Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød i folie, bages i ovnen

Svinekød i folie perfekt til varm familie middag eller til en festlig middag. Kød, bagt i ovnen, viser det sig saftigt, mørt, med den magiske duft, tvinger alle gæster starte savle i forventning om måltidet. Stege svinekød i folien kan være en stort stykke, og kan forud skåret i portioner medaljoner.

Til fremstilling af behov: svinekam (800 g), 1 Friske gulerødder, ærter sort peber, et par fed hvidløg, salt og laurbærblad.

Svinekød vaskes, giver vandet løbe og lave store nedskæringer i det stykke. Oprenset gulerod skåret i tynde strimler, hvidløgsfed opdelt i 2-4 dele. Derefter rulle starte svinefedt, placere gulerødder og hvidløg opnået med kniv huller. Svinekød fedt med vegetabilsk olie, drys med salt, sat på et stykke folie. Placeret på toppen af ærter sort peber 5-6 og 1-2 unge blade af laurbær, dækket med folie og anbringes i en bageovn i ca. en time ved en lav temperatur. Før servering svinekød skåret i portioner.

Svinekød i folie med hvidløg

Det vil tage et stykke svinekød 700 gr., Laurbærblade, sort peber, hvidløgsfed damp og olivenolie. Den tørre laurbærblad crumble, blandet med peber, hvidløg og finthakkede pair skefulde olivenolie. Gnid denne opstilling vasket og tørret svinekød og lad det i blød i en time. Derefter er det indpakket i aluminiumsfolie og sendt til ovnen for at bage 1,5 timer ved en minimumstemperatur. Leveres i ét stykke eller pre-cut.

Portion af svinekød i folie med kartofler

Behov: et pund kartofler, 400 gram svinemørbrad, løg, mayonnaise, et sæt af krydderier til kød, Lavrushka og vegetabilsk olie. Svinekød opdelt i små stykker på 2-3 cm, skæres løg kvarte tynde ringe, fries - store langsgående stykker. Alle bestanddele blandes i en dyb beholder - kød, kartofler, løg, mayonnaise, salt og krydderier. Folie bliver opdelt i små plader i midten af hvert opslag portion svinekød med kartofler. Wrap og spredes på en bageplade til at bage. Ovnen opvarmes til 180, og sætte det i den pan 50 minutter serveres Denne ret til tabellen i folien, og gæsterne allerede ejer det åbne.

Svinekød i folie med ost

Behov: et pund svinekød, et stykke af hårde oste 100 gram, en teskefuld sennep og mayonnaise spisestue, salt og lidt vegetabilsk olie .. Svinekød skåret i 1 cm tykke lag, let afskrække. Vasket obsushivayut, gnides med en blanding af sennep og mayonnaise og let saltet. Spredt ud på en bageplade af folie, let smøre det med vegetabilsk olie og sprede stykker af svinekød. Drys med revet ost på toppen og dæk med folie så kødet forblev i luften.

Før du bager svinekød i et stort stykke folie, kan det marinere. I dette tilfælde, at kødet viser sig meget blødt og duftende.

Svinekød i honning sauce

For at forberede du har brug for: et kilo svinekød, 2 spsk. øse af honning og 1 spsk. øse af sennep uden lysbilleder. For marinaden skal du bruge: en liter vand, 100 gr. salt og 50 c. sukker, løg og krydderier (peber, ingefær, kanel stick, 4-5 stk. nelliker, spidskommen, hvidløg). Forberede marinaden - sætte i vandet ingefær (lille stykke), et par fed hvidløg, spidskommen pair klemmer, kanelsyre wand hakket løg, nelliker, bragt i kog og afkøles. På samme stykke kød placeret marinaden og lad det suge det for en dag. Den næste dag, svinekød fjernet, pakket ind i folie og sendes til ovnen i en halv time bages ved 220 grader. Forbered glasur - honning blandet med sennep og belagt med denne sammensætning er et stykke af svinekød. Derefter er kødet sendes dopekayut urørt i 20 minutter, før åbning på toppen af folien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.