Hjem og familieKæledyr

Hvid britisk: en beskrivelse af arten, indholdet funktioner. britiske killinger

Usædvanligt, lyse, smukke katterace, som er populær ikke blot i hjemmet, men også i udenlandske opdrættere - en britisk kat. Intet under denne popularitet der. Hvid britisk ligner meget bamser, de er møre, blød, fluffy og nuttet.

Udseende og beskrivelse af briter

Et karakteristisk træk ved den britiske - effektiv udseende. Karakteristisk for racen perfekt udviklet overkrop og hoved. Kattens hoved er afrundet, udtalte kinder, nær kæben bred. Killinger squat krop af store dimensioner. Muskuløs torso. Briterne prale en aristokratisk kropsholdning: bred ryg, massive skuldre og nakke samtidigt kort. Katten paws store, muskuløse ben. Halen er fluffy, middellang, afrundet ved hestehale pensel. Ører i killinger er små, afrundede. I nogle arter der Fold killinger britiske. Hvide mænd er som regel større, øjnene, der er langt fra hinanden. Du kan finde blåøjede pussies, undertiden med honning øjne.

Der bør lægges særlig vægt på uld. Cover er temmelig tyk, er der en tæt underuld. Rygsøjlen tyk, kort.

Vægt voksen kat op på 5 kg. Som for mænd, kan de ringe op til 7 kg.

farve britisk

I første omgang i det XIX århundrede, den britisk rock som verden oplevede en blå farve. Killinger der farve pels lavet en splash på udstillinger. Det er takket være den udsøgte skønhed af racen har spredt over hele kloden. Med hensyn til den nuværende tid, den britiske og avlet med andre farver af uld. De er inddelt i 2 typer:

 1. Én farve. Det kan være lilla, chokolade, røget, sort og andre farver.
 2. Blandet farver.

De mest populære sorter af farver:

 1. Smoky. Spidsen af håret mørk underuld maksimalt lys. Kitten lys mave, ører og hals. Øjnene er normalt orange.
 2. To-farve eller bicolor. Med det tyvende århundrede, er dette en en ud af tre britiske.
 3. Siam brite med en hvid krop. Malet i en mørk farve kun ører, ben og hale. Også på ansigtet er et karakteristisk plet eller maske. Denne art har et karakteristisk træk af den britiske. Hvis den omgivende temperatur ændres, og pelsen farve kan ændres.
 4. Takvinge. En blanding af sort og rød. Måske en kombination af blå med fløde.
 5. Hvid fluffy brite. Fur helt hvid, ikke observeret nogen anden farve. Lap af næse og paw poter altid rosenrødt. Øjne eller orange eller blå. Der er tilfælde af heterokromi. Ejerne vælger et navn for kattene britiske White: Fluffy, Snowball, Beljak, Busia. Da det er farven på renhed, oprigtighed og uskyld.

karakter

Hver race er forskellig temperament, og endda intelligens. Et karakteristisk træk ved de killinger er uafhængige. Ensomhed transport af persistente, nemt. Det betyder ikke, at de er ligeglade med ejeren: fra hinanden de virkelig gå glip af. Briten er en aristokrat. Selv alene de ikke fremkalde uorden i huset. Ingen iturevne gardiner og omvendte urtepotter du ikke vil.

Racen er omgængelig, venlig. Huset katte slå rod hurtigt og nemt. Af alle de familiemedlemmer briterne vælge en enkelt vært, som ikke vil forlade alene. Vil du følge i hælene.

Tolerance overfor disse killinger ikke holde. De får sammen godt med børn, andre dyr opfatter. Børn kan ridse dem bag ørerne, at bære på hænderne, er katten ikke svare på det. Men under alle omstændigheder, kan frigive kløer, hvis det vil gøre ondt.

positive aspekter

Af natur kæledyr er bedst bestemmes af svarene fra mennesker. Lykkelige ejere af briterne fejrer en række fordele ved dette dyr:

 1. Tolerant, venlig og rolig natur.
 2. Rengøring. En masse tid tilbringer pleje deres pels.
 3. Udtryksfulde øjne.
 4. Amazing udseende.
 5. Nem pleje.

Uddannelse britisk rock og spil

Åbn denne race er ikke nødvendig. Hvide briter er kloge nok. Selv en lille killing forstår, hvor at fejre deres behov, hvor hans skål mad. Pet vil være taknemmelig, hvis han ville have en lille lille verden. Det meste af tiden dette dyr kan lide at sove (samt katte og andre racer).

Efter en lækker middag, spille killingen vil ikke. Han har brug for at finde et afsides sted, hvor han kunne hvile. Det betyder ikke, at killingen har nogen aktivitet. Før, briterne elsker at spille, have det sjovt. De har bare brug for lidt tid til at sove efter at have spist. Efter en lækker middag og en fuld søvn killing munter og legesyg. Han vil finde nogen taske, rem og straks begynde at lege med det.

Voksen hvide britiske rolig og afbalanceret. Spil de foretrækker at sove eller kontemplation af landskabet uden for vinduet. Alle katte af denne race er tilbøjelige til fedme. Derfor skal de være de ejere rasshevelivat. I dag i dyrehandlere du kan købe en masse forskellige redskaber og legetøj til katte. Hvis han ikke reagerer på dem, så prøv at lege med ham.

sundhed

Britiske katte er kendt for et godt helbred, har en god immunforsvar. I modsætning til mange andre racer, i dette er der ingen genetisk disposition for alvorlige sygdomme. Men under alle omstændigheder, kan regelmæssig deltagelse af en kvalificeret professionel ikke ondt. Ligesom alle andre dyr, bør briten træffe rettidige vaccinationer, behandling af parasitter producere. Desuden vil en rettidig undersøgelse af en dyrlæge hjælpe med at identificere enhver sygdom på et tidligt stadium, hvilket i høj grad vil lette den videre behandling.

Killinger op til 5 måneder kan lække tårer. Lakrimation kører uafhængigt, uden medvirken af en specialist.

Svag plet - kløerne. De er ofte en svamp under en manicure ejere bør være opmærksomme på dem. Hvis der er tvivl om den sygdom, du har brug for at se en specialist.

De væsentligste problemer

Det største problem - tarmen - kan forekomme på grund af den tykke uld. Britisk rent, så konstant slikke deres pels. I dette tilfælde kan maven blive tilstoppet med klumper pels, som er vanskelig at trække uden hjælp fra en dyrlæge. I avancerede tilfælde bliver nødt til at ty til kirurgi. For at undgå sådanne problemer, ejerne nødt til konstant kæmmer dit kæledyr mindst en gang om ugen. Under molting anvendelse kam gennem dagen. Som en forebyggende foranstaltning, kan du købe særlige fødevarer, der hjælper med at rense kroppen.

forebyggende foranstaltninger

Katte er tilbøjelige til sygdomme i tænderne, men er særlig akut problem med overvægt. Må ikke ignorere forebyggelse, alle ved, er lettere at forebygge sygdomme end at så engagere sig i behandlingen. For at gøre dette, skal nogle få enkle regler overholdes:

 1. Giv din elskede kat aktiv livsstil. Spillene vil være gavnligt for helbredet, og i princippet sprede fritid af dit dyr.
 2. Solid mad må nødvendigvis være til stede i kosten. For eksempel, tørfoder, og andre brusk.
 3. Hvide briter ikke tager det søde.
 4. Rutinemæssig inspektion dyrlæge bør udføres regelmæssigt.

britisk spisning

Det vigtigste spørgsmål, når du vælger et kæledyr mad til en kat af denne race er en tendens til at tage på i vægt. I princippet har de en moderat appetit, men nogle gange katte kan spise for meget. For eksempel, hvis ejeren giver en stor mængde af mad. Som nævnt ovenfor, et karakteristisk træk ved denne race er, at dens repræsentanter - flegmatisk. Derfor skal ejeren vælge den rigtige kost, til nøje at overvåge størrelsen af portioner. Så vidt muligt - at gøre menuen. Brite fodre Der er 2 måder:

 1. Tørfoder. I løbet af dagen bør ikke gives katten mere end 70 gram foder, er omkring 300 kalorier. Der bør udvises forsigtighed, at det være afbalancerede, fedtstoffer, kulhydrater og proteiner er i det rette forhold. foder præmie pasform bedst.
 2. Fodring naturlige produkter. Ideel til magten skoldet med kogende vand magert kød kalkun, kylling, oksekød eller kanin. Du kan variere kost af slagteaffald, men de skal svejses. En gang om ugen for at arrangere hans foretrukne fisk dag. Men fisk og skaldyr bør ikke misbruges, da overskydende i deres kost kan føre til udvikling af urolithiasis. Aids fordøjelse kogt i vand grød: boghvede, havre, ris. Men de fleste af de aristokrater fra hendes affald.

Forkert kost kan skade brite. Ejerne ikke fodre Fluffy til den fælles bord. Og helt udelukket fra kosten bør være: sød, røget fisk med knogler, svinekød, kylling knogler, smør.

Vand. Rent vand skal være konstant tilgængelige. Dette er især vigtigt, hvis du bruger tørfoder.

Fra en balanceret, korrekt størrelse magt afhænger af din hunds helbred. Kost påvirker tilstanden af tænder og hår, hjerte-kar-og fordøjelsessystemet. Ud over den daglige kost til at behandle sin britiske, kan du tilføje et kim græs. Til dette er det velegnet persille, havre, catmint og andre.

binde britisk

At gøre dig glad blåøjede hvide britiske, du har brug for en ansvarlig tilgang til valget af partner. Vær opmærksom på de eksterne data, og glem ikke at se på det veterinære dokumentation for at undgå eventuel forurening.

Det bør huskes, og alder, kan du ikke sluchat katte under et år. Ellers vil afkommet være syg, kan der være tab af killinger.

Hvis du ønsker at have vendt hvid langhåret brite, så bindingen bør kun udføres med katte hvidt jakkesæt. Og husk, damen går til binding til herre, og ikke omvendt.

Hvis du ønsker at købe en blid og rolig hinanden med aristokratiske manerer, killinger britisk - en oplagt mulighed. Kreppky immunitet, roligt temperament og nem pleje gør det muligt at holde sådanne dyr er ikke kun erfarne opdrættere, men også fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.