Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Manic fordomme eller vilje skæbne? Hvorfor drømmer om at dræbe mennesker?

Hvad tror du, hvad folk drømmer om mordet? Hvad er det - en skjult maniske tilbøjeligheder eller resultatet af en overflod af at se en gyserfilm? Lad os forstå dette!

Hvorfor drøm om at dræbe mennesker

Udtalelse Miller psykolog

Det er, hvad med dette mener den amerikanske videnskabsmand og psykolog Gustav Miller. Hvis du drømmer at du er en koldblodig morder, vær ikke bange. Der er ikke nogen tvivl om de skjulte maniske tilbøjeligheder. Denne drøm indikerer, at du er befriet fra unødvendige og tomme stereotyper og kede karakter af den person, hindre din selvudvikling og vækst.

Hvis i dine drømme du dræber børn, så er du ikke en sindssyg med Elm Street Freddi Kryugera type. Dette er helt normalt søvn. Det faktum, at du kæmper med dit infantile, med børns adfærd, har du forskanset et eller andet sted i hjertet ...

For at opsummere, hvad er hvad drømme dræbe folk, jeg vil gerne bemærke instruktion Gustav Miller: 'Aldrig føle sig skyldig Disse drømme ikke gøre det andet, som det seneste fase af din åndelige selv'

Familie drøm bog. Hvorfor drøm om drab

  1. En drøm, hvor du bliver vidne til dette mord, kunne nemt blive profetisk. Du kan se den handling af den voldsomme død nogen eller finde en klar lig.
  2. Hertil kommer, at i drømmen mord er det et symbol på ulykke og sorg provokeret af dine fjender.
  3. Hvad tror du, hvad folk drømmer om at dræbe dine egne hænder? I modsætning til Millerovsky fortolkning her er ikke så enkelt! Hvis du ser dig selv i en drøm morder, så i virkeligheden vil du deltage i disse eller andre skammelige begivenheder og intriger, der varer hele livet plet dit omdømme.
  4. Hvis du dræbe for defensive formål, virkeligheden vil klare alle de problemer opstod. Bemærk, at dette ville være nemt, men du kan gøre det.
  5. I drømmen, du er offer for bagvaskelse? Du er anklaget for mord, som du ikke har begået? Gør dig klar til en skænderi med dine venner i virkeligheden!
  6. Hvis du havde et selvmord, tænk på din krop. Du har en opdeling, forårsaget af en følelse af skyld for noget.

Jeg - en hensynsløs morder! Dette er, hvad drømme?

Blod, mord, græder ... Det ligner scener fra thrillere og horror film. Udtalelsen fra førende psykologer sådanne.

  1. Hvis dine ofre - disse er dine rigtige fjender, så denne drøm er et godt tegn på din åndelige udvikling (Miller) og følelsesmæssig lindring af mange fordomme. I dit hjerte du føler vrede og had af sine fjender, og det er helt normalt. Taler overdrevet, i dette tilfælde, drømmen er en ufrivillig projektion af dine negative følelser over for deres fjender, som du naturligvis ønsker at sætte en stopper én gang for alle.
  2. Hvis ofrene for den blodige opgør, som du har foretaget, er ikke uskyldige mennesker, så er denne drøm indikerer nogle genstridige problemer, der forhindrer dig leve et normalt liv. Du kan ikke løse dem på egen hånd, men er klar til at gå på alle, hvis bare det var så. Psykologer rådgive om tid til at bryde væk fra dem, til at gøre nyttige og foretrukne forretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.