Mad og drikkevarerOpskrifter

Ædle hvid svamp

Hvid champignon (boletus) - betragtes som den mest værdifulde og ædle af spiselige svampe. Han kan lide at vokse under træer, ældre end 45 år, på forsiden af mos. Det optimale tidspunkt til opsamling af det hvide svampe anses ikke meget varmt (lufttemperaturen til 18 ° C), våde sommer (juli-August) eller de første ti dage af september. observeres Den bedste vækst i vådt vejr, varme nætter. Han elsker en løs, sandet jord og vokser i veloplyste og ventilerede områder af skoven. Hvid svamp vokser ud næsten på alle kontinenter.

I Rusland kan det ses fra de nordlige områder i Kaukasus, Fjernøsten og i Karelen. Hvid svamp kan vokse fra hinanden og grupper. Det hører med til "ædle" og betragtes som chefen for svampe på grund af den store størrelse og den hvide farve af papirmasse.

Svampe indeholder mange nyttige sporstoffer, vitaminer og protein. Boletus edulis, stærkere end kødbouillon, stimulerer udskillelsen af mavesyren. For nylig bevist evne hvide svamp til at bekæmpe kræft. Den indeholder polysaccharider og svovl, som har antitumoraktivitet.

Fremgangsmåder til fremstilling hvid svamp meget. Hans stegt, kogt, dåse, tørret, og endda spist rå. Tørret champignon ændrer ikke dens farve og har en unik, underholdende og appetitvækkende duft.

Boletus edulis: opskrifter

Til konservering i sin naturlige form anvendes primært dyrebare svampe, så hvide til dette formål er det ideelt. Udvalgte unge svampe, med en lille hat. De vaskes, renses for skidt, skåret del af stænglen ved roden. Større prøver skæres i store stykker. Rede svampe podsolonnoy kogt i vand med smagen af citronsyre (per liter vand sættes på spidsen af en kniv syre). Hvordan at lave mad hvid svamp? Kogning blev stoppet efter svampe vil løse til bunden. Kogte svampe spredt på en si til glas væske. Svampe blev anbragt i rene glas og hæld saltvand fremstillet som følger: per liter vand anbringes 30 g salt og lidt citronsyre. For rørhatte kan du bruge bouillon, hvor de blev kogt. Når der hældes bouillonen skal være varmt (ca. 70 ° C). Banker randen hældt saltvand, dækket med sterile låg og steriliseres i en gryde med vand. Af den tid vandet sterilisering ved tilbagesvaling fortsættes i halvliters dåser - 70 minutter, til liter - 90 minutter. Derefter banker roll, omvendt og afkøles.

mycelium
Friske hvide svampe sorteres, renses af strøelse vaskes. Emaljen pot (baseret på per kg produceret svamp) hældes i et glas vand, blev tilsat dessertspoonful objektglas uden salt, citronsyre på spidsen af en teske, saltvand justeret til kogning. I denne væske tilføje svampene og tantalized dem ved svag varme indtil de er møre. Ved tilberedning svampe omrøres forsigtigt at fjerne det resulterende skum. Når svampene vil bosætte til bunden, bliver de fjernet fra pladerne og spredes på et dørslag. Cooled svampe fint skåret eller rulle i en kødhakkemaskine, de tilføjet 100 g vegetabilsk olie, til en spiseskefuld sennep fortyndet i 100 g eddike, salt og peber smag. Æggene lægges ud på en ren krukke, dækket med sterile låg og steriliseres i en gryde med vand. Behandlingstiden i kogende vand i halvliters dåser - 45 minutter for liter - 55 minutter. Efter dette, banker roll, inverteret og afkøles.

stegte svampe
Friskplukkede hvide svampe rengøres, vaskes og skæres i mellemstore stykker. På opvarmet gryde tilsæt smør, sprede svampene og steg dem indtil kogt. Ved slutningen af madlavning, kan du tilføje creme fraiche og stegte løg hver for sig. Stegte svampe kan serveres som en separat skål eller side parabol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.