ComputereComputerspil

Hvor man kan finde den "blodgennemstrømningen" "Varfreyma"?

"Varfreym" - dette er en meget populær multiplayer spil, der er en blanding af shooter og RPG kampspil med urenheder af parkour. En af de mest interessante øjeblikke i dette spil er at have forskellige opgraderinger og mods til dit kostume, og for forskellige typer af våben, som du kan udstyre din helt.

Denne artikel vil diskutere om en af de mest imponerende mod kaldet "blod flow". "Varfreym" gør det muligt at forbedre forskellige slags våben, men i de fleste tilfælde er små bonusser. Hvis du vil have noget lidt mere imponerende, så skal du være opmærksom på et par ændringer.

Det tilhører dem og "blod flow". "Varfreym" - et spil, hvor du er nødt til at forsøge at få dette mod. Du bør dog først gøre dig bekendt med det faktum, at han generelt repræsenterer, og hvis du er interesseret, kan du allerede finde ud af hvor du kan tage det.

Hvilken slags begivenheder?

Så hvad er en mod "blodgennemstrømning"? "Varfreym" er et projekt, hvor du kan bruge nærkampsvåben, ikke blot som en backup metode i tilfælde, når du løber tør for ammunition. Her nærkampsvåben har imponerende magt, så du bør investere i sin udvikling.

Hvad der præcist vil give dig en modifikation? Med sin tilstedeværelse combo meter vil have en ny betydning for dig, fordi jo længere vil din kombination, vil større være mulighed for at finde en kritisk hit. Det hele afhænger af, hvad er sandsynligheden for indeks crit er til rådighed for din karakter. Selv om det kun er to og en halv procent, efter fem hits han stiger til otte procent, og efter femten - op til ti. Kort sagt, jo flere slag, du anvender, jo højere sandsynlighed for Kreta.

Så hvis du stole på det til hurtigt og effektivt ødelægge nærkamp, så er du helt sikkert brug for en "blodgennemstrømning". "Varfreym" naturligt ikke begrænser dig til en enkelt mod, så du er nødt til at vælge. Og hvis du vælger denne særlige ændring, så er du nødt til at gå kigge efter hende.

pine

Det vigtigste spørgsmål spillere om mode "blodgennemstrømning" ( "Varfreym") - hvor rytmen? Desværre er det meget vanskeligt at gøre, fordi denne mod ikke falder fra simple pøbel. Du bliver nødt til at besejre den magtfulde chef hedder Torment, som kan findes kun på sidste trin af operationen, "udestående gæld".

Du bør være opmærksom på, at sandsynligheden for mode er meget lille, da et par andre sjældne mods kan falde fra denne chef. Og hvis du ikke er heldig, får du ikke nogen af de sjældne objekt, og derefter er nødt til at passere missionen igen.

månen Orokin

Hvis du ikke ønsker at dræbe den samme chef igen og igen, så kan du prøve lykken på månen Orokin, hvor du også kan finde "blodgennemstrømning". "Varfreym" ( "hvor man kan finde dette eller hint objekt?" - det er et meget populært spil i dette nummer) kan du udforske området efter passage af missionen "Anden søn". Ankommer til månen, bliver du nødt til at udforske dens længde og bredde, for at have en chance for at finde denne måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.