Kunst og underholdningFilm

"Coast of Hope": skuespillere og funktioner

I dag vil vi tale om filmen "Coast of Hope". Skuespillere vil blive præsenteret nedenfor. Vi taler om den melodrama af 2013, som består af 4 serier. Direktør af filmen blev lavet af Alexander Kananovich.

abstrakt

Vi først diskutere handlingen i filmen "Coast of Hope". Skuespillere er navngivet nedenfor. Billedet fortæller historien om unge Nade Potapovoy og Alex Zotov. Han boede på det område af en lille by ved kysten, og i kærlighed. Men direktør for dambruget - far til Hope - imod dette forhold. Han var væk en velhavende brudgom mand elskede sin datter. Det er i stand til at give hende Leszek - den simple fisker? Verzhitsky - er en anden sag. Han Potapova følgesvend og en fremtrædende leder. Hertil kommer, at denne person hints, der vil være glade for at gifte.

De vigtigste deltagere

Nadia Potapov og Alexey Zotov - hovedpersonerne i filmen "Coast of Hope". Skuespillere Olesya Fattahova og Sergey Mukhin legemliggøre disse billeder. Vi taler mere om dem.
Olesya Fattahova blev født i 1989, den 13. februar. Hun blev uddannet på VGIK på værkstedet af Yasulovich.

Sergey Mukhin blev født i 1976, den 16. juni. Han er uddannet fra GITIS. Spillet "Company 814", og teatret Mossovet. Tager del i produktioner af dramatiker og direktør center under ledelse af M.Roschina og Kazantsev.

Peter Kislov spillede rollen som Michael Verzhitskogo. Vi taler mere om det. Peter Kislov blev født i Glazov i 1982, den 2. juni. Han blev uddannet i Nizhny Novgorod Teaterskole på kursus B. Bogomazov. Han blev uddannet på Moskvas Art Teaterskole. Han studerede på kurset S. Zemtsov og I. Zolotovitsky. Han sluttede sig til truppen af Moskva Art Theatre opkaldt efter Chekhov. Valya spillede i produktion af "Afspilning af Victim". Dette billede er indeholdt i Moskva Art Theatre, mens du stadig en studerende. Sådan var det teatralske debut af skuespilleren. Han spillede i sådanne forestillinger som "Psycho" og "efterkommer". blev afholdt Disse forestillinger i teatret under ledelse af O. P. Tabakova.

andre helte

Direktør for dambrug og Stepan Potapov også figuren i handlingen i filmen "Coast of Hope". Skuespillere Aleksandr Tsurkan og Konstantin Balakirev udført disse roller. Ilya Spillet Paul. Elena Akulonok legemliggjort billedet af Klavdii Semenovny - Alexei mor. Skuespillerne i filmen "Coast of Hope" Tatyana Gulyaeva og Elena Pobegaeva spillede Paul og Stepan koner. Anastasia Fominova medvirkede Alena. Paul Fartukov dukkede op i filmen Ilya. Vladimir Tebenko spillede advokat Arkady Eduardovich. Sergey Bludov spillede rollen som arbejdslederen Jacob Ignatievitch. Eugene Kushpel husket at tilskuere som Pavlov. Vladimir Rumyantsev legemliggjort billedet af bådsmanden. Robert Kemelbaevu fik rollen som krybskytte. Alexander Chikranov dukkede op på skærmen i form af en sømand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.