladt brug af plads til aktiv Tandsten kavaleri. Russiske tropper udstationeret i kamp formation på forkant stod vagt regiment kun designet til at binde kampen, erstatte mongolske tropper under beskydning russiske skytter, og derefter hurtigt trække sig tilbage. For den avancerede vagt stod regiment, som skulle svække det første slag før de går i kamp den vigtigste hær. Den tredje linje var en stor regiment, som skulle overtage hele hovedparten af den mongolske-tatarisk hær. Vingerne blev placeret hylder venstre og højre hånd. I en lille fiskesnøre skjulte baghold regiment, der blev ledet af en erfaren guvernør Dmitry Bobrok-Volyn.

Slaget ved Kulikovo startede 8 september 1380. Kampen satte kampen munk Peresvet og mongolsk kriger Chelubey, hvilket resulterede i to dødsfald. Tatar kavaleri angreb centrum, smadrede vagt og banebrydende hylder, hun tilbragte tre timer forsøger at bryde forsvaret af en stor regiment. Så Mamay slog den anden slag i venstre side, tvinger Dmitry Ivanovich at sætte i aktion den første reserve, men ude af stand til at modstå angreb af tatarerne blev venstre flanke brudt og russiske tropper var på randen af miljøet. I dette øjeblik en uventet slag baghold regiment har lidt, som besluttede udfaldet af kampen, vender den mongolske hær på flugt. Russiske tropper stadig mere end halvtreds kørte kilometer Tatar tropper, så sejrrige slag på Kulikovo felt er afsluttet.

Resultater af slaget ved Kulikov kan ikke overvurderes. Det var begyndelsen på enden af den mongolske-tatarisk åg. Efter hende i to år, indtil kampagnen Tokhtamysh om Moskva, som han tog med hjælp af falske løfter Novgorod købmænd, har Rusland ikke hylde den Horde. Men selv efter at betalingen blev mere og mere betinget. Invasion af Mamaia på den russiske jord blev fuldstændig ødelagt Rusland, gøre det til en horde af Mamaia, som efter at have opnået anerkendelse i deres eget land, besluttede han at blive en lineal i et andet. Slaget ved Kulikovo og resolut afvisning Dmitry Ivanovich, tilnavnet efter kampen - Don viste Horde kraft af russiske våben.

År for slaget ved Kulikov blev udgangspunktet, hvorefter mongolerne ikke længere vovede at indgå i en åben konfrontation med Rusland. Slaget ved Kulikovo haft en enorm indflydelse på bevidstheden hos det russiske folk, der forstod, at tatarerne er ikke kun muligt, men også brug for at vinde.

Præcis hundred år Rusland har officielt anset for at være en vasalstat af den Gyldne Horde, som regeringen har gennemført den store konfrontation på Ugra floden, selv om ingen af parterne ikke har vovet at aktive fjendtligheder, mongolerne tilbage med ingenting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.