TravelingHoteller

Sunshine Hotel 4, Kestel, Tyrkiet

Beskrivelse. Gennemsnitlig størrelse Sunshine Hotel 4 placeret på første række til stranden i Kestel byen kun otte km fra Alanya, perlen i den tyrkiske kyst. De sidste større opgradering værelser og offentlige områder, samt udstyre dem med moderne teknologi blev gennemført i 2009.

Området hotel, smukt skovklædte, otte tusinde kvadratmeter. meter.

Infrastrukturen omfatter en butik, vaskeri, smykker butik, gennemsnittet af sin konference kapacitet hal, en hyggelig lobby, renseri, lægens kontor, valutaveksling, parkering og en frisørsalon telesalon. Ved receptionen, der opererer døgnet rundt, kan du bestille en taxa, leje en bil eller et sikkert depot.

Afstanden til den nærmeste lufthavn - 130 km.

Værelser. Sunshine Apartment Hotel 4 beliggende i en fem-etagers boliger. Hotellet har 174 standard værelser areal på 18 kvm, 12 familier (35 kvm), 20 to-værelses. Hver af dem har en behagelig moderne møbler, et skrivebord, en stor make-up spejl, minibar fyldt med løn, pengeskab (bærbar computer), telefon, regulerbart klimaanlæg Konsollen radio. På gulvet - et tæppe eller keramisk belægning.

Badeværelser: Badekar eller brusebad, alle de nødvendige hygiejne toiletartikler, hårtørrer. Nogle familieværelser - to badeværelser.

Altaner i lejlighederne er møbleret.

Når du placerer en gratis butillirovannoy to liter vand.

Strøm. Sunshine Hotel 4 opererer på en "all inclusive" type. Den største restaurant har plads til 350 gæster ad gangen. Der er mulighed for overnatning aftensmad.

På anmodning, kan du spise i restauranten og i caféen døgnet rundt.

Hotellet har fem barer, herunder en lobby bar og et diskotek, med et stort udvalg af drikkevarer, både lokale og importerede.

Strand. Sunshine Hotel 4 indbyder turister til sin egen småsten sandstrand ligger halvtreds meter væk fra kroppen. Gæsterne kommer til ham gennem en underjordisk passage, et specielt designet under motorvejen.

Strand, hvis længde er mere end hundrede meter, altid ren. Ved ankomsten til vandet tværs sten og plader, dog udstyret med en speciel fælde.

Gæsterne på hotellet på stranden driver en bar, hvor drikkevarer serveres gratis.

Paraplyer, liggestole, liggestole til rådighed uden ekstra omkostninger, men for de badehåndklæder du skal betale.

Yderligere oplysninger. Børn, der lever i Sunshine Hotel 4 tilbyder en børnemenu og høje stole i restauranten, en bekvem platform for spil og animation for børn, kan fås på anmodning børnepasning og ekstra seng i værelset. For dem, der er designet en lille rum i den voksne pulje, som hotellet kun tre.

Voksne kan fylde din ferie på ski på vandrutsjebaner samt et spil bordtennis, dart, P & G-pong.

Interesserede kan gå til tennisbaner, den leje, som i aften, du skal betale ekstra. Ketsjere er også tilgængelige for et gebyr.

Hotellet har et fitnesscenter, massagerum, tyrkisk bad, stort værelse med træningsudstyr, sauna og jacuzzi.

Du kan vælge at bestille værelser i Sunshine Hotel 4. Tyrkiet har længe været velkendt for vores turister, så du kan komme her og uden tilladelser. For at reservere et sted i hotellet bekvemt via internettet.

Anmeldelser af turister. Sunshine Hotel 4 anmeldelser som er oftere positivt og perfekt for familier, og til turen til havet store selskab.

Fødevarer, service, værelser - alt svarer til "fire stjerner".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.