Hjem og familieKæledyr

Sådan vælger du den rigtige mad til kastrater

Meget ofte, ejerne, har besluttet at neutralisere dit kæledyr, er der spørgsmål om, hvordan det skal være ordentligt fodres, hvilket sikrer et langt og sundt liv.

Det er værd at bemærke, at denne tvivl er ikke ubegrundede - kastrerede katte har virkelig brug for en speciel diæt, der tager hensyn til de behov og karakteristika af organismen.

Det største problem, der kan opstå som følge af katten - det er urolithiasis. Større risiko for dets forekomst er udsat neutraliserede dyr som følge af operationen, de har en tendens til at øge koncentrationen og mineralisering af urinen. Hvis denne tendens vil styrke forkert udvalgt ubalanceret mad til kastrater, det er meget stor sandsynlighed for katten nyresten sygdom og død.

En anden fare, der ligger på lur for neutraliserede katte - det er fedme. Alt er ganske logisk - som følge af et kraftigt fald i niveauet af testosteron, som er ansvarlig for den hurtige stofskifte, dyrene begynder at tage på i vægt hurtigt. Denne del, som er at opfylde behovene hos ikke-kastrerede dyr, vil det være for stor for katten, og den ubrugte overskud af kroppen gå "depot" - fedt. Selv dyrene begynder at spise et par gange mere, bliver mindre aktive, hvilket også fører til fedme. I god al tørfoder er afbalanceret og overskrider dit kæledyr de anbefalede standarder er fyldt med fremkomsten af endokrine problemer, en stigning i urin og mineralisering af samme urolithiasis.

Så hvordan kan du vælge den rigtige mad til neutraliserede katte?

Først afgøre, om du fodre en kat tørfoder, dåsemad eller en særlig slags mad. Bemærk venligst, at den naturlige mad - det er ikke udskud fra køkkenet og maden fra bordet, og en speciel diæt udviklet til dit dyr behov.

Hvis du vælger naturlig føde for kastrater, så er du nødt til at tage vare på dig selv, at det var nærende, men ikke alt for kaloriefattige. Må ikke fodre din kat stivelsesholdige grøntsager såsom kartofler, eliminere højt kalorieindhold korn (semolina, hvede), begrænse brugen af ris. Det er bedst at fremstille en blanding af magert råt kød (kylling, kanin, oksekød, men under alle omstændigheder ikke svinekød) og indvolde (lever, mave, hjerte, lunger), fortynde det rå eller kogte grønne grøntsager-fiberkilder. Du kan og bør give en kat fedtfattige mejeriprodukter (undtagen ost). Du kan lejlighedsvis behandle katten som særlige godbidder eller dåse kød. Du kan give små doser af fisk, men ikke mere end et par gange om måneden - fiskene indeholder meget fosfor, som bidrager til nyresten. Hvis du ønsker at tilføje til kost af særlige kosttilskud og vitaminer, skal du sørge for at rådføre sig med din dyrlæge.

Hvis du er bryst-naturlige fødevarer er svært, er det bedst at vælge en klar industrielt foder. Bedre, hvis det bliver dåsemad, specielt udviklet til kastrerede dyr. Hvis du vælger den tørfoder, bør der være meget forsigtig:

  • Umiddelbart kassere foderet økonomiklasse eller skriv Whiskas kitiketa og andre billige foder - i deres sammensætning er næsten ingen kød, intet andet end skadeligt og meget dårligt afbalancerede kosttilskud af ukendt oprindelse, samt smagsforstærkere. Aldrig købe mad i bulk fra store pakker i telte og boder.
  • Vælg en specialiseret foder til neutraliserede katte. Dog skal du sørge for at være opmærksom på sammensætningen. Mange fabrikanter fremstiller sådanne fødevarer på princippet om "mindre kød, mere grovfoder." Disse stoffer i ubegrænset mængder kat strække maven og få det til at forbruge store dele af som faktisk fordøjer kun en lille del. God tørfoder til katte kastreret bør indeholde fordøjelige protein særlige zakisliteli (normalt tranebær og planteekstrakter) og mindst tung korn (majs i stedet burde være brune ris eller byg). Sådant foder bør reduceres for calcium og phosphor og indhold ikke for højt fedtindhold. Den højeste kvalitet er den Holistisk-foder (fremstillet af produkter egnet i fødevarer) og foder tæt på dem. De kan tilføres til dyr på noget tidspunkt i livet, men samtidig reducere bit del af dyrets vægt. Sådanne fødevarer er også mere økonomisk - en lille mængde er tilstrækkelig til at mætte dyret og forsyne det med alle de nødvendige krop stoffer, uden at overbelaste kroppen af overskydende kemi og ballast affald.
  • Uanset kvaliteten ikke var valgt foder dig for kastrater, du nødt til at fodre dyret i nøje overensstemmelse med de normer. Norma kan endda falde, men under alle omstændigheder ikke overstige. Den væsentligste betingelse for fodring kastreret kat tørfoder - det er en drink af frisk vand. Hvis katten drikker nok, eller er tilbageholdende med at og på ingen måde kan ikke lære ham at drikke mere - bør oversætte det til naturlige fødevarer eller på dåse

Hvis du er ejer af kastrerede kat bør med jævne mellemrum gøre blod- og urinprøver - lægen vil bestemme helbredstilstand af det urogenitale og endokrine system af dit kæledyr, og, i tilfælde af problemer, vil bidrage til at justere kost, ikke at lade sygdommen til at gå for langt. Husk, sundheden for dit kæledyr meget lettere at opretholde en ordentlig kost og pleje, forlænge levetiden af kæledyret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.