ModeTøj

Sådan binde et slips, eller kunsten at rigtige mænd

Mænds Tie - en meget vigtig del af garderoben, der skal være til stede i flere kopier. Ideelt, hvis de er egnede til en bred vifte af kostumer, de kan bæres på forskellige lejligheder og i forskellige situationer. Vil du vide, hvordan du vælger det rigtige denne ting, du ved, hvordan at plukke et slips til jakkesæt og slips det rigtigt - svarene på disse spørgsmål skal gives tidligt nok til at gøre en reel, stilfuld garderobe af den moderne business mand.

Hvis du har ingen idé om hvordan man binder et slips, få hjælp til dem, der kan vise det med et godt eksempel. Hvis dette ikke er muligt, kan du følge et par tips. At binde "små" node kaldet «Lille Knot» skal ekspandere udad bredere del sutur slips, hvorefter begge ender af indlægget, så den øverste del var smal. Dernæst skal du bruge på den smalle ende af et bredt, gør det for webstedet, og endelig skal afholdes i en løkke mellem krave og slips. Sidste aktivitet - fjernelse foran den brede ende af slips, prodergivanie det under det øverste lag samling og endelige montering stramning. Det er vigtigt at kontrollere, om de binde enderne er de samme, og om det passer fint under kraven.

Før du binde et slips enhver knude, bør uddannes i et stykke foran et spejl, for uden praksis er ikke en færdighed vil komme. At binde "Quartet" knudepunkt, som er den mest enkle og effektive, er det nødvendigt at bære slips ved halsen, ned den brede ende under de smalle 30 cm, begge ender af indlægget og gøre den brede del af den smalle. Yderligere er det nødvendigt at holde en smal ende, til tråd bunden op, efter at have passeret gennem løkken mellem slips og kraven. Efter dette vil kun holde den brede del af bindingen i en løkke oppefra og ned, holder maskinen, så den ikke strammes.

Node «Windsor» er ikke så simpelt som de to ovennævnte, er det en trekantet knude bred, er nødvendig for formelle situationer. For at udføre det, bør du bære et slips, brede ende ned til 30 cm under den smalle, krydsede dem tråd den bredeste del i livmoderhalsen løkke dannet på denne måde, for at nå den venstre side af knuden og springe i loop oppefra og ned. Så har du brug for at sende en brede ende af slips i løbet af den smalle del af retten, samle den op og skruet gennem løkken for tredje gang. Dernæst skal du binde at trække den brede ende, stramme knuden og træk den til kraven.

Men du først nødt til at bestemme ikke så, hvordan man binder et slips, og med hvor mange af disse ting, du kan have brug for. For det første, fast stof, egnet ligeligt til alle kostumer. Bedst af alt, hvis den er rød - farven på succes, velstand og magt, forfriskende og passer godt med andre farver.

Før du binde et slips, tænke over, hvorfor du har brug for en. Ansvarlig for erhvervslivet forhandlinger i garderoben skal være til stede emnet med et gentaget mønster - striber eller prikker. Stribet ting - et udtryk for forretningssans og seriøse intentioner, egnet til de traditionelle farver, resten af tøjet (dragt og skjorter). Bind med prikkede egnet til formelle lejligheder, især hvis det mønster er mere som et punkt.

Med hensyn til teknikken med at binde et slips, bør det bestemmes straks nodetype, som hver især afhænger af kraven. Hvis kraven er skåret, er det nødvendigt at foretrække knudepunktet "Windsor", volumen, godt udseende i sine langt fra hinanden hjørner. Andre former for kraven kan kombineres med en hvilken som helst type node, hvis du ved, hvordan man binder et slips ordentligt og ved hvordan man gør det. Hovedenheden - standard - lidt aflang form, som gør det muligt visuelt forlænge over kraven af halsen. Denne artikel i tøj vil skabe en attraktiv effekt af lys asymmetri og originalitet. Med hensyn til størrelsen af den knude, så elementet er altid dikteret mode. I år - det år, de vigtigste komponenter, med en distinkt form, meget elegant og moderne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.