Nyheder og SamfundPolitik

Viceborgmester Pyotr Biryukov: biografi med fotos

Kun få russiske embedsmænd lyttede til hans adresse så mange afgifter som Biryukov Petr Pavlovich. Næsten alle hans arbejde som viceborgmester i Moskva er forbundet med skandaler. Ubehagelig situation opstod i fortiden, og de er forbundet ikke kun med det arbejde, men også med uddannelse, familie ... Ikke desto mindre, borgmesteren i kapitalværdien af den person, og opfordrer selv sine priser.

Hvor han blev født og undersøgt?

Tolvte juli 1951 født Biryukov Petr Pavlovich. Hans biografi begyndte i en lille landsby kaldet Gammel Buzets, ikke langt fra byen Zheleznogorsk Kursk-regionen. Hvem ville have troet, at en simpel land dreng nogensinde ville være så tæt på "rat" af den russiske hovedstad?

Længe nok til noget og ingen tegn ... Tilsyneladende, efter skole, gik Peter himlen, så i det 69 th år, blev han taget i hæren.

Demobiliseret i 71 th, en fyr et par år ligget ved en skillevej, og derefter besluttede at gå til en lærer, trådte Pædagogiske Institut ved Kursk. Som en funktion for sig selv valgte jeg at undervise matematik. Han er uddannet fra gymnasiet i 1979.

Senere, som en voksen, Pyotr Biryukov fik en anden grad - denne gang Kursk Polytechnic. Specielle - "ingeniør". Det skete i 1986.

Tidlig karriere

Pyotr Pavlovich forsøgte at gå på pædagogisk spor. Han arbejdede i en kostskole ved otte-års Troitsk pædagog, lærer og forsøgte brødet, og viste sig som en aktiv fagforeningsfolk. Men "Jeg prøvede" i dette tilfælde - nøgleordet. Fordi skolen Pyotr Biryukov ikke ophold.

I slutningen af 70'erne kom en ung mand ind i området for byggeri. Trusts "Mostransstroy" og "Glavmosstroy" blev det første sted i hans arbejde med dette meget langt fra stien af pædagogik. Først blev Peter P. foreman så i stedet for den tillid manager, tjente som maskinchef. Og selv om det eksamensbevis, som giver mulighed for at besætte en så høj stilling, Biryukov var der ikke, men han arbejdede på dette, indskrive i den 81-meter i Polytechnic.

I midten af firserne, Peter Pavlovich stået i spidsen for "Volgograd reparation og opbygge tillid", efter at have arbejdet i det for et stykke tid, før den maskinchef. Med dette nu tilsluttet første store problemer fremtidig viceborgmester i Moskva. Han næsten ikke få en fængselsstraf i forbindelse med en sag om tyveri af byggematerialer gruppe af personer. Hans kolleger satte sig ned og Pyotr Biryukov slap foranstaltninger af offentlig indflydelse.

præfekturet

De halvfemserne blev markeret til Peter Pavlovich sin overgang fra området for byggeri i verden embedsmænd. I 1991 blev Biryukov udnævnt sub-præfekt for en af de Moskva distrikter - Vykhino (sydøstlige administrative distrikt). Fem år senere blev han den første stedfortræder præfekt i Central District, og fire år senere blev forfremmet til præfekten - i hans "besiddelse" var den nordlige administrative distrikt.

Siden 2002-2007 holdt han en ministeriel sæde i Moskva regering, og også stået i spidsen for det sydlige præfekturet admin. distrikt i hovedstaden.

En ny fase i sin karriere: Peter Biryukov - viceborgmester

Nogen nået en vis højde, stopper, og nogen fortsætter med at klatre endnu højere. Biryukov Det hører med til den anden kategori.

I 2007 dækkede han det næste trin i karrierestigen. Beboere i Rusland har lært af medierne: viceborgmester Biryukov Petr Pavlovich blev. Regeringen i Moskva har fået ham i denne rolle, takket være den tillid af borgmesteren Yuriya Mihaylovicha Luzhkova. Opgaverne i den tidligere præfekt var at lede kompleks af Moskva økonomi.

I 2010 blev året Moskva ledes af en anden mand - Sergey Semenovich Sobyanin. Han gennemførte ikke personale ændringer og også udnævnte sin stedfortræder for Boliger og offentlige arbejder har allerede sat tænderne på hånden Biryukova. I 2013 har Peter P. blevet genudnævnt til den samme position og holder den dag i dag.

beskyldninger

Hvordan Biryukov Petr Pavlovich på deres høje steder? Ifølge adskillige beskyldninger i medierne, så at sige det mildt, ikke særlig god.

De fleste af de afgifter, der er forbundet med jorden, som med bistand tildelte Biryukova i nogle kommercielle strukturer. Den første skandale af denne art brød ud under opholdet af Peter Pavlovich PERFECT - i 2003, hvor stedet i den naturlige kompleks "Brateevskaya flodslette" er blevet afsat til opførelse af shopping kompleks.

En 2005 perfekt formår at tildele jord i "Bitsa skov", som er den naturlige og historiske park, til opførelse af køkkenfaciliteter. Aktivt medborgerskab af almindelige mennesker og indsatsen fra miljøforkæmpere forhindres, hvis disse planer er på plads for livet.

skandaløs affære "Tsaritsyno" begynder i samme 2005. Et år tidligere, en naturlig kompleks blev overført til Moskva balance, og under vejledning Biryukova er igangsat det store aktiviteter. Som et resultat, havde de ødelagt flere arter af dyr, der er opført på den Røde, samt store dele af busk og vegetation skov, vandløb, og så videre. D.

I begyndelsen af 2010'erne tillod viceborgmester at gøre losseplads i forbindelse med arbejdet på opførelsen metrodepo, som blev foretaget på levested for sjældne fugle.

Journalister og ikke kun dem, over hele landet taler og holde taler om det i lyset af en mand ved navn Biryukov Petr Pavlovich Moskva regering modtog bare en inkompetent embedsmand, der med sin undervisning og uddannelse i byggeriet er ansvarlig for, hvad der ikke forstår noget.

Peer review

Og hvad med de kolleger og ledelse kontroversiel bureaukrat? Hvordan til at vurdere dets aktiviteter er de?

Yuri Luzhkov, som har haft en gang stor tillid Biryukov og gjorde ham hans stedfortræder, er ikke begejstret for deres samarbejde. Ifølge den tidligere borgmester, han havde en masse arbejde at gøre for Peter Pavlovich. Luzhkov også antydet en vis form for moralske og etiske problemer.

Statsdumaen stedfortræder Galina Khovanskaya engageret i Parlamentet Spørgsmål Boliger, rapporterede, at ved Biryukov på de deputerede er der en række spørgsmål. Især skabte massen af fiktive HOA dem eksisterende kun dokumenteret.

Arkitektonisk historiker Alexei Klimenko, der består på podiet på de vigtigste arkitekt i hovedstaden sagde, at Peter P. gentagne gange åbent har lobbyet for de interesser, hans familie, hæmmer frigivelsen af jord til faciliteterne, så længe disse objekter er ikke ejes af familien. Dårlig presse er fuld, men det positive - blot to og en håndfuld.

Priser og titler

Ikke desto mindre, Biryukov Petr Pavlovich, hvis modtager mange klager, forbliver i sin stol.

Og i 2011 fik han selv den højeste udmærkelse fra hænderne på borgmester Sobyanin. Denne pris er blevet en udmærkelse "For fejlfri tjeneste byen Moskva."

Lederen af kapitalen understreger, at bidraget til den urbane økonomi Biryukova vægt, hans samvittighedsfulde arbejde, og i mange år den officielle er til gavn for folket. Kendelse afsagt af prisen går tilbage til den femte af juli.

Andre priser og titler Biryukova:

  • Takket præsidenten for Den Russiske Føderation;
  • "Hædret Builder i Rusland";
  • "Honorary bygherre af Moskva";
  • "For service til Fædrelandet" (fjerde grad af bekendtgørelsen);
  • "For fortjenester inden for videnskab og uddannelse";
  • "For assistance MFD Russiske Føderation";
  • "I samarbejde med FSB."

interessante fakta

Biryukov tilskrives en velkendt dagligdags udtryk, hvis betydning er, at vil aldrig være i Rusland som i Europa. Det menes, at han udtrykte det i et temperament, da han erfarede, at i nærheden af hans hjem otrylos udendørs café.

Huset, som er hjemsted for Biryukov (på Patriarkens Damme), hører til sin tidligere Zamu Yuri Bulanov, præfekten for det sydlige distrikt i den russiske hovedstad. Bulanov anholdt og sigtet for underslæb af budgetmidler.

Skandalen med afhandlingen

Desværre er det ikke kun med arbejdet i stillingen i regeringen Moskva forbundet "punkterer" uopfyldte lærer. Pyotr Biryukov, hvis foto absolut ikke fantastisk (på den officielle afdæmpet, beskeden, kunne man sige, selv gråt udseende), er konstant sagsøgt i højt profilerede sager. For eksempel i 2000 en skandale brød ud i området for videnskaben.

Peter Pavlovich, forsvarede sin ph.d.-afhandling, blev anklaget for plagiat, samt i det faktum, at hans arbejde er ren fiktion, der ikke indeholder et enkelt gram værdifulde videnskabelige oplysninger.

Af den måde, Biryukova børn også efter nogen tid forsvarede sin afhandling på samme gymnasium - State University of Management.

Personlige liv

Viceborgmester gift. Familie Biryukova Petra Pavlovicha stærk nok. Med sin kone, de rejste to børn - en datter og en søn. Arvinger, samt mange slægtninge embedsmand tæt bundet til byggebranchen. Og virksomheden, der ejes af dem, hele tiden vinde udbud for arbejde på forbedring, renovering og bygning af forskellige faciliteter. Selvfølgelig er det også hele tiden genstand for diskussion i medierne, og Pyotr Biryukov anklaget for ulovlige aktioner med henblik på at øge trivsel pårørende.

Så at selv det personlige liv af denne unikke mand ikke forbliver "bag kulisserne", og så kan kaldes personlig kun med stor reserve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.