Hjem og familieTilbehør

Wrap hår - et skridt til perfektion

Unge damer fra min skole har mulighed for at vurdere effekten af magiske hår på andre. Lange fletninger nyde særlig opmærksomhed fra klassekammerater møgunger, trygt vejen til hjerter af det modsatte køn.

At være ældre, pigerne dygtigt bruger tiltrækkende effekt af luksuriøse hår i at skabe attraktive billeder. Og til dette er det ikke nødvendigt at komme med kunstfærdige frisurer, legemliggørelsen der tager en masse tid. Nogle gange er den mest primitive dekoration i dit hår kan omdanne hele udseendet. For eksempel, hår hoop. Popularitet fælge skyldes ikke kun deres alsidighed og funktionalitet. Dekoreret med rhinstene, perler, bånd, læder og fjer - de giver den ydre fremtoning et unikt og mystisk udseende.

typer af fælge

Afhængig af design og fremstilling af fælge materiale kan opdeles i ferier og hverdagen. Brugervenlige almindelige bøjler lavet af plast og gummi er manifesteret i evnen til øjeblikkeligt at rydde op dit hår under arbejdet på huset. De er også uvurderlig, når de anvender kosmetiske maske på ansigtet. Wrap hår kan være et godt alternativ sport armbind under træning, jogging og rekreation.

Festlig hoop hår ofte præsenteret i form af fine fælg efterligne luksus tiara. Rich indlæg af krystaller og perler kan udskiftes elegant bue, som er i stand til at give den unge billedet charme og fortræd. En dobbelt fælge hjælpe besidderen høj frisurer passer retrostil.

Fælge ser godt ud i kombination med hendes hår. Fin produkt med en stor dekoration element side lægger glamour chic Lokker. Dekorative elementer kan tjene som en broche eller et luksus håndlavet blomst.

hår smykker med deres hænder

Bestemt i mange kasser og det store flertal af kvinder fortsat ligge brudte brocher, rhinestones og krystaller udfældes fra smykker. Måske, i arsenal er der smukke perler, som af forskellige grunde ikke har haft held til at dekorere brystet. Tilføjelse til dette sæt af hot melt, satin bånd, blonder, læder, få det nødvendige materiale til dekoration "håndlavede".

Til at begynde, lave en bøjle til hår med sine hænder. Tage den sædvanlige plast bezel (fortrinsvis ikke skør), fastgjort med klæbemiddel på det gennembrudt blonde. Det kan bruges som en færdig blonde bånd og skåret fra blonde stof strimler. Tape længde er to gange længden af plastbasen. Forsigtigt begynder at lime blonder fra den ene ende. Således påføring af klæbemiddel, der danner parallelle folder af et bånd, der danner et spor i form ryusha. Efter at materialet er tørret, til produktet start dekorere. Små Pearl perler vil se spektakulære, arrangeret i en række på i fælgens overflade. Perler kan vekslede med spektakulære vægtløse pailletter eller fjer. Af den måde, er det bedst at bruge elementer, der kan sy med en nål. Denne monteringsmetode er ikke kun pålidelige, men vil, hvis det er nødvendigt, at ændre detaljerne, uden at forårsage skade på hele strukturen.

Et hit barbershop mode smykker stål af kæderne, som også er let at lave dine egne hænder. Dette vil kræve flere kæder, to tunger og små metalringe til fastgørelse. Mellem metal pinde kammusling, efterlader en ensartet afstand, ved hjælp af hjælpestoffer kæder vedhæfte ringe. De modstående ender symmetrisk fastsætte den anden Tungekant. Sikring kammuslinger hjemmelavede dekorationer i håret, får vi det originale tilbehør. Afhængigt af de udvalgte værker kan du få en luksuriøs dekoration til offentliggørelse eller mulighed for hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.