SundhedSund kost

Fordele ved rejer for hele kroppen

Om egenskaber af rejer samt andre skaldyr, det sagt og skrevet en masse godt. Og det er ikke overraskende, fordi de fisk og skaldyr er rige på kemiske sammensætning og egenskaber, ikke er karakteristisk for produktet, født på jorden. De er ingen undtagelse og rejer.

I denne delikatesse indeholder en imponerende mængde af mikroelementer og aminosyrer er nødvendige for at opretholde den fysiske kondition. Rejer og rig på mineralske salte, blandt hvilke iod, selen, fosfor, magnesium, calcium, kalium, zink og svovl. På grund af den høje koncentration af iod brug rejer påvirker skjoldbruskkirtlen arbejde. Kaliumsalte bidrager til at styrke skibene og positivt påvirke nervesystemet. Zink - er et andet vigtigt element, der aktiverer processen med sårheling, det fjerner de kutane læsioner og forhindre hårtab. Svovl er ikke mindre vigtig for hud, hår og negle, og desuden, det reducerer allergiske reaktioner, og styrker immunforsvaret. Calcium er afgørende for sunde knogler og tænder, nyrer, blod dannelse og den generelle styrkelse af immunforsvaret.

Det skal også bemærkes imponerende niveauer af vitamin E, som understøtter den sunde tilstand i huden og forsinker uundgåelig proces af aldrende celler. Desuden i kødet krebsdyr indeholder vitamin A, B12 og D.,

Anvendelsen af rejer og højt indhold af omega-3 essentielle fedtsyrer og omega-6, som ikke syntetiseres af den menneskelige krop, men det er ekstremt vigtigt for dets værdifulde arbejde. En kilde til disse værdifulde stoffer er fisk og skaldyr, herunder rejer. Og hvis alle de flerumættede fedtsyrer er til stede i den rigtige mængde i kroppen, vil det bidrage til at mindske sandsynligheden for trombedannelse, til at forbedre hår og negle tilstand og mindske risikoen for sygdomme som lungebetændelse, leddegigt, forhøjet blodtryk.

Disse fisk og skaldyr værdsat for højt indhold af astaxanthin - det element, der giver rejer deres karakteristiske farve. Antioxidantegenskaberne af dette materiale er meget højere end den for beta-caroten og andre carotenoider. Derfor regelmæssig indtagelse af marine produkter bidrager til bevarelsen af ungdom celler og sundhed i hele organismen.

Materielle goder og rejer for forkølelse, bronkitis, influenza og lignende lidelser. Kødet af de nævnte krebsdyr anbefales at bruge til at opretholde de hormonale niveauer og samlet styrkelse af kroppen.

At være en fremragende diætetisk produkt, denne delikatesse har en positiv effekt på figuren. Den indeholder et stort antal af fedtsyrer, proteiner og protein og ubetydelige dosis af fedt og kalorier. Så at fordelene ved rejer er især mærkbar i de tilfælde, hvor du har brug for at slippe af med de ekstra kilo, giver ikke op den lækre og nærende mad.

Men også i kosten af en hvilken som helst af de produkter, herunder havet, skal du overholde foranstaltningen. Dette gælder også for sådanne delikatesser som rejer. Fordele og skadelige virkninger af en fødevare afhænger af, hvor godt det bliver brugt, og, selvfølgelig, på dens kvalitet. Sidstnævnte spørgsmål bør være særlig opmærksom, omhyggeligt at vælge de friskeste råvarer. Rejer bør være lyserøde, stramme, elastisk og har et sundt udseende. I intet tilfælde ikke behøver at købe en gulnet, tørret op, uudviklede og endnu mere mistænkeligt ildelugtende rejer. Skader fra et sådant produkt kan forventes at være mere udtalt end gavn.

Hvis skaldyr dyrkes under gunstige økologiske forhold, købte frisk og forberedt korrekt, vil de ikke kun lækker mad, men også en kilde til mange værdifulde stoffer. Og hvis du jævnligt inkludere i kosten af rejer, skiftevis dem med andre skaldyr, kan du give hele kroppen med vitale mineraler og væsentligt forbedre sundheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.