Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan kan jeg lave mad svinekød

Det er ingen hemmelighed, at nogle gange de gamle, gennemprøvede opskrifter giver odds eksotiske nyheder. Hvad kunne være lækrere end et stykke ristet svinekød, saftig, rig, duftende? Sikkert hver husmor i butikken et par bevist opskrifter svinekød.

For eksempel er det muligt at tilberede svinekød i folie med urter.

Du har brug for: et stykke svinekød 700 gram, 2 fed hvidløg, oliven olie, citron-halvdel, peber, spidskommen, krydderurter og sort peber. Før hvordan man kokken svinekød separeret i portioner, på størrelse med en håndflade. Tja, hvis kødet er lidt fedt, der smelter, vil give kødet en lækker saftighed. Hvis svinekød er svært, kan det være lidt slå fra. Hvidløg gnides eller finskåret, blandes med et par skefulde olivenolie og 0,5 time. Af salt. Gnid denne blanding af svinekød stykker og sprede dem på et stykke folie. Peber, drys med tørrede urter og presse dem saft fra en halv citron. Hvert stykke er pakket ind i folie, anbragt på en bakke og sendes til en forvarmet ovn bages i en time ved 200 grader.

Du kan lave mad i ovnen svinekød med ananas

For at gøre dette skal du bruge: et halvt kilo kød og 200 gram banken. søde dåse ananas ringe, pakning af mayonnaise, et stort løg og 2 store tomater, en håndfuld oliven, salt, peber og ost. Et stort ark folie på en bageplade spredt ud og smurt med olie. Kødet skæres i portioner, vask, sættetid et håndklæde, salt, mayonnaise rullet i og anbragt på folien. Tomater skæres i skiver, og løg ringe, og derefter sprede dem på kødet. Ananas ringe spredt over løg og mayonnaise smurt. Drys med revet ost og dekorere skål med oliven - oliven fast i midten af en ananas ringe og dæk med folie på toppen. Svinekød bages i 50 minutter ved 200 grader i 10 minutter for at åbne lukningen folie til ost gyldent.

Svinekød med svampe og ost vil behage nogen. For at forberede denne parabol du skal tage: et pund af svinemørbrad, 400 g. svampe eller andre friske svampe, ost stykke vejer 100 gr., 2 hvidløgsfed, vegetabilsk olie, peber, fennikel og salt. Svinekød vasket, skåret i tynde skiver, afskrække dem gnide knust hvidløg og salt deraf. Spred kød i gryden, tilsæt olie og stegt i 3 minutter på hver side på høj varme. I en separat gryde steges fint skåret svampe og løg i 6-7 minutter. Kød spredes på en bageplade, top dumpet zazharku champignon og drys med revet ost. Bagning folie dæklag og sættes i ovnen til at bage i en halv time ved 220 grader.

Kog svinekød dåse gulerødder og hvidløg. Til denne ret, du har brug for: hvidløg stråle kilo svinekød, 2 gulerødder, peber og salt. Et stykke af svinekød vasket obsushivayut og huller gennemboret i det en tynd kniv. Af hvidløg afskårne blade, så kun de hårde stilke, gulerødder renses og skæres i smalle tern. Svinekød rygfedt, skubber vild hvidløg og gulerod i langhullet. Drysset finthakket hvidløg, salt og peber, indpakket i et stykke folie og sted i ovnen i en halv time ved 190 grader.

Når tiden virkelig til overs, kan du koge svinekød med bagte kartofler. På hylderne af kød brug for 8 stykker af kartofler, løg, tomater og ost. Svinekød skåret i tynde lag mindre end en centimeter og derefter vasket grundigt og forberedt stykker afskrække dem. Kartofler rene og skæres i skiver, bare komme med løg og tomater. Kartoffel krus anbragt på et ark af folie. Kød salt, peber og kartoffel anbringes oven, og derefter går lag løg, tomater og revet ost. Madlavning svinekød 40 minutter ved 200 grader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.