SkønhedHår

Hjemmelavede masker til hårvækst

Smukke hår - naturlig dekoration ikke kun kvinder, men også mænd. Derfor ønsket om at have en fantastisk leder af hår er ganske forståeligt. Selvfølgelig, genetik - noget ubestridelig. Men det moderne menneske er tilgængelig masse af midler tilvejebragt for hårvækst og forbedre deres struktur. Denne shampoo og geler, skylninger, og masker.

Hvordan man kan forbedre hår vækst, uden om alle disse smukke fristende krukker og flasker på supermarkedernes hylder? Ikke alle tillid selv meget velrenommerede producenter af kosmetik. Og det er også forståeligt. Efter alt, kan du "bump" på en falsk. At købe produkter for hårvækst, der er en vis risiko overhovedet at opholde sig uden dem. Og det er ikke producenten, og i en stor mængde af falske (så tage eneste produkt certificeret, så glem ikke at se udløbsdatoen og sammensætning). Men der er alternative metoder - hjemmelavede hår masker. Skønheden i sådanne midler er, at du ved præcis, hvad ingredienser er en del af. Og disse metoder er stadig kontrolleret af vores bedstemødre. Så ...

Hjemmelavede masker til hårvækst

1. Nærende maske af olier. Den er lavet af to typer - anlæg og burre. lige forhold. Påfør masken i en time (du kan på dagen, hvis du har tid).

2. Sennep maske. Ingredienser: vand, sennep pulver (tør, 2 spsk ..), Yolk, olie burre (2 spsk ..) og en knivspids sukker. Efter anvendelse wrap hovedet og venstre, indtil du føler en brændende fornemmelse.

3. Maske gelatine. Faktisk, denne maske, shampoo og på samme tid. I præparatet: Gelatine (.. 2 tbsp), vand, shampoo (2 spiseskefulde). I oversvømmet med vand indtil ensartethed og den kvældede gelatine tilføje shampoo. Anvendt før vask håret i 30 minutter.

4. Kefir maske. Dette er hemmeligheden af orientalske kvinder, berømt for smarte hår. Før hårvask, anvende fedtfattig yoghurt i 30 minutter.

5. Maske brød. Et stykke rugbrød (jo længere hår, jo mere det stykke) i blød i vand. Strain. Påfør væsken i 30 minutter. Skylles med vand.

6. Onion Mask (regenererende). Anvendt før vask håret i 30 minutter. Sammensætning: løg saft (2 spsk ..), blommesækken, honning (2 spsk ..), Cognac (enhver, 2 spsk ..), burre (2 spsk ..). Skylles med vand. Skyl med vand og citronsaft.

7. Maske mandel. Ingredienser: mælk (glas), 2 spiseskefulde. l. mandel pulver (hæld kogende mælk). Afkølet infusion i 30 minutter. Påfør på håret. Skylles med vand.

8. mango maske. Sammensætning: mango pulp (heltal), to æggeblommer, yoghurt (2 spsk ..). Bland ingredienserne i en blender. 30 minutter til håret. Skylles med vand.

9. Gær maske (næringsstof). Sammensætning: kop yoghurt, tørgær (2 spsk ..), blommesækken, honning (2 spsk ..). Bland komponenterne og lad i 30 minutter. Masken påføres i 30 minutter. Skylles med vand.

10. Masken af ler. Ingredienser: blå ler, burre olie, honning, citronsaft (bare tage en teskefuld), æggeblomme. Påført i 25 minutter. før vask.

11. Havtorn olie til håret før vask (ved 30 min). Regenerating effekt.

Næsten alle hjemmelavede maske for hårvækst behøver såkaldte pakker: efter deres anvendelse på håret og derefter anvendt cellofan indpakket med et håndklæde. Masker indeholdende olie (Sandthorn, sennep, osv) påføres hårvask med en shampoo. Hvis det er muligt, tilføjer et middel til "Dimexidum" i hver maske. Dette stof er med til at få de næringsstoffer dybere.

Ud over anvendelse af masker kan anbefales at bruge "hot saks". Effekten er fantastisk! Slåning (eller beskæring posechennyh spids) gennemføres saks "Jaguar", opvarmet til en temperatur (afhængigt af hårets struktur). Det skaber effekten af "forsegling". dvs. efter klipning af håret ikke vil delaminere og forblive hele, med en oval, "loddet" tip. Effekten er mærkbar med det samme. For dem, der har hår pisk kraftigt, skal du flere af disse nedskæringer (en måned er nok). Og for dem, der gentagne gange har plettet hår, det er virkelig en gave!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.