SundhedSund kost

Fedt: kalorieindhold, fordele og kontraindikationer

Blot ønsker at bemærke, at fedt begyndte at spise var ikke oprindeligt i Ukraine, som mange mennesker fejlagtigt tror. Det er erfaret, at for længe siden, før slagtesvin ukrainere også voksede svin kinesisk. En første i saltning bacon til rådighed for beboerne i Italien.

Fedt: kalorieindhold, fordele og kontraindikationer

Bogstaveligt talt eksperter fik ikke lov til at spise en halv snes år siden, fedt, kalorier er meget høj, især med hensyn til børn, ældre og dem, der har alvorlig sygdom. Det blev også troede, at fedt er næsten den mest vanskelige at fordøje maden. udtalelse om dette emne har ændret sig meget i ti år. I den specialiserede medicinske litteratur begyndte at udgive artikler om fordelene ved fedt, ordentlig madlavning og forbrug. eksperter siger, at kroppen behandler fedt meget hurtigere end kød også nu. Lad os tale om egenskaberne af fedt.

Selvfølgelig, fedt, kalorie indhold, som er mindre end 800 kcal (moden gris), er meget nyttig. Men for små børn og ældre sådan kalorieindhold vil være ganske høj. For dem, mere egnet fedt, kalorie, der ikke overstiger 600 kalorier. Det er nødvendigt at huske på, at jo yngre dyr, kalorieindhold fedt nedenfor. For eksempel, en ung gris kalorieindhold fedt er omkring 600 kcal.

Hvis du tager de mennesker, der bor eller arbejder i det høje nord, samt dem, der går på lange ture, og kun en aktiv livsstil, skal du huske på følgende punkter. Kalorier indtaget, vises i lang tid, og de er afgørende for folk, der aktivt bevæger sig, fysisk arbejde og bruger en masse energi. De vil næsten altid nyttigt at spise bacon (for eksempel i kombination med brød og urter). Salo svinekød, kalorieindhold , som er helt acceptabelt for folk, der fører en mobil og en travl livsstil, på ingen måde påvirker den menneskelige masse.

Det er værd at bemærke, at vi er vant kun til svin svinefedt. Men forskellige nationer spise fedt får, bjørne, køer og grævlinger.

Fedtsammensætningen indeholder arachidonsyre, kotoruyuu hører til klassen af umættede fedtsyrer. Det er nødvendigt at have et velfungerende human hjerne, lever og binyrer. Endvidere er arachidonsyre perfekt forbedrer cholesterolmetabolisme i det menneskelige legeme. Det påvirker cellerne i kroppen og stabilisere hormoner. Derudover er der fedt og andre praktisk talt udskiftelige syre. Disse omfatter palminovuyu, linolsyre, linolensyre og oliesyre er indeholdt i fedtstoffet i de samme mængder som i den vegetabilske olie. Alt andet i fedt har en stor mængde af vitamin A, D, E og caroten.

Vi kan ikke sige, at fedt, hvilket er ganske højt kalorieindhold indhold, gør det muligt at bruge det i madlavning delikatesser. , Den kaloriefattige fedt Således bliver dens pålydende værdi. Af fedt er muligt at forberede disse lækre retter som kogt bacon, røget bacon, salt bacon, bagt og stegt bacon.

Som for tilstedeværelsen af kolesterol i fedt, vil det ikke være mere end moderate mængder. Det er en integreret del af alle membraner og muskler i det menneskelige legeme.

Det er vigtigt at bemærke, at fedt vil have en positiv virkning på kroppen, så snart folk stoppe med at spise det i store bidder. Overbelast ikke din krop med en masse af fedt. Det er ligesom for eksempel narkotika: hvis du drak en tablet, vil det være lettere, men hvis 10 - der vil blive overdoseret. Især, at den livsform, der fører mange mennesker i vores land (og det er meget vanskeligt at kalde aktiv), selv med regelmæssige spise 30 gram fedt en person har ekstra vægt kan vises.

Generelt ernæringseksperter, eksperter rådgive at spise kun fedt, der er kogt saltet tør metode. Desuden er de ikke anbefales at bruge fedt folk med leversygdom. I andre tilfælde, nogle vægtige restriktioner for optagelse af fedt i kosten er det ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.