Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Yana Nikolaeva: biografi, filmkarriere og personlige liv

Yana Nikolaeva - en talentfuld skuespillerinde, på hvis konto snesevis af roller i kriminelle og melodramatiske serier. Vil du gerne se biografien om vores heltinde? Er du interesseret i hendes filmkarriere? Alle de nødvendige oplysninger er udgivet i artiklen.

Biografi: barndom og ungdomsår

Den 27. juli 1975 optrådte Yana i Moskva. Nikolaeva - hendes pigenavn. På plakater og kreditter er skuespilleren vist som Jana Shivkov. Og fans kender hende præcis under dette navn.

Vores heltinde voksede op en aktiv og intelligent pige. Hun havde mange venner blandt sine jævnaldrende. På skolen studerede jeg på Nikolaev-kvartetten og de fem. Hun var en regelmæssig deltager i amatørkonkurrencer. Også pigen besøgte forskellige cirkler (håndarbejde, danse og andre).

Efter eksamen fra gymnasiet indgav pigen dokumenter til flere teatre i hovedstaden. Hun forberede sig på eksamener i lang tid og flittigt. Som et resultat blev Ian Nikolaev indskrevet i VTU dem. Shchukin. Hendes lærer og mentor var Yuri Lykov. Han forudsagde sin strålende fremtid for sin elev. Og jeg var ikke forkert. I 1996 blev pigen tildelt et eksamensbevis for eksamen.

Filme i film og serier

Hans filmkarriere begyndte Yana med episodiske og sekundære roller. For første gang optrådte hun på skærme i 1998 på billedet "Jeg vil gerne gå i fængsel". Direktøren kunne godt lide at arbejde med begyndende kunstner.

Mellem 1999 og 2002, Flere film og serier med hendes deltagelse blev udgivet ("Suspicion", "Brigade", "Stop on Demand" og så videre). Hvilke slags billeder har vores heltinne ikke prøvet på sig selv. Hun var både prostitueret, sygeplejerske og husmor.

Min første store rolle var i 2003. Pigen spillede Katka i kultfilmen "Boomer". Derefter gik karrieren op ad bakken. Direktøren fylder bogstaveligt talt skuespilleren med forslag til samarbejde.

Nedenfor er nævnt hendes mest levende og succesfulde roller for 2003-2016:

  • "Clean keys" (2003) - sekretær;
  • "Glem ikke" (2004) - Lida;
  • "Provincial Muse" (2012) - sangeren Marina Polyakovskaya;
  • "Kærlighed fra et reagensglas" (2013) - Nina;
  • "Stars Shine All" (2014) - Maria Glukhovskaya;
  • "Sandheden i vin", 1 og 2 dele (2015) - Vika Andreeva.

Personligt liv

Yana Nikolaeva er en skuespillerinde med fremragende eksterne data. Hun har mange fans blandt mænd fra 25 til 45 år. Men har de selv den mindste chance for at vinde hendes hjerte? Nu skal vi tale om dette.

Tilbage i slutningen af 1990'erne giftede en effektiv blond en elsket fyr - Pavel Shivkov. Slægten for hans aktiviteter er ukendt. Skuespilleren begyndte at handle i film under hendes mands navn. Desværre varede dette ægteskab ikke længe. Parret lydløst og fredeligt skiltes. Men navnet på den tidligere ægtefælle Yana besluttede at forlade.

I øjeblikket er kunstneren et legitimt ægteskab. Den anden mands navn, efternavn og erhverv blev ikke offentliggjort. Oplysninger om tilstedeværelsen af børn i Yana mangler også. Mest sandsynligt skyldes det, at hun forsigtigt skjuler sit privatliv fra journalister og fremmede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.