Hjem og familieTilbehør

Hvordan at vælge den størrelse af en semi-linned?

Valget af strøelse - en fascinerende, men en ganske vanskelig opgave. Et stort antal farver, masser af forskellige materialer, forskellige typer af finish, muligheder for udsmykning, men det vigtigste i valget - på størrelse med en semi-linned. Derfor, for at vælge den rigtige strøelse, så venlig at måle målebånd bredde og længde af din puder, madras og tæpper.

Også, når du vælger en seng bør bygge på kvaliteten af stof og syning produkter. Glem ikke, at de boligtekstiler ideelt set bør passe ind i det indre af dit værelse.

Dimensionerne af en semi-linned

I dag er der flere typer af sengelinned, som adskiller sig i deres navne og størrelser, de omfatter følgende kits:

 • et soveværelse;
 • en standard halvanden;
 • halvanden euro;
 • standard dobbelt;
 • fordoble euro;
 • familie;
 • ungdomsårene;
 • børn.

Russiske og europæiske dimensioner af en semi-sengetøj er præsenteret i tabellen.

navn Størrelse i mm pudevår Dynebetræk størrelse i mm Størrelsen af bladet i mm
sesquialteral 500 * 700 * 600 * 600, 700 * 700 1500 * 2100 1500 * 2200 2150 * 2480 1500 * 2150 1600 * 2100 1800 * 2600 2150 * 1480
teen 500 * 600, 500 * 700, 700 * 700 1450 * 2150 1450 * 2200
euro 500 * 700, 700 * 700 2000 * 2200 2050 * 2250 2250 * 2450 2400 * 2200 2400 * 2800

Hver producent sine dimensionelle grid sengetøj sæt. Alle russiske selskaber standard størrelse seng, hvilket ikke er tilfældet for de europæiske producenter.

Når du køber seng sæt, læse tallene, der er angivet på emballagen. Disse størrelser af sengelinned kan afvige fra den virkelige. Derfor er det bedre at komme ud af sengen pakning og re-foranstaltning, en centimeter leveret hvert element. Så du kender den nøjagtige størrelse af lagner, pudevår og dynebetræk.

Udformningen af en og en halv sæt af sengen

Hvert år, behøver designere ikke ophøre med at overraske os med nye modeller af sengelinned. På en bred vifte af stilarter og muligheder for at dekorere fungerer bedst master-kunstnere. Et stort udvalg af strøelse sæt i forskellige stilarter og retninger er tilgængelige på markedet for varer for enhver smag og farve!

 1. Folklore retning: store lyse mønstre på en ensartet tæppe dækning. På de mest populære modeller af sengelinned skildrer frodige roser, mælkebøtter store og lyse orkidé. Sådanne kits er dekoreret med smukke flæser, blonder og flæser.
 2. Retrostil romantiske sæt sengetøj med mønstre og farver, dekoreret med bånd og sløjfer af satin stof.
 3. Populære destinationer i jugendstil: 3D-tegninger på sengen, billederne i form af tegn, sjove dyr, eksotiske natur, plads scener og mange flere.
 4. Forretning stil: stribet eller plaid sæt sengetøj fremstillet af naturlige stoffer (Calico, linned eller bambus).
 5. Land Retning: både små og lyse mønstre, tegninger og abstrakte.

Hvordan man vælger en kvalitet halvanden sengetøj?

Rækken af boligtekstiler omfatter en bred vifte af sengelinned indenlandske og europæiske virksomheder. For at vælge et kvalitetsprodukt, skal du vide, hvilke former for naturlige stoffer sy linned halvanden:

 • Percale;
 • Calico;
 • bomuld;
 • bambus;
 • Calico;
 • hør;
 • poplin;
 • ranfors;
 • biomatin;
 • satin;
 • silke.

En seng af naturlige tekstiler åndbare, ikke-allergifremkaldende og modstandsdygtige mod deformation, stærke og holdbare. Hertil kommer, dette strøelse er meget let, blød og behagelig at røre ved, godt holder sin farve selv efter mange gange vask.

Farver: en linned bedre at vælge?

Vellykkede design og nye materialer gjort sengelinned vasketøj i teknikken. Moderne kits kan forvandle dit værelse.

Monokromatisk farver er gået i vejkanten, så nu på mode rolige landskaber, lyse tropiske motiver, strenge geometriske abstraktion og figurer i den egyptiske stil. Trendy farver og opløftende på samme tid rolig person.

Den mest populære trend i 2017 var de sengetøj sæt, lavet i Tehnostil, det viser en teknik, der skinner smukt alle de sølv og metalliske nuancer. Dette design passer perfekt i rummet, udført i en moderne stil.

Kriterier for udvælgelse af en og en halv sæt af sengen

Valget af en og en halv linned - ikke en let opgave, som kræver tid og penge. Før du foretager et køb, skal du bestemme for sig selv de få indikatorer, der vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg:

 1. Bed Størrelse (for det meste møbler har en standard størrelse, men i nogle tilfælde, senge har brugerdefinerede designløsninger).
 2. Producent af en og en halv linned.
 3. Størrelsen på halvanden sæt (hvilken størrelse dynebetræk, bed-plader og pudebetræk er fra indenlandske og europæiske virksomheder).
 4. Længden og bredden af madrassen, tæpper og puder.
 5. Stilistisk retning af bed-apparater.
 6. Type af stof og dekorative elementer.
 7. Farverne i sengetøj.

Styret af denne artikel, kan du finde ud af, hvad er de dimensioner af en semi linned. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at navigere og foretage et rigtig godt køb!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.