SundhedSund kost

Vandmeloner ammer kan spise eller ej?

Ah, sommer! Sol, hav, overflod af frugt og grøntsager, saftige meloner og vandmeloner ... Ammende meloner kan give uvurderlige fordele for både mor og barn. De vigtigste ting - at vælge en velsmagende bær. Ellers er der risiko for forgiftning. Du skal også korrekt ind i vandmelon kost. Ellers kan barnet har allergi eller problemer med fordøjelseskanalen arbejde.

Hvorvidt der skal spise

Så kan en vandmelon med ammer eller ej? Eksperter siger, at dette bær er et must. Ja, i den periode, amning i kvindens krop øger forbruget af værdifulde komponenter, vitaminer og mineraler. Lagre af sådanne stoffer skal genopfyldes. Vandmelon indeholder store mængder af sporstoffer og vitaminer. Dette produkt kan bruges som et diuretikum. De vigtigste ting - ikke misbruge den. Ved indførelse af et nyt produkt i kosten bør nøje overvåge tilstanden af barnet.

Hvad er fordelene

Så hvad der er nyttigt vandmelon, mens ammer? De tillader dig at fylde reserverne af magnesium og kalcium. Disse stoffer hjælper moderen gendanne din krop efter en lang drægtighed og fødsel. Også i et sødt frugtkød den indeholder vitamin C. Dette stof hjælper den kvindelige krop at styrke immunsystemet, samt at modstå angreb af forskellige forkølelse.

Glem ikke, at vandmeloner er rige på jern. Dette er en af de vigtigste komponenter. I amning behovet for det øger flere gange. Fordi jern hjælper kroppen med at bekæmpe anæmi.

nyttige syre

Bær indeholder folinsyre. Denne komponent er nødvendig for oprettelsen og vedligeholdelsen af sunde nye celler, så dens tilstedeværelse er særlig vigtig i en tid med hurtig udvikling af kroppen, især i den tidlige barndom. Så hvis du ønsker, er du velkommen til at spise vandmelon: ammer de vil være nyttige selv til barnet. Som for moderen, hun folinsyre giver en smuk og glat teint, samt ungdom.

I store bær indeholder en anden vigtig komponent, der gør det muligt at rense kroppen for skadelige stoffer, herunder toksiner. Denne pantenolovaya syre. Stoffet kan normalisere søvn. Dette er vigtigt, ikke kun for moderen, men også for barnet.

Generelt vandmeloner under amning er meget nyttigt. Fordi de gør det muligt at normalisere vandbalancen i kroppen af moderen. Disse bær hjælpe med at fjerne den hævelse, som forbliver efter fødslen, til at trække overskydende væske, forbedre hyppig vandladning, samt bidrage til en bedre udvikling af modermælk.

Hvor meget til at komme ind

Som praksis viser, er det muligt vandmelon amning til alle mødre. De vigtigste ting - at angive det i kosten korrekt. Det anbefales ikke at spise meloner starte tidligere end tre måneder efter påbegyndelsen af modermælk. I de første 60 dage, skal den unge mor overholde en streng diæt. Dette vil gøre det muligt for barnet at vænne sig til en ny kost og lære at opfatte ernæringsmæssige komponenter, der stammer fra mælk. Med udgangspunkt i den 4. måned en kvinde kan diversificere deres menuer.

At indføre et nyt produkt skal ske gradvist. I dette tilfælde bør portioner være lille. Efter 5 dage mængden af produktet kan øges. I dette tilfælde bør tilstanden af barnet overvåges nøje. Hvis han har ondt i maven eller udslæt, bør du give op på vandmeloner.

Allergisk til meloner

På trods af de åbenlyse fordele, vandmelon kan amning nyfødte forårsage problemer. Sammensætningen af bær er unik. Men produktet hører til de mest magtfulde fødevareallergener. Derfor bør spise vandmelon være med forsigtighed.

Hvis moderen har selv en lille allergi over for dette produkt, er det nødvendigt at afvise fra. Tegn på denne lidelse kan forekomme og barnet. Hvis dit barn har diatese dukkede op, straks fjerne vandmeloner fra sin mors menu. Det er umuligt, at reaktionen var fastsat. Ellers vil det blive kronisk. Det er også vigtigt at neutralisere virkningerne.

Nogen tid senere, kan en vandmelon prøve igen. Måske problemet er opstået på grund af den uformede barns immunitet.

fordøjelsesproblemer

Vandmelon bør indtage i begrænsede mængder. Ellers kan der opstå lidt ked af det. Den bør spise vandmeloner først efter hovedmåltid og gradvist. Efter maven moderen kan blive overvældet. Som et resultat heraf kan ubehaget forekomme, sværhedsgraden og flatulens.

Barnet kan også opleve ubehag. Som et resultat af overdreven indtagelse af vandmelon papirmasse mor kolik kan være forvirrende. Dette er grunden til at spise disse bær bør være i små portioner. Øg mængden af vandmelon kan være kun i de tilfælde, hvor produktet ikke forårsage fordøjelsesproblemer.

mulig forgiftning

Kan jeg vandmelon ammer nyfødte i ubegrænsede mængder? Selvfølgelig ikke. Den største fare af sådanne bær, der som følge af et forkert valg det kan forårsage alvorlig forgiftning ikke kun moderen, men også barnet. Glem ikke, at vandmelon indeholder store mængder af nitrat. Disse stoffer tillader frugten at modnes hurtigere. både mor og barn kan lide efter indtagelse af sådanne produkter. Efter alle kemikalier opbevares i bærrene, samt nem at trænge ind i modermælken. Desuden barnets krop er mere modtagelig for påvirkning af visse stoffer. Hvis sundhed og trivsel moderen en lille mængde af nitrat ikke kan påvirke, kan selv en brøkdel af dem være farligt for barnet.

Når det ikke er nødvendigt at spise vandmelon

Først og fremmest kan du ikke spise vandmelon med amning i den første måned af laktationen. Dette er meget farligt for et nyfødt barn. Derudover er der en række af sygdomme, hvor ikke tilladt at anvende sådanne fødevarer. Først og vandmeloner bør undgås for kvinder med diabetes. I princippet er det forbudt sådanne fødevarer.

Også fra melon er at give dem, der er med ekskretionsorganerne problemer med systemet. Det kan være nyresten. Kan forværre medicinske tilstand vandmeloner og i nærvær af pancreatiske sygdomme. Før indførelsen af dette produkt i kosten bør konsultere en læge.

Hvordan at undgå problemer

Så vandmeloner amning er helt acceptabelt, men det bør ikke glemmes, at disse frugter kan forårsage forgiftning, allergi og andre ubehagelige fænomener. For at undgå dette, skal du vælge det rigtige produkt. Glem ikke, at vandmeloner modnes indtil det tidlige efterår. Må ikke købe meloner i foråret, og selv midt om sommeren. Sådanne produkter kan blive forgiftet af nitrater. Også ikke anbefales at spise umodne vandmeloner.

Erhverve frugter bør kun være hele, fri for revner og stykker. Du bør også vælge de bær, som ikke er på jorden, men i specielle bakker. Må ikke købe vandmeloner, som sælges langs vejene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.