SundhedSund kost

Børn ostemasse Agusha: sammensætning, foto, anmeldelser

De helbredende egenskaber af mejeriprodukter har længe været kendt. De indeholder calcium bidrager til at styrke knoglerne og fremme hårvækst. En række af disse produkter kan ses på hylderne i mange butikker. Nu er det tilgængelig ikke kun for voksne, men også for børn. Curd "Agusha" - en af de mest berømte, skabt specielt til børn. Dens gavnlige egenskaber, sammensætning og fordele blive drøftet i vores artikel.

Brugen af hytteost

Omfattende udvikling er meget vigtigt for et lille barn. Komplekse vitaminer, der er indeholdt i mejeriprodukter, er det nødvendigt for en korrekt vækst af barnet. De første fast føde, som administreres forældre grudnichka kost bør være sikre og, selvfølgelig, nyttige.

Allerede seks måneder er tilladt at give en prøve af børn i hytten "Agusha". Hvorfor har han brug for et barn? Svaret er simpelt. Værdien af modermælk (eller formel, hvis barnet er flaske-fodret) er ikke nok i denne alder. For voksne mad bør gradvist vant. Derfor ostemasse i den forbindelse - den bedste løsning. Det er et fermenteret mælkeprodukt, så det er ekstremt vigtigt for det gode arbejde i mave-tarmkanalen. Du kan undgå problemer såsom forstoppelse eller diarré i din baby.

Curd ikke blot styrker hele skelettet, da det hjælper skelettet af et barn til at udvikle sig ordentligt og harmonisk vokse.

Hertil kommer, dette produkt er godt for hjertet. Til alle disse nyttige funktioner er blevet indsat, "Agusha" hytteost bør indtages regelmæssigt. Indtast det nødvendigt gradvist, startende med det mindste beløb. Inden år har du allerede lært at holde en baby skeen. Så er det selvstændigt og med stor fornøjelse at putte ind i denne lækker.

Kendt mærke

Under varemærket "Agusha" skjuler den virkelige kendt producent "Wimm -Bill-Dann". Virksomheden blev grundlagt i 1992. På sit rådighed er der ikke kun for at beskrive vores brand, men også mange andre, er i retsmødet: "The House i landsbyen", "Glædelig Milkman".

Sikker på, de alle har en stor succes i salget. Hvert produkt har vist sig på en positiv måde, fordi nydt i dag i stor efterspørgsel.

Ved at købe ostemasse "Agusha", af hvilke er temmelig god, kan du ikke frygte for kvaliteten. Efter alt, ikke så mærkeligt, de siger, når der er en efterspørgsel, så forslaget vil være.

sortiment

Mangfoldigheden af dette produkt er meget stort. Produceret yoghurt, specielt designet til børn, kvark, mælk og yoghurt. Den mest behagelige overraskelse for de unge mødre er at have afsluttet den flydende blanding. Du kan gå en tur med barnet i en lang periode, og ikke bange for, at han vil være sulten. Du skal blot hælde indholdet af flasken en lille pakke.

Inkluderet i sammensætningen af disse probiotika produkter beskytter dit barns immunsystem, hjælpe med at forhindre mange sygdomme, især i perioden for forværring.

Det har et godt ry blandt mødre curd "Agusha". Foto af glade børn bekræftelse. Når barnet vokser op, vil han elske at drikke yoghurt med forskellige frugt tilsætningsstoffer.

fordele

Hele området af produkter fra denne producent har en lav surhed sammenlignet med ældre mejeriprodukter. Den positive side er tilgængeligheden af hytteost på hylderne. Stort set hver netværkere kan finde de mest forskelligartede produkter i dette selskab.

De vigtigste ting - se på udløbsdatoen. Udløbet produkter på hylderne ikke altid sige, hvad du ønsker at snyde. Sundhed af børn normalt ikke spøge. Men nogle gange sælger kan være for meget arbejde, og det simpelthen ikke har tid til at spore alle vilkår på produkterne. Derfor skal vi være opmærksomme på dette problem, som viser ansvar.

Det er bemærkelsesværdigt, at produkter fra denne producent demonteret længe før udløbet af holdbarhedsperioden. Denne lækre mejeriprodukter udgør smag af ikke kun børn, men også voksne. Efter alt, menes det, at børns produkter er underlagt strammere sanitære kontrol, og derfor er bedre.

Curd "Agusha" er lavet kun af naturlige ingredienser. Valg komælk og fløde er fremstilling af produkter til børn. Hvis du bruger dem regelmæssigt, de hjælper udskiller nitrater og forskellige toksiner.

Med en blød konsistens, er hytteost let fordøjeligt i barnets krop. Det behøver ikke at tygge. Du skal bare sætte den på fanen, og barnet vil sluge det uden megen besvær.

Curd "Agusha": sammensætning

Det samme berigede produktet, og hvorfor det er så elsket af børn? Etiketten kan læses, at ingen konserveringsmidler han ikke holder. Så snart en normaliseret (dvs. specielt tilpasset) mælk og gær.

Nu skal det siges om de stoffer, der er indeholdt i det. Nå, selvfølgelig, ost er en kilde til protein. Det hjælper musklerne til at vokse umodne barn. Desuden er det nødvendigt for væksten af knogle calcium og fosfor. Det hjælper også hårene vokse sundt og udvikle sig ordentligt Zubkov.

Takket være teknologien af forberedelse, alle fordelene ved børnenes hytteost gemt. I mejeriprodukter beregnet til voksne, kasein er til stede. Dette stof, som er vanskeligt at fordøje barnets krop. De produkter under mærket "Agusha" dette stof ikke findes på grund af den særlige måde at filtrere produktet.

Ingen farvestoffer og GMO, det også er det ikke. Børn ostemasse "Agusha" hvis sammensætning er meget blid og gavnligt for barnet, det er meget glad for mange forældre. Som regel de deler din mening med andre fædre og mødre, positivt karakterisere dette produkt. Og føje til listen over forbrugerne vælger denne vigtige for barnet hytteost.

smag

Start fast føde bør fra det meget enkle, med ingen tilføjelser. "Agusha" klassiske sommerhus har en rækkevidde.

Den har et indhold på 4,5%, hvilket er optimalt for barnet fedt. Når barnet er ældre, behandle det mindre fedt kvark med frugt og bær. For eksempel, Pære i sin sammensætning vil hjælpe dit barn er lettere at gå på toilettet. Men blåbær perfekt hjælper syn. Kombinationen af æble og banan berige jern barns krop.

I sådanne godbidder har tilsat sukker. Vær forsigtig, hvis barnet vil starte en allergisk reaktion. Nogle gange er det reagerer på kroppens system til et ukendt produkt.

Calorie indholdet i dette produkt er ganske høj - 100 kcal per hundrede gram ost. Dette indikerer, at dit barn vil spise i lang tid.

At give eller ej?

Enhver mor konfronteret med dette spørgsmål. Men før eller senere det drejer sig tid til at sætte barnet med en voksen måltid. Producenten hævder, at osten "Agusha" kan bruges fra seks måneder. Det er den optimale alder, er det ikke nødvendigt at skynde sig.

Begynd at lokke et barn med en halv teskefuld, gradvist at tilføje og se reaktionen. På vagt, hvis barnet begyndte opkastning. Måske har du ikke passer dette produkt, eller ikke meget respekteret normer for opbevaring i butikken.

Som nævnt ovenfor, skal du ikke tage sig tid til at forkæle din baby, så snart frugt ostemassen. Selvfølgelig, de kan lide ham mere end den klassiske, men ikke værd at risikoen. Inden da havde han ikke prøve noget andet end mors mælk eller formel, kan reaktionen være uforudsigelig. Kræves forvarme produkt under varmt rindende vand til en temperatur på 38-40 grader. Dette bidrager til en bedre assimilation af det.

Brug ikke resterne af hytteost igen, når barnet ikke spise en krukke. Efter alt, kan i køleskabet for at holde den åben ikke være mere end tolv timer. Ellers toksiner forgiftning er uundgåelig.

konklusion

Nu, du alle kender om dette produkt. Når den tid kommer, kun kan du beslutte: om at bruge købt-ostemassen eller forberede din egen. Som praksis viser, mange stadig starte med butikken, fordi alle de næringsstoffer og vitaminer er afbalanceret i dem.

Bon Appetit til dit barn! Forhåbentlig vil han ikke blive skuffet i den nye mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.