Kunst og underholdningFilm

"Flygtningen". Skuespillere malerier fra 1993 og 2015. "The Runaways" (1986)

I perioden 1963-1966. Amerika holdt top-line tabloid populære tv-filmen "The Fugitive" (aktører i det grundlæggende struktur: D. Dzhenssen, William Conrad, B. Morse), som fortæller historien om den uheldige kirurg Richard Kimble uskyld, men blev dømt til døden.

spændende emner

Helten undslipper fra forældremyndigheden over loven på vej til Retterstedet, i jagten på ham siv erfarne politi efterforsker. Den duel mellem heltene var centrum for fortællingen, selv om der var et dusin plot grene. Men det overraskende faktum, at skaberne formåede at holde publikum i spænding for 4 sæsoner (3 år), tjente som bevis på, at dette er en brændende genstand for ubestridelig interesse af publikum. Det er ikke overraskende, at temaet for en uskyldig mand på gaden, forsøger med alle midler at bevise sin uskyld, jagten på ham, var den arketypiske til krimier og detektiv-thriller med elementer.

Drama thriller

I "The Fugitive" (1993 film) skuespillere i Hollywood har forsøgt at komme ind i det for enhver pris, da det viste sig i løbet af en særlig spænding og mode en slags tilpasning af tv-serien, som en konsekvens nødvendigvis måtte blive populær. Faktisk har sin succes overgået alle forventninger. Udveksles fyrrerne direktør Endryu Devis, der skød tidligere militante med Chuck Norris og Steven Seagal i super-action stil, uventet for mange kvalitativ omarbejdet til det store lærred serielle historie. Produktionen fokuseret på konkurrencen, bliver til en duel mellem to centrale figurer. Filmen modtog den højeste rating af IMDb: 7,80, og rejst mere end $ 180 millioner ved box office, kom ind i top 20 af de bedste bands 90. Om brugen af specielle effekter og spændende action, brug af filmiske midler og virtuos montage på det tidspunkt havde ingen lige. Så hun var beæret over at blive nomineret til en "Oscar" i syv kategorier. Præmierne var værdig til alle komponenter i "The Fugitive" bånd: skuespillere, lede, etapeplan, special effects og så videre. Men den Oscar fortjent modtog kun Tommi Li Dzhons, der spillede rollen som Løjtnant Gerard. Denne hengiven "Hound Dog" ufuldkomment statssystem i læsningen af skuespilleren viste sig at være langt mere kompleks personlighed. Hans modstander forgæves anklaget Richard Kimble, som Harrison Ford spiller. Af den måde, er Ford blevet godkendt af producenterne efter deltagelse i filmen nægtede at Alek Bolduin. Og Jones under støbningen skulle konkurrere med Jon Voight og Gene Hackman. De op-og nedture i støbningen er blevet anstrengt siden filmen "Flygtningen" aktører betragtes som en vigtig milepæl i hans filmografi.

Den originale dramatiske konflikt

Komedie "The Runaways" (film 1986) aktører - kunstnere i de vigtigste roller Per Rishar og Zherar Deparde slæbt til det højeste niveau. Billedet har en rating på IMDb: 7.10 og indtager den niende position i diagrammer af populære franske komedier fra 80'erne. Ifølge plottet, en succesfuld advokat (Per Rishar) uvidende medskyldig nuværende bandit bankrøver (Zherar Deparde). På grund af en misforståelse, er de tvunget til at skjule sig vogtere af lov og orden. Det er ikke en særlig åbenbaring at Depardieu og Richard føle sig helt genre, så er i stand til at spille i denne form for scener med burlesque historie uendelige. "The Runaways" (film 1986) aktører, der udførte den rolle af de centrale figurer, placeret som den sidste del af komedie trilogi af Robert Francis. De to første - "Papa" og "uheldige". Efter denne film, Francis Veber og Zherar Deparde ophørte med at samarbejde, det blev genoptaget først efter 15 år i komedien filmen "Chameleon".

To år senere, Weber forsøgt at flytte historien på amerikansk jord, inviterer hovedrollen handler duo Martina Shorta og Nika Nolti. Hollywood-remake af "Three Fugitives" kunne ikke slå charmen af den oprindelige bånd.

Drama med et strejf af politik

I 2015 udrulle den amerikanske film "The Fugitive" (aktørerne i den første plan: N. Cage, S. Paulson, K. Nielsen). Billedet bliver uimponerende bedømmelse af IMDb: 4,60, vurdering kritikere bliver trivielt lav-budget projekt, der fortæller om de kvaler af den amerikanske politiske figur, splittet mellem at hjælpe hans vælgere og lobbyvirksomhed selskaber. Instrueret og skrevet af Austin Stark fortæller den triste og realistisk historie, klimaks af båndet er langt fra den sædvanlige Hollywood lykkelig slutning. I filmen "The Fugitive", de involverede aktører til at se. Billedet af helten åbnede den berømte Nikolas Keydzh, spillet er realistisk, overbevisende, men noget dæmpet, så det ser hverdagskost. Vtoroplanovyh en af rollerne i filmen af Judd Lormand spillet sammen med Cage, de havde tidligere arbejdet på produktionen af tre malerier "Anger", "USA Indianapolis Krigsskib" og "Venstre".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.