Af teknologiElektronik

Tv, bærbare computere, tablets, smartphones dexp: anmeldelser

Det russiske selskab "Deksp" er placeret i byen Vladivostok og har etableret et team af ingeniører. I første omgang, firmaet beskæftiger udelukkende i samlingen af personlige computere. De første bærbare computere "Deksp" verden oplevede i 2000. De afveg høj produktivitet og priserne er rimelige.

Men en masse af konkurrence på markedet konstant tvinger virksomhederne til at "Deksp" forbedre kvaliteten af sit produkt. Snart blev udstedt pladerne, der arbejdede på quad-core processorer. Også i dag er der et stort udvalg af smartphones. Desuden skal det bemærkes, at udviklingen af personlige computere "Deksp" fortsætter.

Især smartphones, "Deksp"

Mange smartphones dexp får gode anmeldelser på grund af sin kompakthed. Boliger de er lavet af plastik, og dette bør tages i betragtning. Touchpads ganske behageligt, og du kan styre enheden med større komfort. Arbejde smartphones er i stand til to kort. For at spare energi model er det muligt at blive sat på hold.

Skærm Opløsning smartphones gennemsnit er 1280 med 720 pixels. Installerede videokameraer giver dig mulighed for at optage i god kvalitet. Derudover kan du tage billeder selv i mørke. Software smartphones serie dexp Ixion modtager positive anmeldelser. Alle grundlæggende funktioner er til stede i anordningerne.

Anmeldelser af smartphone "Deksp Ixion 5"

Disse smartphones dexp anmeldelser har et bredt udvalg. Mange købere denne model med den positive side værdsat for sit design. Resultatet er ganske kompakt og vejer lidt. Som et resultat, kan du nyde større komfort. Ifølge den funktionelle del af denne model det har både indlysende fordele og ulemper.

Først og fremmest skal det bemærkes, handy kalender, der giver dig mulighed for at tage noter og styre dine daglige opgaver. Dexp Ixion-5 har dårlige anmeldelser, bare fordi af softwaren. Arbejde med nogle kontorsoftware opnået med stort besvær. Dette skyldes det faktum, at RAM er for lille.

Anmeldelser af telefonen "Deksp Ixion XL"

Disse telefoner dexp anmeldelser er positive for sin høje grafiske ydeevne. Interfacet har et behageligt nok, og videoen enhed gengiver i god kvalitet. Men telefoner dexp anmeldelser fra mange forbrugere får dårlig. de er forbundet, som regel med en svag kamera. For videooptagelse, det er egnet dårligt, og dette bør tages i betragtning.

Grafik accelerator har en "Mali 400" -serien i denne model. RAM er nok til at køre mange programmer på en anstændig hastighed. Med spil i denne smartphone er heller ikke noget problem. Som et resultat, kan vi sige, at denne model er mere vellykket end den tidligere modifikation.

Rækken af TV

TV dexp anmeldelser har varieret, og hvis vi taler om den nye lineup, bliver de produceret, som regel i sølv og sorte farver. Ved design, modellen er helt anderledes, og om nødvendigt, skal du vælge den ønskede konfiguration er altid muligt. Skærmopløsning i gennemsnit er på et niveau på 1920 x 1080 pixels.

Således er billedet ganske smuk, og se dynamiske scener kan være en stor fornøjelse. Om tv dexp negative anmeldelser du finder det meste af den svage højttaler. Ved fastsættelsen af TV og kan der være nogle problemer. Standard lysstyrke, mange modeller overvurderet omkostninger. Fordel skal bemærkes støtte til "Smart TV".

Forbruger mening om TV "Deksp LED 50A8000"

Udgivet af dexp TV fortjener gode anmeldelser takket være dens tuner. Alle større tv-formater den understøtter. Hertil kommer, at denne model kan brugeren uden problemer oprette forbindelse til en personlig computer derhjemme. Indgangssignalformater understøttes varieret. Skift skærmindstillinger, kan brugeren.

Alle de store grafik filsystemet gengiver. lydeffekt, denne model er på 20 V. Til gengæld er der ingen subwoofer, og et minus. Codecs denne TV en masse, samt lydformater. Bagpanelet antenne indgangsstik og komposit er til rådighed. Derudover er der en hovedtelefonudgang.

Anmeldelser af TV "Deksp LED 42A8000"

Fremstillet af dexp TV anmeldelser er for det meste godt. Nogle købere har estimeret modellen for en interessant design. Hertil kommer, at tv-apparat farverige lys, som giver det elegance. Blandt de mangler bør bemærkes en kompliceret setup kanaler. I nogle tilfælde, at systemet kommer i konflikt med tuneren. Lysstyrke mulighed i denne model er på niveau med 300 cd per kvadratmeter. m. på tv-skærmen diagonal på 106 cm. Til gengæld på niveau med opløsning er 1920 x 1080 pixel. Generelt er dette TV til huset passer meget godt og giver en masse muligheder for brugeren.

nye tabletter

I de fleste tilfælde, tabletter dexp fortjener gode anmeldelser. Operativsystem installeret på enheden "Android" version 4.4. De er designet til quad-core processorer. Som et resultat, mange modeller har 1 GB RAM. For mange er dette helt nok programmer. Men enheden ydeevne til tider ikke glad.

Støtte til Wi-Fi og Bluetooth alle modeller til rådighed. Video processorer serien leveres af producenten, "Mali 400". Kapacitiv touch-skærme og nedbryde meget ofte. Pladerne dexp dårlige anmeldelser afgjort fortjener for de svage krop, der ikke kan tåle selv den mindste chok.

Hvad siger de om tablet "Deksp Ursus 7MV"?

Denne model er perfekt til kontoransatte. Ydeevne har en god af en kraftig processor. I spillet kan du spille på tabletten. Den berøringsfølsomme skærm er sat temmelig høj kvalitet, og alle strejf reagerer perfekt. Det skal endvidere bemærkes multifunktionalitet indretningen. Først og fremmest er det vigtigt at sige om de forskellige sensorer, der er installeret i enheden.

Derudover har en automatisk skærmretning. Tilslut er muligt enheden til en pc via et specielt stik. Der er stadig udgange til hovedtelefoner og en anden headset. Batteriet i denne model holder hele energi godt. kapacitet Batteriet er 2500 mAh nøjagtigt.

Hvad er interessant tablet "Deksp Ursus 10mV"?

Denne model kan prale høj clockfrekvens. Mængden af RAM i den er lig med 1 GB. Operativsystemet er installeret "Android" version 4.4. Hukommelseskortindretning understøtter op til 32 Hz. skærmopløsning på pladen er 1024 x 600 pixels. Videoen processor producent forudsat en række "Mali 400". Film model er i stand til at gengive i høj kvalitet. Højttaler og mikrofon indbygget i tabletten. Blandt de mangler bør bemærkes svag kammer. Der er også visse problemer med sin indstilling. Ifølge den funktionelle del af modellen skiller sig ud blandt andre enheder.

Laptops selskab

Laptops dexp responser er varierede. Ifølge eksperter, mange modeller har en unik matrix fremstillingsteknikker. Skærmstørrelse notebooks er 15 inches, og tilladelse indikatoren er på omkring 1366 768 pixel. Belægning glans forsynet med skærme. mangler Støtte til stereoskopiske billeder.

Harddiske i enhedens hukommelse er 1000 Gb. Til gengæld konfiguration opbevaring fabrikant præsenteret en lang række. Af de fordele bør det også bemærkes, kraftige batterier. Desuden er der en flerhed af konnektorer til tilslutning af headset. Generelt Kontorarbejdere laptops "Deksp" tilgang.

Anmeldelser om den bærbare computer "Deksp Mars E108"

Mars E108 dexp - laptop, tjente positive anmeldelser. Mange kunder vælger denne model for sin enkelhed. Performance i denne ændring på grund af god kvalitet processor "Intel". Frekvensgrænsen det under drift understøtter på omkring 24.000 MHz. Mængden af det første niveau cache er præcis 1000 KB. Se netværksstik forudsat P45. kapacitet Batteriet er 4300 mAh batteri. Hovedtelefon udgang på sidepanelet er tilgængelige. Netværksadapter installeret indbygget typen, og dens hastighed er 1.000 MB per sekund.

Laptop Achilles G103

Udgivet under brandet dexp laptop har en temmelig gode anmeldelser. Denne model vil appellere ikke kun kontorfolk, men også spillerne. Indstillinger for grafik til hende dette er helt acceptabelt. Det er også muligt på en bærbar computer til at se film i høj kvalitet. Processoren i enheden har en række "Intel Cor 7".

Mulighed for automatisk at øge frekvensen på niveau med 6100 KB. Graphics Accelerator enhed bruger diskrete type. GPU installeret i den bærbare computer-class "Vidya". Ifølge dimensioner angivne model er meget kompakt og vejer kun 2,3 kg. Batterier i denne model er designet til 4300 mAh. Derudover er der er en seks-cellet batteri. Netværksstik monteret P45.

Opsummering

I betragtning af alle de ovennævnte, kan vi sige utvetydigt, at de bærbare computere i "Deksp" forbrugerne fortjener opmærksomhed. Til gengæld de smarte telefoner er ikke i stand til at overraske folk med noget nyt. Således er det bedst at forbrugerne foretrækker de mere kendte mærker.

Hvis vi taler om pladerne, er situationen tvetydig. Mange træk ved modellens er gode, men ejerne sige alvorlige mangler. Som et resultat, anbefales det at alle mennesker plader "Deksp", samt tv, man burde nok ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.