Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet: Skorpionen-mand - Gemini kvinde i kærlighed

Taler om foreneligheden af den mandlige Scorpio - Gemini kvinde, skal det bemærkes, at et ægteskab mellem de to mænd kunne næppe være ideel. Deres kompatibilitet i et ægteskab er 40%. Mellem disse tegn kærlighed kan være, men ejeren af Skorpionen kan aldrig komme overens med en valgfri kvindelige tvillinger. Hun var altid omgivet af en flok fans, der vil vække den stærkeste i Skorpionen jalousi. Kvindelige tvillinger kommer ikke til at sidde derhjemme og sætte tingene i det komfort end nogensinde vil blive sat ud af den stærke og magtfulde mand.

Kompatibilitet Scorpio mand - kvindelige tvillinger. karakteristiske tegn

Disse stjernetegn tegn er helt anderledes. Tvillingerne kan hurtigt fange din Scorpio let karakter, gennemtrængende intelligens og uendelige charme. Woman Twins - dette er et mysterium, at mennesket Scorpio ikke kan løse. Han vil aldrig vide alt om denne kvinde, og er på grund af denne meget erfaring. Tvillingerne er på nysgerrighed af liv og en naturlig tilbøjelighed til analysen, en mandlig Scorpio - hans mistanke. Men begge af dem kan ikke skjule noget.

Kompatibilitet mand Scorpio - Gemini kvinde gift

Gift Tvillingerne og Skorpionen er kompatible dårlige. At være sammen, disse tegn nødt til konstant at ændre og tilpasse til stemningen af partneren. For Skorpionen, denne proces mindre smertefuldt end for tvillinger. Skorpionen gør ikke noget halvt ned, og tvillingerne gør alt halvdel. Således de kraftigt irritere de udvalgte.

Kompatibilitet mand Scorpio - Gemini kvinde i kærlighed

Kvinde Gemini altid let at tale med. Hun elsker og forstår at kommunikere, så det er hele tiden "pull" mennesker. Gemini er intelligent, hårdtarbejdende, uddannede, kærlig hustru og mor. Det er meget vanskeligt at rette deres energi i den rigtige retning, men stadig det mangler udholdenhed, at gøre en ende jobbet. Mand Skorpionen har en stærk karakter. Han lukkes tilbageholdenhed og selvforsynende. Alle beslutninger i familien accepterer det. Skorpionen har normalt en førende position og fungerer kun efter eget forgodtbefindende. Repræsentanter for dette tegn er selektiv i fødevarer, drikkevarer, tøj, biler og kvinder. Han er ikke tilfreds med lidt, og vælger kun det bedste. Mand Scorpio hele søger selv og gør for et maksimum på deres indsats. Han er klar til at tage ansvar for, hvad der sker omkring, selvsikker og ikke bange for, at den ikke forstår andre mennesker.

Tvillingerne og Skorpionen kvinde. Kompatibilitet i sex

Sex mellem disse tegn er altid ligesom et spil. Det Skorpionen vil sejre. Der kan opstå problemer, når den dobbelte kvinde træt af at blive besejret, og hun ønsker at kigge efter et nyt eventyr på siden. For Twin deres affære - det er bare et spil. Og hvis den er tabt, så er der altid en anden. Mand Skorpionen kan ikke være så let at spille og kæmpe til det sidste.

EU kvinde Scorpio - mand Gemini har også en kompatibilitet 40%. Det kan dog sammenlignes med en eksplosiv blanding, der kombinerer romantik, lidenskab, skænderier og jalousi. Scorpio kvinde er ekstremt jaloux, og mandens tvilling ustabil og uafhængig. Denne hvirvelvind romance ville ikke vare længe, men meget mindeværdig for begge parter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.