Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling med grøntsager: opskrifter og madlavning teknikker

Kylling kærester eller for dem, der har lidt tid til madlavning, er meget nyttige måder, hvorpå du kan tilberede kylling med grøntsager. Dette kød tilberedes hurtigere end andre og er perfekt kombineret med de andre komponenter. En virksomhed med grøntsager behøver ingen pynt og repræsenterer en uafhængig, ikke tung og lækker ret.

Kylling stykker, bages i ovnen

For sådanne måltider kan tages som en helhed fugl, og de dele af det, som du bedst kan lide. Før du koge kyllingestykkerne med grøntsager, bør de hælde citronsaft, sort peber rub og forlade kortvarigt pomarinovatsya. Samtidig, citron skåret i skiver, hæld sukker i en skål og foldet til at give saften. Duhovochny pande smurt med smør og det lagt ud store stykker af peberfrugt. Over det sprede ringe (snarere tyk) løg, og få det placeret kylling skiver. De bør drysses med vegetabilsk olie og smag med krydderurter: oregano, rosmarin, kardemomme, koriander eller færdigpakkede. Cups frisk citron blandet med kandiseret placeret til kyllingen. Og fuldender hele konstruktionen oliven. Bagning er placeret i en ovn i cirka en time, hvorefter kylling og grøntsager til rådighed for at spise.

kylling gryderet

En kilo hakket fjerkræ hurtigt stegt i vegetabilsk olie i en gryde og forskudt. I den resterende kyllingefedt, blandet med olie, fremstillet af en stor stegte løg (hakkede) og de store gulerødder (hakkede eller revet). Når begge grøntsager er brunlig, tilsættes 2 store spiseskefulde tomatpuré, en lille - sukker, salt og peber skåret i strimler. Efter et par minutter quenching hældes to glas vand eller bouillon; som væsken kommer i kog - det hældes i gryden med hønen. Efter 20 minutters madlavning kyllingestykkerne i vegetabilske terninger føjes til en aubergine eller zucchini. Hvis du ikke kan undvære kartofler - og indtast det, bare lidt tidligere. I alt quenching tager fyrre minutter; time - hvis man skærer den store fugl. Kort før afslutningen i en gryde lagt et laurbær og hakket persille.

Kylling i folie

Ovn altid gemme dem, der er for dovne til at stå ved komfuret. Og kylling med grøntsager - enkle og velsmagende, og vigtigst - uden større besvær - forberedelse, hvis det bage i folie. Dele slagtekrop gnedet peber, foretrukne krydderier, salt og efterladt i 20 minutter, "ligge ned." Løg (en kvart kilo til et kilo kylling), skåret i halve ringe. 400 g tomat crumble mellemstore terninger, et pund af peber - strimler og gulerødder (300 g) - terninger. Fire fed hvidløg knust med en kniv (ikke en masher). I folie segment lagt ud stykke kylling og en lille smule af grøntsager, og så han rullede stramt. Denne procedure skal udføres med alle stykkerne. Vindinger duhovochny placeret på arket og h sendes til ovnen. Appetitvækkende og saftige stykker af kylling med grøntsager tilbydes sultne familiemedlemmer.

Høne i hullet

Til hendes grøntsager kommer fra 2 kg kartofler, tre store gulerødder og et halvt kilo svampe (per kilo kylling). Alle grøntsager (omhyggeligt vasket) groft skåret. Små svampe er bedre ikke at røre ved den, for at sætte det hele. Fuglen gnides med krydderier i 10 minutter før afsendelse til grøntsagerne. Første ærme Laid krydret, saltet og krydret med krydderier grøntsager og allerede på dem - kylling. Hun vil give saft, og alle retter vil sygne hen i det og suge dem. Pakke solidt fastgjort og går i en ovn opvarmet til 180 grader. Der er kylling, bagt med grøntsager i en manchet, til at holde en halv time. Bemærk, at da du kan bage hele slagtekroppen, men ikke værre end det slår og skiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.