HjemlighedVærktøj og udstyr

Power sav disk: hvordan man vælge?

Power oplevede cirkulær i hverdagen for det moderne menneske noget ekstremt nødvendigt og nyttigt. Men hvordan du vælger det, fordi producenter tilbyder snesevis af forskellige modeller. Hvordan ikke at forveksle med et valg og ikke betaler for meget for unødvendig feature sæt? Svaret på dette spørgsmål, vil du lære videre i denne artikel.

Arsenal skærende værktøjer er forskelligartet, men den elektriske sav skive har flere store fordele i forhold til alle andre lignende anordninger - nøjagtighed, kvalitet og renhed af snittet. For eksempel, hvis vi sammenligner det med en motorsav, det er nemmere, mere miljøvenlige (ingen udstødningsgasser) og ikke skaber vibrationer under drift.

Power sav skive har en vægt på klare fordele. Men vi vil sætte fokus på det faktum, hvor vigtig præstation er at have et værktøj, der er designet til hvilket formål og på hvilke betingelser det kan betjenes.

Det er ikke nødvendigt at stirre på den smukke emballage og etiketter. Selv meget omtalte selskaber kan skuffe dig produceret kvalitetsværktøj. Derfor er det bedre at stole på udtalelsen fra folk, der allerede har købt denne enhed, eller at rådføre sig med fagfolk på dette område.

Før du stille spørgsmål, først afgøre, til at foretage enhver værker solgt elektrisk sav disk, hvor ofte du planlægger at bruge det. Og først efter at søge rådgivning. Så både du og ekspert vil være lettere at vælge den model af enheden, baseret på specifikke ønsker allerede.

For eksempel er der save designet til kun husholdningsbrug, og der er enheder, der kan bruges selv i løbet af professionelle arbejde. Hvorfor det? Dette parameter afhænger af strømmen, varighed og hyppighed af brug, diameter disken. Den større diameter af skiven, der er behov for den mere strøm til skæring. Omdrejningshastigheden ligger i intervallet 1800-6000 omdr./min.

Konventionelt, magt disk motorsave kan inddeles i tre kategorier:

- en lille (maksimum 800 W);

- gennemsnit (800-1200 W);

- høj (1200 W og mere).

Skæredybden. Denne parameter bestemmes af den ydre diameter af skiven. På hjemmemarkedet modeller skæredybde på 50-70 mm. Sådanne indretninger er tilstrækkeligt lys og manøvredygtig. Der er også en bærbar cirkulær magt oplevede med en fladere spåndybde, men dette er for kopier af mestre.

Professionelle disc save giver skæredybde på 100 mm eller mere. Derfor kan de vejer mere end 10 kg. Der vil ikke være mulighed for en ekstra permanent installation værktøj.

Cirkulære magt så på træ egnet til savning proces alle træsorter: eg, lind, gran, lærk, el, ask og så videre.

Lavt vibrationer og støj instrument giver komfort og bekvemmelighed på arbejdspladsen. Standtid steget med letvægts kugleleje. Der riving knivskiven forhindrer fastklemning under drift af værktøjet. Standardudstyr omfatter følgende elementer:

- savklingen ;

- rør (støvsuger);

- Parallelanslaget;

- unbrakonøgle.

Succesfulde opkøb!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.