BilerBiler

Hvordan laver smagsoplevelser i bilen med deres hænder

Hver bil ejer ønsker i en kabine på sin jernhest var altid præsentere en behagelig og foretrukne smag. Nogen kan lide duften af kaffe, nogen - citrus, og en person - friskhed. Hvad er de varianter i bilen bedre? Selvfølgelig, dem, der er lavet med deres egne hænder ved hjælp af kun naturlige ingredienser. Det er muligt at vælge den duft, der er behageligt.

Den bedste smag

I øjeblikket er mange producenter tilbyder en bred vifte af luftfriskere til kabinen. Nogle af dem har alle lang velkendte lugt, og nogle eksotiske lugt. Navnene på mange af disse midler er endnu svært at udtale. Men den bedste person opfatter præcis de varianter, der er velkendte for ham. Derfor bør du på forhånd bestemme lugt. Så hvordan man kan gøre smagen i bilen med hænderne?

I de fleste tilfælde alle de nødvendige komponenter er tilgængelige i ethvert køkken. Derfor vil deres søgen ikke være svært. De vigtigste ting - at vælge den rigtige duft.

Duften af kaffe

Dette er den nemmeste smag i bilen. Kaffe hældes i en lille pose, der kan være fremstillet af jute. I dette tilfælde kan du bruge din favorit forskellige bønner. Hvis kaffen er frisk, vil dens smag vare mindst 30 dage. Det er længe nok. Hvis vi mener, at butikken fresheners bor på de fleste et par uger.

Ud over de grundlæggende funktioner, såsom smagsstoffer perfekt absorberer fugt fra luften.

Kan jeg bruge andre kornsorter

Hvis ejeren af køretøjet er ikke særlig glad for kaffe, kan du også bruge andre kornsorter. I dette tilfælde de ideelle krydderier som anis, fennikel og spidskommen. En sådan korn er let at finde i lagre af enhver husmor.

At producere varianter i den bil, der vil behage hele familien, kan du sætte i en lille pose med vanilje eller kanel. I modsætning til indkøbt som naturlige luftfriskere ikke er for sukkerholdige. I denne duft vil appellere ikke kun voksne, men også børn.

Æteriske olier til at hjælpe

Sandsynligvis alle set i skranken apotek krukker proppet med en bred vifte af æteriske olier, der har meget kendte navne. De kan også bruges til at lave varianter. For at gøre dette, kan du skære ud af tykt stof det samme juletræ og slippe det et par dråber æterisk olie. I dette tilfælde er det vigtigste - ikke overdrive det, fordi lugten i kabinen vil være meget stærk.

Hvad smag til at vælge?

Hvis du ønsker at oplade atmosfæren i det indre af et køretøj, er det bedst at bruge olie af bergamot. Efter denne komponent generelt virker som et afrodisiakum.

Hvis situationen, tværtimod, er det nødvendigt at udlede, skal du bruge den æteriske olie af fyrretræ. Denne duft vil appellere til alle. Men for fuldstændig afslapning ideel cedertræ olie.

Vær ikke bange for at eksperimentere

Hvis du vælger at bruge æteriske olier, være parat: at fokusere på én smag er meget vanskeligt. Mest sandsynligt, i din kurv vil være mindst 4 flasker. Og det er ikke skræmmende. Efter alt, kan du eksperimentere lidt og skabe en fremragende smag i bilen med hænderne, hvilket vil matche stemningen.

Hvis kapaciteten af de gamle luftfriskere eller olie har du ikke smide, kan de bruges som bolig. Fyldstoffet kan anvendes skum eller fleece. Hvordan laver smagen i bilen med hænderne? Nok til at dryppe et par dråber af din favorit æterisk olie på en vat eller skum og sætte det hele ind i en gammel krukke. Det er alt.

Gel freshener til biler

Hvis du foretrækker noget permanent, kan du producere en gel varianter ind i maskinen. I dette tilfælde er der intet kompliceret eller umulig. For at gøre dette skal du købe på ethvert købmand regelmæssig gelatine og et apotek - en favorit æterisk olie og glycerin.

Den første fortyndede komponent i overensstemmelse med instruktionerne er trykt på emballagen. I dette tilfælde bør gelatinen få en homogen masse. I det færdige produkt, hæld en teskefuld glycerin. Den endelige sammensætning kan hældes i krukker fra under en creme eller i en beholder købt hos aromaer. Nu drypper 6 dråber æterisk olie. Hvis du bruger citrus smag, det er værd at tilføje et par gange mere. Efter alt, disse æteriske olier erodere meget hurtigt.

Alt skal være i moderate mængder

Forsøg ikke at lave dufte ind i bilen, som vil være i stand til at dræbe alle de andre dufte. Det kan spille en grusom spøg. Efter en meget stærk lugt kan distrahere føreren under kørslen. Og i nogle tilfælde forårsage hovedpine. Desuden kan føreren ikke umiddelbart identificere nogle problemer i køretøjet, for eksempel, ikke føler lugten af brændstof eller udstødning. En lignende fejl kan føre til ganske alvorlige konsekvenser.

Hvis kabinen skulle den ubehagelige lugt, så skal du tænke på at skifte filtrene. Efter alle disse detaljer perfekt absorberer alle varianter og akkumulere dem. Som et resultat, kan kabinen svæve ikke helt en behagelig duft, som er afskåret er ikke så enkelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.