Af teknologiElektronik

Skal jeg installere måleren til opvarmning?

Tæller til opvarmning - en særlig enhed, der giver dig mulighed for at fange den reelle forbrug af termisk energi. Teoretisk ville en sådan indretning reducere mængden af regninger. Lad os prøve at regne ud, hvordan dette er sandt.

I vores land, problemet med vækst af betalinger for offentlige ydelser er et relativt nyt. 30 år siden i kvitteringer for vand, varme og elektricitet var latterligt lavt beløb, og ingen ikke var sket for at engagere sig i nøjagtige optegnelser. Alle arrangeret fast sats, som er afhængig af pladsen optagelser af beboelsesrum og antallet af beboere. På nuværende tidspunkt, når energien bliver dyrere hvert år, regninger udgjorde en stor del af familiens budget. Derfor skrankerne til opvarmning er en fornuftig måde at spare. Det skal bemærkes, at sådanne anordninger længe har været anvendt i Europa, hvor der i begyndelsen var en billig olie eller gas, derfor har fået problemet med nøjagtig bogføring af varmeforbruget særlig opmærksomhed.

Tæller opvarmning: prisen spørgsmål

Hvor meget er installationen af en sådan anordning? Den entydigt svar er nej, fordi den samlede består af flere komponenter. For det første meget tælleren på opvarmning koster omkring 10-15 tusind. Rubler. Enig, det er en hel del. For det andet kan en enkelt tæller ikke være nok - kun én enhed installeret i lejligheder med vandret. Hvis hjemmet er lodrette stigrør, så enheden skal installeres på hver, og prisen vil stige op til himlen. Dette er imidlertid ikke de eneste omkostninger til at betale for installation af en opløsning på ca. 200-250 rubler, derefter bestille et projekt, der vil koste yderligere 3 tusind rubler til at betale for installation (500-1000 rubler). Og endelig, check måleren til opvarmning ... . Sidstnævnte service er ikke gratis, og det bliver nødt til at udføre hvert fjerde år. Når du har overvundet alle disse trin, skal du underskrive en aftale om, at du vil betale for varmemåleren.

resultat

Det forblev det vigtigste spørgsmål: hvad der vil være den økonomiske konsekvenser? Teoretisk tæller opvarmning reducerer betalinger for offentlige ydelser om to gange, og så, på trods af den høje pris på selve enheden og de ekstra udgifter, betale sig i omkring et år. Men det er i teorien. Sommetider skatteyderne befinder sig i en tvetydig situation: indstilling tælleren, kan de ikke indgå en kontrakt, når den er objektiv, og hvornår og for langt ude grunde. Og så er du nødt til enten at acceptere og betale som før, eller gå til domstolene.

Men hvad der er interessant. Nogle HOA etablere fælles dele til opvarmning og beregnet Gorenergo udelukkende på vidneudsagn fra enheden. Men lejerne sørge for betaling helt forskellige beløb, der beregnes i henhold til tariffen. Så det er indlysende, at tællerne tillade dig at spare, men til den gemte penge at bo i din familie budget, som ikke er afregnet side, bliver nødt til at gøre en masse arbejde: at se deres kontrakt med HOA, at organisere en generalforsamling af lejere og få en gennemgang af værdien af regninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.