Nyheder og SamfundKultur

Militær slogan og holdnavn. War slogans og mottoer

Kulturen i ethvert samfund er multifacetteret og består af mange lag. En af de mest usædvanlige og kontroversielle - militær tradition, der i varierende grad konfronteres vi næsten dagligt. Lad os betragte en lille smule af dem gennem historien om dens manifestationer såsom militære navne og slogans.

Militær sloganet: Hvorfor og til hvad?

Militær motto - en kort sætning, der bærer en mening. Har mottoer som slags tropper, og nogle militære enheder, har en lang tradition for at kæmpe. Som eksempler på kendte "! Ingen men os" I Airborne, eller "Hvor vi er, der er sejr!" - russiske marinesoldater.

For enhver soldat eller officer af sloganet bærer en hellig betydning. Det er mere end bare en smuk talemåde. Dette er kampråb, som de kommer til at kæmpe, dø, win. Militære kampfly motto bliver en del af hjertet, for ikke at forvirre, at - et spørgsmål om ære.

historie

Den første af krigen slogans i moderne forstand kan betragtes som en velkendt Ave, Cæsar, Morituri te salutant! ( "Going to die hylder dig, Cæsar!"). Ved højre af stærke kejserlige legioner tog dette Ord trænge ind i arenaen af gladiatorer, indbydende deres chef før slaget.

Tysk-hertugdømmet, og derefter Hitler, århundreder brugt på en udvidelse af russisk statslig jord under sloganet Drang nach Osten (Drang nach Osten), er det sikkert at antage motto aggressive politik. Udtrykket "hvide mands byrde" har altid været betragtet som en uformel begrundelse for koloniale grusomheder i det britiske imperium.

Al efterfølgende historie er fyldt med sådanne eksempler. Her er et par relateret til Rusland: "For Tro, zar og Fædrelandet" - mottoet for den russiske kejserlige hær, eller - den røde hær under krigen med Nazityskland "For vores sovjetiske fædreland!".

modernitet

Militær motto som et af elementerne i den særpræg af arter og slægter af tropper er udbredt over hele verden. For eksempel, de finske piloter transporteres på vingerne af ordene "Kvalitet - er vores styrke"; våbenskjold deres kolleger fra Australien pryder stolt "Gennem torne til stjernerne"; Franske hær udsendelser på vinkler - "Honor og Fædrelandet"; Tyskerne lakoniske og strenge - "Vi serverer Tyskland"

Med den højeste patos til dette spørgsmål passer den amerikanske hær. Her ikke kun strukturen af staten har sit motto ( "Army of One", som det lykkedes i 2001, "Be alt, hvad du kan"), men de fleste af de dele flagre lignende "navn" perler. For eksempel, 101st Airborne Division, udfører under sloganet "Date With Destiny", og 2. Infanteri hævder, "Du skal ikke give efter for nogen!". Af den måde taler, har begge enheder har deltaget i kampagner, hvor de amerikanske våben, for at sige det mildt, ikke gav ham militær herlighed - Korea, Vietnam, Libyen, Irak, Afghanistan. Men arrogance og selvtillid fra Yankees ved ikke blevet mindre.

I hæren i USSR, og senere Rusland, denne tradition var ikke alt for almindelig. Men for nylig har der været en klar tendens, og i overensstemmelse med ordre fra forsvarsminister Sergeya Kuzhugetovicha Shoygu, tylovikov officielt modtaget militær mottoet "Ingen er bedre end os!".

amusingly

Ikke underligt, der er en separat sektion for humor, kaldet "hær". Wits i uniform i lang tid og i stort tal "føder" en række uofficielle militære chants og slogans, hvoraf mange er fast "hængende" for visse arter og slægter af tropper. Det er værd at det blot for at høre, og når det bliver klart, for hvem der er en tale: "Jeg kan ikke flyve, og den anden vil ikke give" - forsvarsstyrker (PVO), "For forholdet uden ægteskab" - signalmanden, "Vi er ved at ændre landskabet" eller "Efter vi kun tavshed "- fyrene strategiske Missile kræfter (RVSN). Sloganet "Det faktum, at du stadig ikke i fængsel - er ikke din fortjeneste, og vores mangel" - kommentarer kræver ikke.

paramilitær spil

Drengene kan ikke være uden et spil, og selv når de vokser op, de undertiden ønsker at spille "krigsspil". Opløsningen blev fundet! Voksne drenge har opfundet mange forskellige spil og aktiviteter om militære spørgsmål - Airsoft, laser tag, paintball og mange andre. Typisk er denne form for underholdning hold. Hver af holdene forsøge at skille sig ud fra mængden, og så de militære kommando navne og slogans ofte slående i deres originalitet. Men kan mødes og komplette kopier eksisterende i den virkelige dele. For eksempel navn og mottoet for en af de særlige enheder i Den Russiske Føderation (sloganet "Vympel" Detachment er udtrykket "Terrorisme -.! Denne sygdom opstår læge") Ofte vises på forskellige arrangementer Airsoft.

Særlig omtale fortjener fans af historiske rekonstruktioner. Fans af denne form for underholdning omhyggeligt genoprette formen, ammunition og våben af forskellige enheder, der deltog i en bestemt kamp. I dette tilfælde skal du kopiere alle, selv de mindste, detaljer udstyr. Det er grunden til tegnene, emblemer og standarder kan man se den militære motto enhed, som er medlem. Dette er især mærkbar i form af Napoleons Imperial Guard og SS-enheder.

børn spil

Militære mottoer og team navne bruges ikke kun i "voksen" underholdning. Mange mennesker husker den gamle banebrydende spil "Summer Lightning", som nu er blevet omdannet til en bred vifte af holdspil som en del af et program for militær-patriotisk uddannelse af den yngre generation.

Disse lejre er ikke bare kaldes "paramilitære". Her, ligesom i hæren, fra den daglige rutine og livet i marken til hårde krav forelæggelse for disciplin. En af de første opgaver for de nyankomne, som regel, er at komme med et hold navn, firma, deling, og så videre. E., Samt mottoet på den militære tema. Her er skjult en alvorlig pædagogisk effekt: mottoet vil være at rækkefølgen af den ledestjerne, det lys, som lyser stien division hele tiden på sin eksistens.

Men til fælles, "civiliserede", feriekolonier er opdelingen af modtagerne i enhederne. Og enheden kan ofte vælge et motto på den militære tema. Det siger ikke noget om aggressivitet af rejsende. Snarere - en energi overskud og visse ambitioner. Og som krig slogans og navnene på holdene til at anvende og udvikle det afhænger helt af de omgivende voksne.

psykologiske aspekter

Hvis man ser fra perspektivet om psykologi, den militære motto for holdet spillede i to grundlæggende kvaliteter.

  • For det første er en kraftfuld metode til at undertrykke "ego" af hver af soldaterne, og på samme tid den retning med deres styrker og evner til at opnå holdet resultat. Alle bør forstå, at sejren kan kun opnås ved at kombinere indsatsen fra alle, der er tæt på. For eksempel er sloganet for den canadiske militær, "Vi står på vagt for dig": er et direkte løfte til sammenhold og fællesskab ( "vi"), og angiver den vigtigste opgave for hæren ( "vogter" af staten).

  • For det andet, hvis motto fighter opfattet som noget uadskillelig fra det, er en meget personlig og værdifuld, det tjener som en drivkraft for handling, en slags udløser, mobilisere alle interne kræfter i mennesket. Ingen faldskærmssoldat, at kende den store "Ingen andre end os!", Tror ikke selv i en kritisk situation kujon, tilbagetog, undgå kamp. Det er simpelt: han forstår at der ud over ham, ingen vil. En kriger ikke kun forpligtet, men burde, og kan, og vil udføre det.

konklusion

Militær motto - en væsentlig egenskab ved enhver struktur, en eller anden måde vært paramilitære funktioner. Tænk på det "straks" on demand, er det umuligt - det er født ud af sved, blod og flammer. Og kun den, der ser det som en helhed, som forstår sin essens, er i stand til at stolt bære banneret af deres forfædre. Med henvisning til mottoet som en smuk sæt af ord, let i stand til at give op i svære tider, da sådanne enkelte ord er værdiløse og ikke bærer nogen incitament. Med sloganet "For Motherland! For Stalin!", Titusinder af vore forfædre opdrættet på angrebet og gik til de fjendtlige maskingeværer, døende og miste venner. Men dette slogan, de vandt, fordi vi transporterer ham i sit Hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.