ForretningSpørg eksperten

Firma sortiment politik

Handelspolitik - et sæt af aktiviteter og strategier med henblik på at identificere de forretningsmæssige mål og nå dem. Det formuleret en handlingsplan forud for det selskab, der producerer eller fremmer produkter på markedet en bestemt type. Det produktpolitik omfatter sortiment politik for virksomheden og brug af handelspolitikken. Handel strategi er bestemt af den overordnede strategiske enterprise kursus.

Sortiment politik er definitionen af et sæt af de produktgrupper, der er den mest foretrukne for den vellykkede drift af virksomheden og sikre omkostningseffektiviteten af sine aktiviteter, dannelsen af produktsortimentet til at imødekomme markedets behov, finansielle situation i selskabet og dets strategiske mål.

Når dannelsen af sortimentet af produkter skal:

- forholdet mellem de detekterede nye produkter, der kræver modifikationer og forbedringer, traditionelle produkter, såvel som forældet;

- Sætter vifte af produkter og planlagt kvantitative og kvalitative indikatorer ;

- Angiver antallet af modeller, samt modifikationer af det samme produkt;

- bestemme sammensætningen af livscyklus af hvert produkt, samt udsigterne for opdatering af sortiment.

Sortiment politik dannes for at opnå langsigtede mål og er især markant under strenge konkurrencevilkår, der gælder for produktet som de høje krav til omfanget og kvaliteten. Hendes spørgsmål er taget på det strategiske virksomhedsniveau og tager hensyn til de overordnede strategiske mål.

Sortiment politik, er dens udvikling og implementering skabt under følgende betingelser:

• kræver, at der findes en klar forståelse af den overordnede strategi for virksomheden i markedet;

• kræver et godt kendskab til markedet og arten af kravene i målet kategorier af købere;

• har brug for et klart billede af de tilgængelige ressourcer og kapaciteter i virksomheden som i dag og i fremtiden.

Sortiment politik skal begrundes på grundlag af fælles principper, der giver adgang til markedet på samme tid følgende produktgrupper:

- grundlæggende - varer, der bringer virksomheden hovedparten af overskud;

- Support - produkter, der bringer virksomheden mindre rentable end grundlæggende, men altid kommer på markedet og stabilisere indtægter;

- strategiske - produkter, som selskabet har planer om at foretage betydelige overskud i fremtiden;

- taktisk - produkter designet til at fremme salget af de vigtigste produktgruppe.

rækkevidde ændring kan være baseret på tre tilgange:

1. Lodrette ændringer i sortiment. Disse processer er en del af den vertikale spredning af produktionen aktivitet i selskabet og fokus på ekspansion eller sammentrækning af produktionen af disse komponenter, der tidligere blev købt hos leverandører, samt at skabe sit eget distributionsnet til at fremme virksomheden fremstillede produkter.

2. Horisontale ændringer er komponenter i den vandrette spredning. Så navngive ændringer inden for området af eksisterende aktiviteter eller i tilstødende områder, eller at komme ind på et nyt marked inden for rammerne af samarbejdet uden overgange til tilstødende niveauer.

3. Komplekse ændringer. Diversificering er både horisontalt og vertikalt.

Udvidelse eller sammentrækning område kan skyldes to årsager. Typisk er denne forlængelse knyttet til diversificering proces eller forsnævring forårsaget af behovet for at integrere både vandret og lodret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.