Hjem og familieTilbehør

T-kvadrat til tegning: en klassiker i genren eller uerstattelige element?

Hver ordfører velkendt genstand, hvorved nemt bære parallelle linier uanset hældningsvinklen eller retning. Denne uundværlige ting kaldet en T-kvadrat, hvilket skaber ekstra komfort ved udarbejdelsen i hånden på en specialiseret træplade.

Fremkomsten af en T-kvadrat og dens særlige kendetegn

T-kvadrat til tegning er en slags linie, hvis form ligner silhuetten af hans brev T. Som tidligere, og på nuværende tidspunkt, er denne linje lavet overvejende af høj kvalitet plast eller træ, som opfylder alle krav i skufferne, Chief blandt dem er ideelle ledningsevne linjer og evnen til ikke tvære papiret.

T-kvadrat, lavet af træ - det er en lang linje med en perfekt flad overflade, på den ene side det er indlejret i den korte bar i en ret vinkel, kaldes det sidste hoved. Tværelementet består af to små strimler, som er fastgjort mellem en skrue nøjagtigt. Planck, som er i en fast position, tjener som en vejledning under udførelsen af arbejdet som tegner.

Hvad er T-kvadrat hersker, og de grundlæggende krav til det?

T-kvadrat er påkrævet, fortrinsvis til horisontale linjer, og meget mindre for skrå og lodrette linjer. For eksempel inertielle arter sådanne linjer er lavet af transparente materialer, en front, hvor der er en skala for linje siden og bagfra - gitteret til måling af vinkler. Dvs. T-kvadrat til tegning og udfører funktionen af en vinkelmåler, også.

Det mest ideelle materiale til fremstilling af sådanne arrays er et træ, perfekt pære.

En bedre form for en T-kvadrat - rychazhchataya, som på grund af dens bekvemmelighed kun fremskynder udarbejdelsen. Brug den er meget enkel: du nødt til at sætte enheden på brættet, trykker hovedet mod kanten af venstre. Du skal flytte T-kvadrat med sin venstre hånd, der holder hendes hoved, anden hånd på trekanten.

Ud over disse almindelige arter, anvendes til at forbedre og modernisere udstyr, som nærmere fremstillet af glas, metal eller træ.

Anvendelse og opbevaring af en T-kvadrat

T-kvadrat til tegning - det er en af de vigtigste løfter ordningen og dens kvalitet. Efter alt, korrekthed, nøjagtigheden og kvaliteten af tegningen afhænger af tilstanden af alle værktøjer. Derfor ved at udføre operationen, hver gang skal rengøres og sættes ind i en T-kvadrat optimale sted utilgængeligt for fugt. træ og metal vil være uberørt og perfekt udseende takket være sådan pleje.

Når det bruges korrekt, bør T-kvadrat til tegning være i en behagelig stilling glidende, så for ikke at hindre dets frie bevægelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.