Mad og drikkevarerHovedret

Svinekød bøf

Det er svært at forestille sig en ret, som ville blive så elsket af næsten alle, og passer til alle former for side retter. Svinekød bøf - det er virkelig velsmagende og aromatnoelakomstvo. Der er utallige opskrifter til madlavning denne skål. Her er to enkle opskrifter, som selv den uerfarne nybegynder kan tilberede en svinekød bøf. For at forberede denne parabol kødet skal ikke skæres for tynd, fordi så er det ikke få nok saftigt. Til steaks var meget velsmagende, er det bedst egnet til deres fremstilling fersk svinekød, som ikke er blevet underkastet langtidsopbevaring, og endnu mere frysning.

Bøf med citron.

Til fremstilling skal du bruge disse ingredienser:

- Pork - ca. 800 g;

- mellemstore tomater - 4 stk;.

- en citron;

- 2 hvidløgsfed;

- olivenolie - 25 ml;

. - tør oregano - 1 tsk;

- salt, sort peber.

Svinekød bøf gøres bedst fra lænd, lår eller hals. Sådant kød opnås den mest bud og yderst saftigt. Selvfølgelig kan du købe allerede skåret bøffer i butikken, men du kan lave dem selv fra friske produkter. Ved skæring portionsstykker, prøve at skære kødet tværs muskelfibrene. Standard tykkelse af godbidder - 3-4 cm.

Tilberedningen begynder med marinaden. Gned revet citronskal, men også fra sig selv presset juice. I en emalje skål blandet saft, skræl, oregano, hakket hvidløg, olivenolie, peber, salt. Skåret svinekød bøf et par minutter satte den forberedte marinaden, dreje dem flere gange for at sikre, at de ensartet imprægneret med dem. Udarbejdet kød spredt på en grill, beliggende på en pande, som er placeret ved høj varme og dybe stegt produkt fra begge sider i 12 minutter. Efter de første inverterende smurt overflade behandler den resterende marinade.

Stegt kød bringes til beredskab ved 150 ° C i en ovn. Færdige bøffer spredt på et stort fad, og derefter give dem slammet i 10 minutter.

På det fedt, der var tilbage efter bruning af kødet, stegt skåret tomater i to halvdele. Før indsende en delikatesse til bordet, hans pre tynde skiver. Top fad vandes saft tilbage i gryden, og formet greens og ristede tomater.

Bøffer med øl

Nødvendige ingredienser:

- svinekød bøf - 2 stk. (200 g);

- løg - 1 stk;.

- dåse eller kogte gulerødder - 100 g;

- frisk timian - 2 kviste;

- smør - 50 g;

- kogte kartofler ( "jacket") - 4 stk;.

- sukker - 25 g;

- bouillon - 100 ml;

- tør sennep - 0,5 tsk ;.

- øl - 100 ml;

- sort peber og rød, salt;

- vegetabilsk olie.

fremstilling:

1. Vasket og obsushennoe kød let slå ud (under cling film). Steaks gnides med salt og peber.

2. Fremstilling af saucen:

Hakker løg og steg over moderat varme i 5-6 minutter. (Indtil blød tilstand). Det er drysset med sukker og under konstant omrøring, til de er gyldne farve dozharivayut. I en pande hæld øl og bouillon, sæson alt med peber, sennep og salt. Saucen skal koges ned præcis halvdelen. Det er nødvendigt at røre hele tiden, så det er ikke brændt.

3. svinekød bøf steges i vegetabilsk olie i 2 minutter på begge sider. Kød spredning i form af præ-smurt og vandede deres hot sauce. I opvarmes til 180 ° C ovn, indtil klar produkt justeres (15 minutter).

4. kogte kartofler skæres i tern og steges i olie til de er gyldne stat. Af hakkede kartofler tilføjet dåse kogt eller stegt gulerødder og alle 3 minutter, derefter hældt sauce og holde det på den varme i 2 minutter.

5. På a la carte fad læg en side parabol, og top - svinekød bøf. Fadet er drysset med tidligere forberedt sauce og pynt med kviste af timian.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.