Kunst og underholdningFilm

Nikolas Keydzh (Nicolas Cage): biografi, filmografi og personlige liv (foto). Bedste film featuring Hollywood skuespiller

Måske af Nicolas Cage er kendt over hele verden. Denne skuespiller har medvirket i mange film og rangerer blandt de bedste i årtier. Men på hans vej til berømmelse og var forhindringer, og nogle gange i sit personlige liv er ikke alt det viste sig jævnt. Hvad jeg stødt Nikolas Keydzh, hvis billeder og nu bryder hjerter af tusindvis af piger rundt om i verden, hvor bånd han blev skudt, og det gør din fritid?

skuespiller familie

Helt fra fødslen af Nikolas Keydzh havde jeg en chance for at blive en rigtig stjerne på skærmen, fordi hans onkel er ingen anden end instruktøren Francis Ford Coppola. Til dig selv til at lykkes i din karriere, ikke regne med hjælp fra pårørende, den unge Nicolas ændrede sit navn. Valg af alias forbundet med komponisten John Cage, derudover var der en Lyuk Keydzh - en populær tegneserie helten. Så navnet på skuespilleren bevidst ikke arvet, med rette dømme, at det er tilstrækkeligt og talenter der ligger i generne. Det er ikke bare min onkel, min bedstefar var en berømt komponist, min mor arbejdede som professionel danser, og hans far skrev bøger, og underviste litteratur. Derfor er en talentfuld skuespiller Nikolas Keydzh var en logisk fortsættelse af stamtræet. Naturen har ikke snydt talenter og stjerner brødre, den ældre bror er også involveret i handler, medium blev direktør.

barndom

Nu rolle Nicolas Cages kendt af alle, men i fremtiden barn skuespiller stadig blev udtænkt til radikalt at ændre skæbnen og tage søfart. Han virkelig forsøgt at forbinde livet med vand, indtil der ikke talent kom i forgrunden. Mens han studerede på skolen Beverly Hills dreng blev medlem af den lokale teatralske cirkel, og udfører på scenen tiltrak ham. Alle bemærket, at barnet er han begavet. I gymnasiet, Nikolas Keydzh brugt alle hans ferie på teatret i San Francisco. Det blev hurtigt klart, at kald handle ikke kan undslippe, og den unge mand forlod skolen, efter at have bestået alle eksamener som en ekstern elev. I en alder af 17 gik han til at erobre Hollywood. Om alias Nicholas endnu ikke har tænkt over det.

Debut på skærmene

Lang ventetid for succes ikke havde. Nikolas Keydzh, hvis filmografi er imponerende for sin enorme mængde, begyndte sin karriere med tv-serien "The Best of Times." Næste rolle var udseendet i filmen "Careless gange på Ridgemont High", men filmen var ikke meget vellykket. På det tidspunkt, spidse skuespilleren krediteret som Nikolasa Kima Coppola, sådan er hans rigtige navn. I 1983 vælger han et kaldenavn og får en god rolle i "Valley Girl", hvor han spillede den rødhårede rockmusiker. skuespillerens udseende ikke mindet om sin berømte onkel, instruktøren, og et kaldenavn, og alle forlod alle i uvidenhed om dette forhold, således at brugen af mistænkte bånd ikke kunne have en. Nicholas virkelig formået at finde vej til skærmen i hjemmet.

Tilfældig hjælp Francis Ford Coppola

Overraskende, den eminente onkel stadig hjalp sin nevø. Ser man gennem billeder af forskellige aktører før optagelse filmen "Warrior Fish", Coppola skød sin nevø bemærket. At gøre indrømmelser til en slægtning, gjorde han ikke, så jeg inviterede ham bare til audition for et fælles grundlag. Desuden har Coppola ikke smigre Nicholas og bemærkede, at en god skuespiller, efter hans mening, af Cage vil ikke fungere. Ikke desto mindre nevø var i stand til at høre og få arbejdet gjort. I 1984, Nicholas dukkede op i en anden film Coppola - "Cotton Club" og to år senere medvirkede i filmen "Peggy Sue blev gift." Disse roller er de første skridt til denne succes, blev Cage berømt og begyndte at modtage flere invitationer fra producenterne.

Alle af hensyn til den rolle,

Nikolas Keydzh, hvis filmografi indeholder mange svære roller, ansvar er tildelt hver af dem. Hans engagement som forberedelse til skydning blev selv årsagen til hans ry underligt særling. Så under optagelserne til filmen "Ptah" Nicholas kraftigt insisterede på, at han virkelig trukket ud to tænder, uden nogen bedøvelse, at lidelserne for helten var ægte og overbevisende. Under arbejdet på maleriet "The Kiss of the Vampire" skuespilleren vover at spise en levende kakerlak reelt forvandlet til en vanvittig journalist, hvem han spillede. I 1999 før skyderiet, "At bringe Out the Dead", båndet, og han gjorde gik rundt ur told læger de. Hans handling, forklarede han, at han ønskede at spille ekstremt ærlig, og forsøger derfor at opnå den nødvendige for denne oplevelse.

En utrolig kærlighedshistorie

1987 viste sig at være anspændt i arbejdsplanen: skuespilleren spiller to roller på én gang, en i det drama med titlen "Raising Arizona" og en anden i "The Power of the Moon". Til sidst blev han inviteret sanger Cher, der udføres i filmen, den vigtigste rolle. Samtidig, Nikolas Keydzh mødte skuespiller Patrisiyu Arkett. Leder du efter tre timer var nok for skuespilleren ikke kun kærlighed, men også et tilbud. Overraskende, Patricia aftalt. Men før brylluppet, Nicholas skulle opfylde tre betingelser er utænkelig. Bruden ønskede at få en sort orkide, som simpelthen ikke findes i naturen, Salinger autograf, som altid skrevet på en skrivemaskine, og en brudekjole fra stammen af ræven, som lever i Sydøstasien. Cage stoppede ikke: han malede blomsten fra sprinkler og købte en velkendt solfanger note til forfatteren, men fra outfit imponerede hun nægtede selv. Vielsen besluttet at gennemføre i Cuba. På tidspunktet for lufthavnen check-in blev det klart, at der var en fiasko, og billetterne er booket, Nikolas Keydzh skandale og Patricia ændret hendes sind og simpelthen løb væk. For en tid, head over heels forelsket i skuespilleren selv planlagt at kidnappe hende, men stadig de har tilbage.

De første priser

På trods af tilbageslag på kærlighed foran, Nicholas fortsatte aktivt handle i film. Værker af denne periode var rollerne i "Birds of Fire", "Tid til at dræbe", "Vilde hjerter", optrådt på tv-skærme og filmen "Industrial Symphony №1:. Sleeping pige med et knust hjerte" På billederne "Zandana," "Honeymoon in Vegas", "Roadside institution", "Amos & Andrew", "Lethal Fall" og "The Bodyguard Tess" medvirkede også Nikolas Keydzh. Filmografi voksede hurtigt, men nomineringer fra kritikerne, skuespilleren stadig er ikke sket. I 1995 blev hullet fyldt: skuespilleren modtaget "Oscar" som den bedste skuespiller af året efter at have deltaget i filmen "Leaving Las Vegas". Efterfølgende vil han igen blive nomineret til den prestigefyldte pris for sin rolle i "Tilpasning".

Nyansættelse

I 1995, Nicholas var heldig nok til ikke kun at få en gylden statuette, men også for at mødes med sin løbske bruden. På dette tidspunkt, den excentriske par stadig lykkedes at få til alteret. Ægteskabet blev kendt som den mest bizarre i Hollywood, fordi hans kone ikke engang samlet i ét hus. Nicholas og Patricia er konstant arrangeret hinanden skandaler på sættet og skændtes åbenlyst. På trods af den intensitet af følelser, ægteskabet varede seks år. I denne periode producerede mange populære bands, stjernen i hvilket var Nikolas Keydzh. De bedste film fra den tid er: "The Rock", deltagelse i det bragte skuespilleren fire millioner dollars, "Con Air", "Face Off", gebyret for hvilket beløb sig til seks millioner, "City of Angels" og endelig "Snake Eyes", som bragte optage seksten millioner. I 1999 screener ud bånd "8 mm" og "at bringe det Dead" i 2000 - "Borte i 60 sekunder" og "Family Man" i 2001, seerne så "Kaptajn Corellis Mandolin" og "A Christmas Carol" . På dette tidspunkt, med Arquette ægteskab brød op, og skuespilleren blev efterladt alene igen.

Det andet forsøg

Zero præget af en lang række forslag fra filmskabere og andet ægteskab. En anden lidenskab var Liza Mariya Presli, datter af den kult musiker. Nikolas Keydzh, hvis biografi er allerede inkluderet romantisk kærlighedshistorie, var i stand til at vinde hjertet af stjernen og pigen tidligere valgt som selv var Maykl Dzhekson. Bryllup, blev det besluttet at markere på øen, hvor Lisas far engang tog en af sine berømte musikalske film. Kun nære venner og slægtninge var inviteret til fest. Men ægteskabet af de to berømtheder ikke blive stærk, og parret brød op efter kun tre måneder efter en storslået bryllup fest. Ifølge rygter, årsagen til skilsmissen blev lidet flatterende bemærkninger om Lizy Marii Nicholas passion for tegneserier og racerbiler. Cage købte engang en samling af historier om Superman og en halv million dollars, så at stille op med sin kones aversion mod det hans afhængighed ikke og valgte at forlade. Desuden er der i sine interviews indrømmede han, at hans kone ikke godkende hans beskæftigelse og krævede ham til at arbejde mindre. Passions on the kærlighed foran forhindrede ikke aktiv karriere - bånd med skuespilleren fortsatte med at gå hvert år.

"Club of tyve millioner"

Gebyrer, som Nikolas Keydzh har modtaget for sin rolle i filmen, er hastigt voksende. Han blev hurtigt medlem af den såkaldte "Club of tyve millioner" - det er det mindste beløb af betaling for deltagelse i filmen for sine deltagere. Det er, hvor meget hans rolle i "National Treasure" i 2004. Desuden er han deltog i film som "Lord of War" og "The Weather Man" i 2005, "Ant Bully", "The Wicker Man", "Tower -bliznetsy "og" Close-up "i 2006. året 2007 har tilfredse fans af hans rolle i filmen" Ghost rider", og han var så inspireret Nicolas måde hans karakter, der var slået med kærlighed til racerbiler. I interviews, fortalte han journalister, at hurtig kørsel er den bedste måde for ham at slappe af. Chasing ned på motorvejen uden tanke for sikkerhed, skuespilleren glemmer om alt.

Familie lykke

Nicolas Cages tredje kone Elis Kim blev der før møde en simpel servitrice arbejdede med berømthed. Det var med hende, at han var i stand til at opbygge en stærk familie. Hun deler interesser ægtefællen, og i interviews han frimodigt erklærer, at det nu endelig glad. Men komfort hjem og ro tiltrak skuespilleren er ikke så svært at opgive rollen i filmen. I løbet af de sidste par år, skærmene ud et dusin bånd, hvor Nikolas Keydzh spillet. Omfattende liste af film: den "Omen", "Bad Lieutenant" og "Astro Boy" i 2009, "Kick-Ass", "Troldmandens lærling", "Witch Time" og "Drive Angry" i 2010, 2011 glade tilskuere malerier "søger retfærdighed", "hvad der ligger under" og "frossen jord", og i 2012 kom den anden del af det populære "Ghost rider", og båndet med titlen "Medallion". Endelig i 2013 gav publikum et billede af "Joe", derudover Cage deltog i eftersynkronisering af den animerede film "The Croods".

Et barn fra en anden planet

Nikolas Keydzh overbevist om, at tegneserier er en af de største amerikanske bidrag til verdenskulturen. Sider fra forskellige tegneserie historier, han hang hele huset, og for offentliggørelse af "Superman" i 1938, havde han ikke fortryder, og en og en halv million dollars. Ikke overraskende, søn af den elskede hustru Alice, besluttede han at navnet Kal-El - ligesom de fremmede helten tegneserier. Ung mor fordi hendes mand var fyldt hobby, der gjorde ikke indsigelse mod et minut. Nikolas Keydzh med søn - hendes egne superhelte. Det er, hvad hun sagde til sin mand, der fortalte hende om hvad navnet valgt for deres første barn. Måske sådan konsensus, og det var hemmeligheden bag deres stærke relationer.

finansielle sammenbrud

På trods af, at maleriet, der medvirkede Nikolas Keydzh, bragte ham enorme gebyrer, i 2009 var der rygter om konkurs skuespiller. På grund af tilbagebetaling af stor gæld, han havde mistet fire huse, til en værdi af syv millioner dollars. På denne konto, Nicholas sagde, at problemet var resultatet af fejltagelser sin økonomichef Semyuelya Levina. Han begyndte en juridisk kamp i et forsøg på at opnå erstatning. Men finansmanden har indgivet et modkrav og sagde, at hans tjenester ikke blev betalt. Han sagde, at der ofte advaret Nicolas Cage om urimelig udgifter, men han lyttede ikke til hans råd og fortsatte med at erhverve dyre ejendele. Tæt på familien fortæller folk, at der brænder for at købe fast ejendom, og andre slægtninge. I øjeblikket skuespilleren har en ejendom i Bahamas, femten hjem rundt om i verden, fire lystbåde, og en samling af klassiske racerbiler og mange unikke tegneserie stor værdi. Således kan vi sige med sikkerhed, at der trods nogle problemer, har Cage fastholdt sin høje status og forventes ikke at stå over for fattigdom, selvom du ikke forsøge at foretage større ændringer i deres adfærd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.