Nyheder og SamfundNatur

Hvor hurtigt svampene vokser, og det har betydning for vækst?

Fans af "stille jagt" sikkert gerne vil vide nøjagtigt, hvordan man hurtigt vokse svampe. I hvad vejret de er accelereret, og når det gør fryse? Da det viser sig, at der er en direkte sammenhæng mellem vejrforhold og vækstrater. Derudover er der en masse faktorer, der også påvirker udviklingen af mycelium, og udseendet af frugtlegemer.

Frugt organer dannet kaldes en svamp, der vokser ud af myceliet. Myceliet, til gengæld - denne sammenvævning af tynde, hvide tråde. Det hele er under jorden, i den frugtbare jordlag, og skjult for det menneskelige øje. At de betingelser, hvorunder myceliet er udviklet, afhænger af, hvor hurtigt vokse svampe.

Vækstraten i forskellige arter

Hvis lufttemperaturen inden 10-14 dage ikke kommer under 18-20 grader, og kraftige regnskyl er gået, så du kan forvente at høste svampe. Jo højere indhold af jorden og i luften, jo mere intenst nærer fugt og udvikler myceliet. Som et resultat, på overfladen er der nye frugtlegemer. Normalt de vokser op "lag", dvs. der er en sekvens af frugtsætning af forskellige arter. Den hurtigste måde at udvikle rørformede svampe: asp, rørhatte og rørhatte. Generelt har de nok 2-3 dage at nå medium størrelse. Samme mængde nødvendige tid og pladen: russula, svampe og safran mælk hætter.

Hvor hurtigt voksende hvide svampe?

Den mest ædle og hilser oprettelsen af at udvikle meget langsommere. Boletus edulis - ejeren er meget tætte og tykke ben. Det er med benene begynder at vokse svampe overhovedet, så White tager længere tid end den samme rørhatte. Men moden frugt krop i Borovik er langt forud for andre typer af masse og størrelse. Men den pludselige frysning eller langvarig mangel på fugt kan påvirke, hvor hurtigt vokse svampe. Under optimale betingelser, varme og tilstrækkeligt fugtige skove vokser op hele hære af spiselige svampe.

Hvorfor skov "tom"?

Det ser ud til, at varmen, regnen stoppet og skoven tom, selv svampen smag er ikke følt ... Grunden ligger i skoven. De unge nåletræer at finde nogen spiselige svampe er meget vanskelig. Myceliet ligger på store dybder og feeds stoffer, der udskilles fra rødderne af træerne. Jo ældre træet, jo kraftigere og længere end sine rødder. Desuden er der i gamle frugtbare skove tykt lag strøelse. Dette er en væsentlig faktor, der påvirker, hvor hurtigt vokse svampe.

Sæsonudsving i forskellige arter

Der er masser af skilte, der kan afgøre, om det er tid til at gå ind i skoven. For eksempel, hvis den blomstre fyr og gran, så er det tid til olie, syroezhek og porcini. Svampe "listopadniki" - en vilde svampe, svampe og kantareller. De vokser ud af alt det nyeste. Det mest mystiske af dem er kantareller. De kan findes i højden af sommeren, og direkte under sneen i slutningen af oktober.

Hvordan du hurtigt vokse svampe kantareller?

De vokser op med de første gule blade. Funktioner mycelium er sådan, at det er ved at vinde styrke i lang tid, og veludviklet frugt begynder at aktivt tættere på efteråret. Derfor er det ofte nødvendigt til september toppen af væksten med sine reducerede temperaturer og frost. Det vurderes derfor, at de kantareller vokser meget langsomt. Faktisk er deres vækst er ikke anderledes end andre arter, men der er en betydelig afmatning på grund af de lave efterårets temperaturer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.