FinanserBanker

"Militær Mortgage": betingelserne for at opnå en række banker. Sberbank og VTB vilkår for "Militær Mortgage"

Behandling af lån sikret ved ejendommen kaldes pant. Det bruges til køb af boliger eller lejligheder, er ejendommen købt som sikkerhed, som en garanti for tilbagebetaling, men i dette tilfælde har køberen ret til at bruge det. En type af sådanne udlån er "Militær Mortgage". dens betingelser adskiller sig fra konventionelle programmer, til køb af bolig.

Historien om

Siden 2005, kom loven i kraft, som fastsætter muligheden for at anvende alle militære akkumulerende realkreditsystem (NIS). I dette tilfælde kan modtagelsen af boliger begynder at tale efter tre års deltagelse i de relevante programmer. Lov denne måde hjem køb udlån soldater begyndte først i 2009.

Dens princip er som følger. Soldat, der i tre år, er medlem af de støttede programmer kan erhverve ejendomsret til boliger. Samtidig til hans personlige konto midler overføres, som kan bruges på køb af fast ejendom. Dette program blev oprettet specielt til militæret, fordi deres arbejde indebærer langsigtet samarbejde.

Hvem kan købe et hus

Før vi beskæftiger os med den mekanisme af lånet, er du nødt til at regne ud, hvem der kan deltage i et program, hvor du kan købe et hjem for den beskrevne ordning. Loven gælder for absolut alle militæret, der arbejder under ministeriet eller føderale tjenester. Disse omfatter ikke kun Forsvarsministeriet og Indenrigsministeriet, kan deltagerne blive og dem, der indsender til ministeriet for nødsituationer, Spetsstroy Rusland, FSB, FSO, Rosoboronzakaz, Generaldirektoratet for formanden for de særlige programmer, og en række andre ministerier.

Deltagelse i besparelser og realkreditsystem kan være enten obligatorisk eller frivillig. Under dens betingelser, omfatter alle officerer, der er på deres første kontrakter indgået tjeneste fra 2005, alle warrant officerer og underofficerer, der har tjent i alt mere end tre år, hvis man tæller fra begyndelsen af den samme periode.

Det er også obligatorisk i programmet får de ansatte, der er blevet forfremmet til den position, for hvilken rang af officer forudsat, og dem, der har eksamen fra de relevante kurser og fik rang af officer siden 2008.

Frivilligt deltage i pant program kan alle, der er uddannet fra militære skoler og har underskrevet en kontrakt frem til begyndelsen af 2005. Også omfanget af dette system falder Tegn, warrant officerer, sergenter og befalingsmænd.

Sådan fungerer systemet

Mange er bange for at deltage i sådanne akkumulerende afdelinger, der frygtede at forblive uden penge og uden hus, med alle glemmer, at det er staten "Military Mortgage". Hendes er som følger: State pant program til alle deltagere til en dedikeret personlig beretning om det føderale budget viser den foreskrevne beløb. Alle modtagne penge gennem pålidelige og gennemprøvede virkemidler mangedoblet. Budgettet beløb indekseres årligt. For eksempel, hvis i 2012 den årlige statslige bidrag er 205 200, i 2013 steg til 220 000 rubler.

Betingelser for køb af boliger

For at købe deres egen bolig fast ejendom på bekostning af budgettet, militært personel har brug for at være medlem af NIS, og den manglende del af pengene til at registrere kun i bankernes-partnere i programmet. I resten af de konventionelle boliglån er ikke meget anderledes "Militær Mortgage". Betingelser for penge, men mere loyale, fordi de garanterer tilbagelevering af staten.

Standard rente på lånet afhænger af den primære eller på det sekundære marked fast ejendom er erhvervet, det spænder fra 9,75 til at 11,25% om året. På samme tid til at købe en bolig, du har brug for at gøre mindst 10% af sin værdi. Også aftalt og lånets løbetid: den er givet for en periode på mindre end tre år, med en løbetid på højst hans sæt, baseret på det faktum, at på tidspunktet for fuld betaling af skyldneren ikke skal fyldes med mere end 45 år.

Det er også nødvendigt at være forberedt, at militæret vil være forpligtet til at betale alle omkostninger i forbindelse med køb af boliger design for at "Military Mortgage" blev leveret. dens betingelser fastsat, at låntager selv er brugt på forsikring og juridiske relaterede tjenester, vurdering ejendom og dens tilstand registrering.

finansielle institutioner

Banker, hvorved udvikler "Military Mortgage", betyder kravene for at opnå dette lån ikke væsentligt ændret. Men hver af dem har sine egne særegenheder og nuancer. Med dette program, samarbejder fem banker: Gazprombank, Sviaz-Bank, Bank Zenit, Bank VTB 24, Sberbank Rusland. Hertil kommer, at 30% af alle transaktioner passeret gennem agenturet engageret i boligområder realkreditudlån.

Når du vælger en finansiel institution hver soldat har ret til at kende betingelserne for lånet i hver af dem. Men det behøver ikke at få alle de banker til at huske eller skrive ned kravene i hver af dem. På det sted, hvor Forbund al militær UNIS kan du finde ikke blot en liste over banker, men også betingelserne vedrørende forsikring størrelser, ekstra gebyrer, provisioner og andre typer af lån.

Betingelser for Sberbank Rusland

Hvis en soldat er involveret i besparelser og realkreditsystem og besluttede at købe et hus på kredit, så han har brug for at komme i nærkontakt med betingelserne for forskellige banker, herunder det faktum, at Sberbank tilbyder. "Militær Mortgage", de betingelser, som kan tilfredsstille låntager, er denne finansielle institution gives kun til deltagere NIS. Banken kræver kunden at bekræfte den påtænkte anvendelse af de midler, der ikke blot købe et hus som sikkerhed, men også en kaution fra sin kone (a), har udstedt en obligatorisk forsikring. Banken tilbyder en fast ejendom lån på 10,5%, er den maksimale løbetid for registrering ikke overstige 20 år. Det er værd at bemærke, at renten låntager vil være interesseret kun i tilfælde af, at han ville blive afskediget fra tjenesten. Mens han var antallet af soldater, der betales af staten lån.

Lån Forberedelse VTB Bank 24

Blandt soldaterne er populær ikke blot Sberbank. Mange er interesseret i, og de betingelser, som er tilgængelige i VTB 24 "Military Mortgage". Forholdene i den finansielle institution lidt forskellige fra dem, der tilbydes af Sberbank. Således er den mindste rente VTB 24 er 9,4%, kan den første betaling være på 10% af de samlede udgifter til erhvervelse lejligheder og 25%, hvis låntager køber et hus med jorden.

Det kræver også en finansiel institution for at forsikre kun risikoen for tab af eller skade på ejendom købt i henhold til programmet "Military Mortgage". Banks betingelser er ikke beregnet til at afskærme provision i henhold til lånet, og provenuet kan være, hvis det er nødvendigt, for at tilbagebetale forud for tidsplanen. Låntagere stort udvalg af boliger nok, fordi de kan købe en lejlighed i ny bygning, på det sekundære marked eller købe et hus med en gård.

Udførelse af dokumenter

For et realkreditlån på NIS medlemmer, som deltager skal indsende til banken sådanne papirer: ansøgningsskema, pas, et certifikat, der bekræfter retten til at modtage specielle formål lån til boliger. Disse dokumenter er tilstrækkeligt til at sikre, at banken kunne beslutte at yde den nødvendige sum penge. finansiel institution leder udfylder det relevante ansøgningsskema og sende det til gennemgang. Hvis banken godkender adgangen til kredit for programmet "Military Mortgage", dens design er som følger: kunden skal samle dokumenterne på den købte genstand. Så listen over nødvendige papirer omfatter følgende:

1. Dokumenter, der bekræfter ejerskab af sælgeren af beboelse lokaler. Dette kan være en købsaftale, gave, arv registrering og så videre.

2. Certifikatet, der bekræfter den registrerede ejerskab af den solgte genstand.

3. Teknisk dokumentation: pas, matrikel nummer.

4. Henvisninger, der angiver fraværet af gæld på betaling af regninger, husleje.

5. Beslutning af forældremyndigheden til salg, hvis sælgeren er en mindreårig.

Det er vigtigt, at alle dokumenterne er korrekt dokumenteret, eller en bank advokat har godkendt tildelingen af et sådant lån.

Tidlig udtræden af tjenesten

I livet er der forskellige situationer, og nogle gange folk er tvunget til at forlade fra hæren. Nogle gange opstår dette behov, og i dem, der allerede har købt en lejlighed med hjælp fra programmet "Militær Mortgage". Betingelser fratrædelses- Når du foretager et lån i en hvilken som helst af de finansielle institutioner, mange bange. De fleste bange for hjemløshed, men det sker ikke, hvis låntager accepterer at betale den resterende del af deres egen gæld.

Staten forpligter sig til at tilbagebetale lånet kun for dem, der tjener. Hvis den militære kontrakt blev annulleret, skal låntager selv opfylde alle finansielle forpligtelser og betale saldoen skyldte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.