SundhedSyn

Stiv gas-gennemtrængelige linser: et overblik, producenter, fordele og anmeldelser

Stive gas-gennemtrængelige linser, mange mennesker med tilknytning til de optiske enheder, som blev brugt et par år siden. De var vanskelige at bære, og de ofte forårsager rødme af øjnene. Dog har teknologien sprang frem, og moderne hårde linser har flere fordele i forhold til mere konventionelle bløde muligheder.

Koncept og typer

Kontaktlinser selv lavet af små gennemsigtige materialer optiske enheder, der anvendes til synskorrektion, og også med henblik på at give yderligere dekorative og kosmetisk virkning. Sammenlignet med briller, de giver en bedre perifert syn. Hertil kommer, med hjælp af linser kan rette sygdomme som keratoconus og aniseikonia, der ikke kan udføres af andre metoder.

Der er flere klassificeringer af sådanne optiske produkter. De er inddelt i grupper, afhængigt af det materiale, hvorfra de er lavet, fra levetid, udskiftning frekvens, design, gennemsigtighed, etc. Generelt følgende typer .:

  • bløde;
  • hårdt.

Første syn foretrækker 90% af alle brugere af kontaktlinser. Sidst, men takket være ny teknologi, er stigende popularitet og den anden type. Ved tilstedeværelse af alvorlig nærsynethed, og bygningsfejl særdeles hårde kontaktlinser er den bedste løsning, da, på grund af sin form og tæthed, de er ikke kun mere præcist korrigeret syn, men også forhindre udviklingen af nærsynethed. Dette er især vigtigt for børn og unge. Også, stive linser foretrækker ofte ældre mennesker, da disse produkter er mere holdbare og bedre fornemmelse, når dressing, sammenlignet med de bløde muligheder.

Egenskaber

Stive gaspermeable linser er fremstillet af specielle polymerer og siliconer, der giver optimal styrke optisk artikel, men på samme tid gennem dem godt passerer oxygen. Oftest de anvendes i situationer, hvor det er nødvendigt præcis synskorrektion og korrigere problemer med syn, i særligt vanskelige tilfælde, såsom bygningsfejl, keratoconus, Orthokeratology, og andre.

I betragtning af de kendetegn ved denne udførelsesform bør hver linse være ideelt egnet til mennesker, så disse produkter er fremstillet individuelt. Dette kommer som regel først patienten til en specialist og diagnosticeret, derefter gjort optiske enheder selv, og først da lægen vil være i stand til at bære dem. Proceduren for udvælgelse af hårde kontaktlinser tager længere sammenlignet med tilsvarende blød mulighed, fordi det kræver individuelle beregninger.

teknologi

Der er flere funktioner, der har hårde linser. Teknologi beskrivelse giver mere korrekt at beskrive det. Fordi mange midaldrende mennesker, er udtrykket "hårde linser" forbundet med visse negative erindringer, World Association of producenter af kontaktlinser tilbudt at opgive sigt. I stedet foreslås det, udtrykket "gas-gennemtrængelige linser." Faktum er, at på trods af ordet "sej", denne variant adskiller sig fra de linser, der tidligere har været anvendt som for at gøre dem bruges nu meget forskellige metoder.

Moderne teknologi gør det muligt præcist at justere tåre profil under linsen, samt profilen af fortykkelse af den optiske enhed. Særlig opmærksomhed til formen af kanterne af de stive dele, samt de vigtigste karakteristika. Til dette formål, de nøjagtige computer diagnostik, digital styring drejning, samt anvende den bedste kvalitet og moderne materialer.

fordele

Sammenligning af stive gas-gennemtrængelige kontaktlinser med den traditionelle bløde gør det muligt at se en række fordele, som har den første.

  • Hornhinden har ingen blodkar kan derfor kun modtage ilt fra atmosfæren. Blød optisk linse dækker den fuldstændigt, som stopper tilførslen af ilt. Moderne hårde produkter er lavet af specielle materialer på basis af silikone og polymere, som har en høj grad af gas gennemtrængelighed. Det er derfor, de lader mere ilt i forhold til de mere subtile og bløde muligheder.
  • Stive hårde kontaktlinser giver også den bedst mulige synsstyrke. Andre korrektion metoder ikke giver et sådant resultat. Dette skyldes det faktum, at næsten hver hornhinden har visse uregelmæssigheder. Blød linse følger formen af øjet, herunder alle dens konveksitet og depression. Stive udførelsesformer tilvejebringer helt flad optisk overflade. Dette giver mulighed for korrektion af mest præcist.
  • Disse linser ikke tørrer ud og ikke kræver befugtning.
  • De har en længere levetid på grund af sin hårdhed og styrke.
  • Stive gaspermeable linser er mere modstandsdygtige over for dannelsen af forskellige aflejringer, der falder på dem fra tårefilmen. Disse proteiner kan tjene som en kilde til allergi og forværre gasudveksling.

På trods af at komforten under brug - det er en klar fordel af bløde optiske instrumenter, moderne teknologi gør det muligt at skabe en hård linse, som er den mest nøje følger formen af hornhinden og også nemt at bruge.

mangler

På trods af fordelene ved stive gas-gennemtrængelige linser er fremhævet, og nogle negative aspekter af deres ansøgning.

  • Sådanne produkter kræver en længere periode med tilpasning og tilvænning.
  • Prisen for sådanne muligheder er langt højere end det bløde.
  • At pleje specielle løsninger er nødvendige for stive gas-gennemtrængelige linser.

Desuden er den optiske udstyr udvælgelse proces er ganske kompliceret, fordi de er lavet individuelt for hvert øje.

bygningsfejl

Hårde linser er ideelle til korrektion af bygningsfejl. På grund af styrken og hårdheden, sådanne varianter fastholde og danne tårefilmen på den forreste overflade af øjet i form af kugler. Mellem hornhinden og linsen bagflade udformet ekstra plads, og som kompenserer for denne manifestation af defekten.

En sådan virkning er imidlertid muligt, hvis der er en lille grad af astigmatisme. Hvis niveauet er større, er muligheden for korrektionen ved hjælp af sfæriske optiske indretninger reduceres. Du kan bruge dele af en anden form. Den bedste mulighed for dette vil være toriske linser.

udvalg

Stiv gas-gennemtrængelige linser i Moskva er meget populære, men processen med deres valg er mere kompleks end for bløde muligheder. Den optiske produkt skal næsten passer perfekt den forreste overflade af den menneskelige hornhinde. Dette kan kontrolleres med en speciel fluorescerende maling type. Derfor er du nødt til at kontakte den relevante læge, som vil bruge særligt udstyr til korrekt valg.

I modsætning hertil er det blødt, stive linser kræver en vis tilpasningsperiode. Normalt tager det 5-7 dage, og i nogle tilfælde endda mere. Over tid, hornhinden tilpasser og komfort er stærkt forøget.

Produktion af stive linser er engageret i mange af de specialiserede virksomheder. Den mest kendte er giganter som CIBA Vision (Schweiz), Vistakon (USA), Sauflon (Det Forenede Kongerige), Cooper Vision (US), Clearlab (Det Forenede Kongerige), Zeiss (Tyskland), Baush & Lomb (multinationalt selskab), Avizor (Spanien ), og andre. Responses forbrugernes viser, at hver mulighed har sine positive og negative sider, men alle virksomheder tilbyder høj kvalitet og pålidelige materialer og en høj grad af effektivitet og sikkerhed af de færdige produkter.

Vedligeholdelse og regelmæssig overvågning

Stive linser levere en høj kvalitet af synet, men de kræver mere ansvar på den enkelte. For det første, at det er nødvendigt for dem ordentligt og regelmæssigt for at drage omsorg for, og for det andet, at det er nødvendigt ofte besøger en øjenlæge. Der lægges særlig vægt sikkerhedsregler for brugen af stive kontaktlinser. Dette gælder især for tage ud og sætte på, samt hygiejne.

Stiv gas-gennemtrængelige linser - det er den bedste løsning for dem, der er vigtige vision korrektion nøjagtige, og for dem, der lider af bygningsfejl og andre lignende problemer. På trods af at disse produkter kræver en omhyggelig udvælgelse og lidt mindre end en mild grad af komfort, de har andre fordele. Moderne teknologi gør det muligt at skabe muligheder, der vil ikke kun præcist udfører alle sine funktioner, men ville også være den mest bekvemme og behagelige for mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.