SkønhedHudpleje

Peeling og krat - hvad er forskellen? Definition og typer af skaller og scrubs

For at gøre huden glattere, fastere og synligt forynge hende, kvinder ty til forskellige metoder. Den sikreste middel til at opfylde alle de krav præciseret ovenfor, er det sædvanlige afskalning og krat. Hvad er forskellen på dem, mange ikke kender, selv om, og er bevæbnet med disse værktøjer. I denne artikel, besluttede vi at tale om hver af dem, at forklare, hvad deres forskelle og bestemme, hvad der er bedst.

Hvad er skrælning?

Peeling dukkede op i det gamle Rom, og i dag kvinder er glade for at bruge det. Men ordet "peeling" kom fra England, og det kan oversættes som "otdrait", "slebet" eller "skrabe". Faktisk er de egenskaber de nævnte procedurer ligne ægte skoblezhku, takket være som huden fjernes med den gamle hornlag og lyset ser smuk og ung. Den mest effektive metode skrælning salon, men der er gode penge, der kan bruges på egen hånd derhjemme.

Så hvorfor der er en peeling? Proceduren er designet til at forhindre fremkomsten af alder pletter og fregner, betydeligt forynge huden, give den glathed, blødhed og elasticitet. Takket være hendes rynker vises ikke så hurtigt.

peeling procedure er nyttig i, at det hjælper til at frigive de unge og sund hud, fremmer hurtig celledeling, fjerner hudorme, renser huden af urenheder på det dybeste niveau.

Det er vigtigt at vide, at det er absolut forskellige midler er peeling og krat. Hvad er forskellen på dem, vil du lære om.

Typer af peeling og dybden af deres virkning

Afhængigt af hudtype, det er problematisk, skal du vælge en passende afskalning. Kaldet procedure er opdelt i disse typer:

  • mekanisk peeling;
  • kemisk;
  • radiobølger;
  • laser;
  • enzym;
  • biologi;
  • frugt;
  • fysisk.

Og dybden af virkningen af det, er der tre typer: lys, medium og dyb.

Hvad er medianen peeling?

Mange har hørt om medianen afskalning. Og næsten alle ved, at proceduren er en af de mest populære salon, men ikke alle var i stand til at teste effekten af denne metode på sig selv.

Tænker om hvordan man laver peeling midten, er det vigtigt at huske, at denne procedure er ikke meget behageligt, og i de fleste tilfælde endda medføre alvorlige smerter. Desuden anbefales det at gøre denne form for peeling kun på ferie eller om muligt lidt tid til at arbejde hjemme efter proceduren for et par dage kan være til stede rødme og hævelse af huden.

Så hvad er bemærkelsesværdigt i betragtning "henrettelse", og hvorfor kvinder gå på det bevidst? Sagen er, at den mediane peeling hjælper med at slippe af med fregner, ikke alene, men også på meget synlige alder pletter, fjerne de første tegn på ældning, herunder den gennemsnitlige dybde af rynker. Huden efter indgrebet bliver glat, elastisk, forynge resultatet er mærkbar inden for en uge efter skræl, og varer i seks måneder til to år.

Median peeling ansigt: anmeldelser

Kvinder, der har oplevet effekten af denne type peeling, bemærke, at dette er den bedste, relativt billig og, ved den måde, er ikke den mest smertefulde måde at forynge huden. De fleste af dem var tilfredse og anbefale denne metode for alle kvinder. Klient til efterretning, at pigmentering over tid næsten helt går, udglatter ru hud tekstur, og endda forsvinde mærkbare ar fra acne.

Og vi taler om smerte, de siger, at du kan bære, fordi proceduren resultatet er simpelthen magiske.

Men du kan ikke argumentere for, at den eksisterende medianen peeling ansigts reaktioner er eneste positive. Nogle kvinder var utilfredse med ham, så længe hævelsen lagt sig, og de havde problemer på arbejde, fordi det måtte tage sygeorlov.

Derudover er der påstande om, at proceduren ikke hjælpe slippe af rynker, men i dette tilfælde kvinder klager over en guide, der gør peeling.

Hvad er en krat?

Scrub samt afskalning, tilstræbes en udjævning og exfoliating det øverste lag af huden. Deres handlinger er ens, men resultaterne efter afskalning holder længere.

Under krat betød mekanisk virkning på huden ved friktion. Som en del af midlerne er håndgribelige og synlige faste partikler, der ligesom et rivejern, rive døde hudceller.

Skrub mest hjemmebrug. Det er bedre at bruge under eller efter at have taget et varmt bad. Så huden dampet, smidig, og resultatet vil være meget bedre kvalitet end at bruge midlerne i andre forhold.

Som du kan se, er rettet mod foryngelse og huden rengøring og eksfoliering, og krat. Hvad er forskellen på dem? Sammensætningen og eksponering. Så hvis der er særlige skrælning kemikalier, som er i stand til at fjerne døde hudceller, de krat partikler er bær, kaffe og valnød shell.

Er det bedre at krat eller afskalning?

Peeling Scrub (hvad er forskellen mellem dem, vi allerede har regnet ud) har samme orientering, men hvilke af disse værktøjer bedre?

Hvis du har følsom hud er tynd, er det nødvendigt at give fortrinsret til skalle. Den skal bare ansøge om ansigtet og skyl med vand, betyder det ikke skade på huden ved slutningen af tildelte tid.

Skrub samme mekaniske påvirkninger, og for at opnå det resultat, efter brug, er det nødvendigt at gnide huden i fem minutter. Sådan friktion grove partikler kan forårsage skade. Men de fleste af allergiske reaktioner efter anvendelse er exfoliation. For at forstå, at bedre passer dig, er det nødvendigt at teste begge fonde.

Og peeling og krat anbefales ikke at bruge mere end to gange om ugen, og hvis huden er tør og tynd, eller endnu en gang.

Hjem krat

I modsætning til skrælning, kan du lave din egen hjemmelavede body scrub og ansigtsbehandling. Kvinder fra oldtiden, der anvendes i forbindelse med huden skrælning en række fødevarer. I løbet er tykke og kandiserede honning og kaffegrums, og salt, og en række af bær med små sten, og så videre.

Hjemmelavet bodyscrub er meget enkel, og det kan skabe nogen kvinde. Skønhed det betyder at for dens fremstilling tager et minimum af komponenter, det indeholder ingen kemikalier, og nyttige komponenter og de naturlige vitaminer er gavnlige for huden.

Havsalt til foryngelse

Havsalt krat for kroppen ikke kun udglatter og forynger huden, men også bidrager til forsvinden af cellulite og ekstra centimeter. Det faktum, at havsalt er i stand til at fjerne overskydende fugt og toksiner fra huden og masserer bevægelse ved rengøring fremskynde processen, med til at gennemtrænge de salt stoffer hurtigere og dybere.

Denne scrub bør ske efter at tage et brusebad, massage bevægelser anvendes på våd hud, massage er ikke mindre end ti minutter hele kroppen. Efter proceduren skyl huden med vand, og mælk eller fedt nærende creme.

Saltet kan tilsættes og olivenolie i forholdet to til en, hvor to dele havsalt (pulveriseret), og en del - olie.

Kaffe scrub derhjemme: en opskrift

Kaffe er ikke kun en af de mest duftende drikkevarer, men også en stor antioxidant. Malet kaffe kan gøre en ikke-affaldsprodukt, og ved at skubbe de anvendte grunde, gør det til en perfekt krat. Han er intet vil du ikke koste og virkning på huden er bare fantastisk.

For at drage fordel var større tilbyde en opskrift på honning og kaffe krat. Honning er kendt for sin antibakterielle aktivitet, i stand til at levere fra hudorme og acne.

En stor skefuld kaffegrums blandet med fløde eller creme skeen sur. Tilsæt blandingen opvarmes i mikroovn eller i et vandbad honning, vent køligt ned og sat på en ren og tør hud af kroppen og ansigtet. Massere huden i fem minutter, og du kan lade blandingen i et par minutter, til et beløb af næringsstoffer maksimal absorberet.

Brug krabbe anbefales en gang om ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.