TravelingRejsetips

Guest house "Sunny House" (Anapa): anmeldelse, anmeldelser

Guest house "Sunny House" (Anapa) tiltrækker turister fra forskellige dele af vores land. Folk her har en tendens til komfortabelt og til en rimelig pris at tilbringe din ferie.

placering

Guest house "Sunny House" (Anapa), som ligger i en økologisk rent landsby Vityazevo. Det er her, tilbyder rummelige sandstrande, hvor det er umuligt ikke at falde i kærlighed ved første blik. Tiltrækker turister til disse steder handy og lille indgangen til havet, så du kan svømme med små børn. Guest house "Sunny House" (Anapa) bygget på havnefronten. Der er restauranter, butikker, diskoteker, caféer og natklubber.

Pensionatet "Sunny" (Anapa), ligger ved siden af forlystelsesparken, så forældrene ikke har problemer med organiseringen af fritidsaktiviteter for børn.

Takket være installation af høj kvalitet termoruder i værelser, behøver lyde ikke komme ind i rummet. Nærheden til de underholdningsmuligheder forhindrer ikke gæsterne til at slappe af, nyde socialt samvær på hotellet. Fra hotellet til havet omkring tyve minutter.

service

Guest house "Sunny House" (Anapa) byder besøgende forlader til ferien på deres personlige køretøjer udstyret med en parkeringsplads. Du kan også bruge den moderne swimmingpool, lege med barnet i udstyret legeplads. På soldækket er udstyret med satellit-tv, hvor du kan nyde grill, tilberedt på grillen.

Værelserne komfortable møbler sæt, køleskab, TV, split-system installeret. Eventuelt kan du bruge vaskeri, sauna eller dampbad.

Som en ekstra service (for et mindre gebyr), kan gæsterne bestille tid i lufthavnen eller banegården.

Den indvendige udsmykning

Pensionatet "Sunny Beach" (Anapa) er dekoreret med de nyeste interiør design tendenser. Hotellet har et fælles rum, hvor et tv. Den fælles køkken har en mikrobølgeovn, el-komfur, gas ovn, elkedel, køleskab. Hvis det ønskes, kan du bruge retter, som er i køkkenet for at tilberede en lækker morgenmad eller aftensmad. Der er et hotel og bestik, stole, et bord, alle betingelser for komfortabel hvile med sin familie. Hvert værelse har gratis internetadgang.

placering

Kan du lide Anapa (Vityazevo)? Guest house "Sunny House" tilbyder overnatning i to bygninger (2. og 3. sal). Det giver otte og ti-rooms, der dækker et areal på 16 til 24 kvadratmeter. Hvis det er nødvendigt, det er tilladt for ekstra senge. Ankomst opererer fra 14 timer, og det forventede afgangs- 12 timer.

Anmeldelser af turister

Du vælger at slappe af Anapa? Pensionatet "Sunny", anmeldelser, som vi foreslår nedenfor, kan betragtes som en fremragende mulighed økonomisk og behageligt ophold i regionen.

Mange siger, at selv om hotellet ingen stjerner, men rummet har alt hvad du behøver for et behageligt ophold: køleskab, rene håndklæder. Hver dag værelserne rengøres ofte skifter tøj. Forældre kan godt lide, at der var en legeplads til børnene, selv en børnestol, legetøj, en kravlegård. Hotellet har en god beliggenhed, med nem adgang til havnefronten. Hendes råd til alle, der planlagde at bo i Vityazevo.

Nogle vælger et hotel på råd fra venner, men er ikke altid sikker på, at komforten vil være tilfredse. Men virkeligheden ofte overgår alle forventninger: folk falder i en behagelig og velegnet til ophold. Hvil her en masse unge forældre med småbørn, men stadig i rummet, kan ikke høre børn råber.

Mange falder i Vityazevo ulykke, for eksempel, hvis en lang tid ikke kunne beslutte på resten. Nogle gange de ønskede at komme til udlandet, men der var ikke tid til visum behandling. Og så viser det sig, at vi ikke har nogen værre. Ferier her kan arrangeres til en rimelig pris. Besøgende som tjenesten, kan du forberede morgenmad i køkkenet, og spise i caféen. Ud over sin bekvemme beliggenhed, "Sunny House" glad god kvalitet internet. Ingen stjerner, men værelset er ren, frisk linned, lugte, er insekter i værelserne ikke observeret. At "Paralia" kan nås med shuttle bus, gå til havet tager omkring 15-20 minutter.

Hvem har alvorlige hjerteproblemer, læger anbefaler hvile i Anapa, men det er langt billigere at bo uden for byen, for eksempel i hotel "Sunny House". Det venlige personale, fantastisk beliggenhed, rimelige priser - det er det, der først og fremmest bemærkes gæster. Du kan besøge de helbredende kilder, og har tid til at slappe af og nyde solen og svømme i havet. Mange rådes til at stoppe her, fordi resten absolut en fornøjelse.

konklusion

Vitjazevo er en ferieby, der ligger 11 kilometer nord for Anapa. Her kan du nå med shuttle bus i ca 20-30 minutter. Strandene her er blid, bred, egnet til børn. Deres samlede længde er tre kilometer væk.

Ud over de komfortable strande i landsbyen omkring otte kilometer kyststrækning egnet for elskere af ensomhed. Den største strand er centrale, det er den mest komfortable og bekvem ferie stedet.

Fra hotellet "Solar House" ligger nærmeste strand vityazevsky anerkendt denne perle af Rusland. Ud over de fantastiske arter, her er berømte mineralske kilder. Vand, som er en forbindelse med calcium, magnesium, natrium, anvendelige i det kardiovaskulære system.

Paralia Quay er en luksus, en smuk boulevard, der forbinder centrum med Vityazevo Sortehavskyst. Der er en række attraktioner, som er misundelse af Europas anlagte forlystelsesparker. Ud over rutsjebaner, karruseller, biler, og der er et pariserhjul, hvorfra du kan se alle de fantastiske sceneri af de russiske resorts. Om aftenen kan du nyde fantastisk belysning, der består af multi-farvede lys og lyspærer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.