TravelingHoteller

"Jacaranda Hotel" (Tyrkiet) - et paradis i Belek

Et af de smukkeste steder, som er berømt for sin Middelhavet Tyrkiet - Belek. Hotellet "Jacaranda", et foto og en beskrivelse af, som du finder nedenfor, er en meget populær landdistrikterne "fem". Det refererer til en slags "klub" af hoteller. Marvelous "vinnotsvetnoe" - som det hedder i Homer - havet, berusende luft af pinjeskove og alt, hvad hjertet begærer til en glad tidsfordriv under en ferie, en kæmpe park på 120 tusinde kvadratmeter - så i få ord kan beskrive dette kompleks bestående fra hovedbygningen og hytter.

"Jacaranda Hotel" (Tyrkiet) - værelser og infrastruktur

Hotellet har næsten seks hundrede klassiske værelser. De kan rumme en, to eller tre gæster, er der også en familie værelse. Møblerne er moderne, meget komfortabelt, godt matchede. en mini-bar i alle rum (det er fyldt ved ankomsten, men du skal betale efter den første brug), pengeskab, satellit-tv og balkon. Storslået udsigt til at sikre, at enhver gæst. Adskillige særlige værelser, designet for handicappede, de har særligt udstyr og ramper. Ved receptionen, internettet fungerer i haven - en mini-zoo. Hotellet har ikke kun et konferencerum, men også et amfiteater. Nu er det på mode i denne udvej land som Tyrkiet. Hotellet "Jacaranda", prisen for indkvartering, hvor starter ved 13.000 rubler om ugen, byder også på tøjvask. Til dette formål kan gæsterne samle alt, hvad du har brug for at vaske, i pakken, og at give en særlig medarbejder. I anlægget er der også butikker, butikker, og alt hvad der behøves for rejsende at bære indkøb.

"Jacaranda Hotel" (Tyrkiet) - service og strand

SPA midten af hotellet er der betalt ydelser, og dem, som ikke er nødvendig for pengene. Førstnævnte omfatter tyrkisk bad og sauna, til den anden - massage, jacuzzi sessioner, afskalning. Praktiseret yoga, dans, en række forskellige sportsgrene. Fire swimmingpools med et vandland bringe kunderne i ekstase. Og for børn det er fastsat, ikke kun til badning, men også klubben "Toucan", og en speciel menu i "buffet" mode. Strand - som en kompleks land - egen småsten strækker tre hundrede meter.

"Jacaranda Hotel" (Tyrkiet) - Power System

"Buffet", kan du spise i den tilstand af den største restaurant. Der brunches og middage. Fire stænger - i lobbyen, ved poolen, stranden og "Disco", samt speciel café med kager og kager - vil ikke få sulten mellem hovedmåltiderne. Hver af disse har sin egen snack koncept. Der er også et særligt rekreativt område "18 år", hvor bestille en pizza og drikkevarer. Italiensk, kinesisk, tyrkisk og skaldyr restauranter "a la carte" er til rådighed efter aftale. I løbet af de såkaldte børnenes forældre til buffet, kan du bruge en blender og mikrobølgeovn. Og børnene kommer derhen appelsinjuice. Fisk og skaldyr, kød, fjerkræ, kvalitet og lækre slik, is og masser af frugt - så kort kan du beskrive maden på hotellet.

"Jacaranda Hotel" (Tyrkiet) - anmeldelser

Besøgende sige, at resten af hotellet er meget god, især hvis du har børn. For dem, selv forudsat en særlig sektion på stranden, hvor du kan finde sand. Hertil kommer, ibrugtagning havet er fint, men ikke så snart den dybde, der er ikke altid. Folk som swimmingpools med rutschebaner, renheden af havet, mad, ikke-påtrængende og sjove animationer, underholdende musikprogrammer. Mange begejstrede det store område af hotellet, hvor du ikke ønsker at gå. Som regel, folk er tilfredse med opholdet i dette hjørne af paradis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.