SundhedSygdomme og betingelser

Sklerose af cerebrale kar kan forebygges!

Forskere fra hele verden den dag i dag er ikke kommet til enighed: om sclerose af cerebrale kar adskille sygdom eller en normal proces, der ledsager aldring. Men begge parter er enige om, at åreforkalkning - er kroniske lidelser, der skader blodkarrene.

Begyndende vaskulær sclerose hjerne med at arterievæggen imprægneringsmiddel, ligesom fedt, - kolesterol. Uden kolesterol kroppen ikke kan fungere ordentligt. Dette stof hjælper med at opbygge cellemembraner, uden det, vil kroppen ikke syntetiseres af syren nødvendig for fordøjelsen. Hormoner og vitamin D produceres også med deltagelse af kolesterol. Men med alderen, begynder det at samle på væggene i blodkar og arterier i form af sæler. De til gengæld er imprægneret med calcium, danner aterosklerotiske plaques. Nogle gange kan en stor ophobning af plak fører til nekrose. Men der er tilfælde, hvor de forsvandt på egen hånd eller som et resultat af behandlingen.

Plaques bremsende blodkar forstyrre den regelmæssige cirkulation af venøs og arteriel blod, hvilket kan føre til meget alvorlige konsekvenser.

Hvordan at afgøre, om en person har multipel sklerose fartøjer i hjernen? Symptomerne i den tidlige ikke-specifik sygdom. Patienten begynder at lide af hovedpine, som forstærkes med tiden. Hvis du ikke begynder at tidlig behandling af en sådan smerte at blive permanent. Vises ringen eller støj i ørerne, falder øjnene. Ofte patienter med en diagnose af åreforkalkning klager af blinkende for øjnene, "flyver", svimmelhed, når du skifter kropsstilling. Hvis sygdommen skrider frem, kan den person snuble på nogle stavelser når udtalen lang tale. Nogle gange rød eller omvendt, skarpt vender blege ansigt, der er en kortsigtet sveden. Ofte er der søvnløshed, nat rædsler forekomme, nervøsitet stiger. Naturligvis denne betingelse efterhånden fører til en ændring i den mentale tilstand af patienten.

Først mister evnen til at skelne det væsentlige fra det sekundære, svagere mekanisk hukommelse. Senere kan det være "fast" syndromet, når folk fiksere på tidligere begivenheder, mere tilbøjelige til depression.

Folk, der har ældre slægtninge, især behovet for at være opmærksomme på dem, og ikke forsømme et besøg hos lægen. Fordi tearfulness er gnaven, fejlfinding, som ofte beskyldt de ældre, ofte på grund af betingelserne for deres skadelighed og manifestation af sygdommen

På et vist tidspunkt i sclerose af cerebrale kar kan understrege at overdrive alle de ubehagelige karakteregenskaber, der har været forbundet med mennesket. Hvis dette sker, skal du hurtigst muligt kontakte en specialist.

I særligt alvorlige tilfælde, patienter med åreforkalkning forstyrret koordinering, begynder at ryste arme og ben, nedsat reaktion på lys. Broken symmetri i ansigtet, psykiske lidelser viser sig meget tydeligt. Sommetider patienter ophøre med at genkende andre, kan ikke finde vej hjem.

Hvis der er mistanke om, at en person begynder sclerose af cerebrale kar, bør behandlingen påbegyndes med det samme.

Lægemiddelbehandling består normalt af et kompleks af aterosklerose lægemidler, vitaminer, beroligende midler. Det er tilpasset til patientens karakteristika.

Viser naturlige og kunstige bade, fysioterapi.

Hertil kommer, at lette tilstand af en person med diagnosen "sclerose af cerebrale kar" kan være den korrekte tilstand.

En person med sygdommen anbefales oftere i luften, til at engagere sig i nyttige aktiviteter til omfanget af sine beføjelser, til at udøve.

Det viste sig, at sclerose cerebrovaskulær råd anmelde nogen. For at gøre dette, for det første, er det nødvendigt at spise korrekt. Overvåg mængden af mad spist, ikke at misbruge de animalske fedtstoffer, spise flere grøntsager. For det andet, så meget at flytte, kan du gå. Endelig kan du prøve at reducere stressniveauet, fordi spændingen forårsager udviklingen af åreforkalkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.