RelationerMød

12 tegn på, at du skal gå på en anden dato

Første dato - det er altid en stor del af stress. Efter alt, bør du først kontrollere, at udseendet perfekt, og derefter en stor indsats for at have en stor tid med en perfekt fremmed. Det andet møde kan være virkelig fascinerende. Især hvis du går på det med den rette person. Efter alt, vores tid er for værdifuld til spilde på de forkerte mennesker. Vi tilbyder at finde ud af hvilke 12 tegn tyder på, at du skal gå på en anden dato med et nyt bekendtskab.

Du nyder socialt samvær

Hvis du kunne lide den første dato, det helt sikkert giver mening at gå med den anden. Hvis du kan lide socialt samvær, konstant smilende og ikke mærke til, hvor hurtigt tiden går, vil du nyde et nyt bekendtskab. Derfor, for at mødes igen og lære at kende hinanden bedre - det er en rigtig god idé.

Din samtale flyder jævnt

I langsigtede relationer Seksuel tider spiller en afgørende rolle. Hvis du er opmærksom, kan du se tegn på en god kommunikator er allerede på den første date. Så tjek, om hvorvidt han opfører fyr trygt åben, eller, tværtimod, genert, da han vender sig til andre mennesker, og så videre. D. Hvis han er opmærksom på dig, i stand til at føre en afslappet samtale og er en stor lytteren, tøv ikke med at tildele anden dato.

Føler du kemien

En vigtig skilt, der angiver behovet for at gå på en anden dato, er det faktum, at du er tiltrukket af en mand. Du kan mærke spændingen med ham? På den dato, du griner og flirte? En sådan kemi angiver, at denne fyr du virkelig gerne. Selvfølgelig kan du forsøge at opbygge et forhold til den person, som du ikke har nogen kundeemner. Men du er usandsynligt, at lykkes. Efter alt, hvis over tid, kan kærlighed blive dybere, sex, hvis det ikke var fra begyndelsen, vil tage ingen steder.

Føler du dig godt tilpas med nye venner

Som vi har set, er det vigtigt, at du er tiltrukket af en fyr. Men ikke mindre en rolle og en følelse af komfort, som du føler sig tæt på ham. Hvis de første minutter af kommunikation har du indtryk af, at du kender denne person hele mit liv, er dette et godt tegn.

Ny ven er forskellig fra de fyre, du mødte tidligere

Nogle gange er vi, uden at vide det, vi vælger den samme type mænd. Måske det giver en følelse af komfort. Men hvis du ikke arbejde med tidligere forhold, er der ingen garanti hvad der vil ske nu. Derfor, hvis din nye fyr viste sig at være helt anderledes end dem, med hvem du har mødt før, kan det være en stor chance for at bryde den onde cirkel og til sidst finde lykken.

Det er den samme person, med hvem du "mødt" på nettet

Mest sandsynligt, du mødte denne fyr på nettet. En af de bedste måder at finde ud af, om han er ærlig over for dig, det er noget at sammenligne, hvad folk i det virkelige liv, så han er anført i hans online profil. Efter alt, må vi ikke glemme, at de profiler på dating sider - en slags salgsværktøj. Folk forsøger ofte at sætte dig selv i det bedste lys, og det er helt normalt. Men glem ikke om ærlighed. Derfor, hvis web fyr synes at være meget forskellig fra, hvad han var i det virkelige liv, er det næppe fortjener din tillid og yderligere opmærksomhed.

Føler du, at du sætter pris på

Bestemt glad, når en potentiel partner siger til dig komplimenter. Og især i hukommelsen er det den uventede ros. For eksempel, hvis i stedet for banale ord, du ser godt ud, den fyr siger, at han kan lide din musiksmag eller stil for kommunikation og synspunkter om visse ting, så vil det være et signal om, at han er virkelig interesseret i dig.

Den fyr er fokuseret på dig

Hvis der under et besøg din nye ven er helt fokuseret på dig - det er et godt tegn. Efter alt, helt sikkert du vil ikke kun høre noget om ham, men også for at dele nogle oplysninger om sig selv. Derfor, hvis fyren viser, at han er interesseret i, hvad du siger, han ser dig i øjnene, smiler og griner af dine vittigheder, selv om de ikke er meget sjovt, du sandsynligvis skal gå med ham i mindst endnu et møde.

Fyren bekymrer sig om dig

Han kan dokumentere dette på mange måder: i rette tid kom ud på en date, og sørg for, at du er sikkert hjemme, behandle dig med respekt og omtanke under mødet.

Han er god med andre mennesker

Hvis den fyr respekterer at andre (tjenere, bartender, kammertjener, og så videre. P.), Så han sandsynligvis vil opføre sig på samme måde, og i forhold til dig.

Man viser ønsket om at se dig igen

Hvis du ønsker at mødes igen med et nyt bekendtskab, er det vigtigt at vide, om den ønsker at gøre det samme. Derfor er et godt tegn er, hvis en fyr tilbyder at mødes igen, gå i biografen, til en café eller en ny bar.

Du føler stor efter en dato

I stedet for at fokusere på sit forhold til en ny ven, tænke over deres egne følelser på selve mødet. Hvis der efter det møde, du er i højt humør og føler stor - det er en stor tegn. I dette tilfælde er det sandsynligt, at en anden dato, vil ikke skuffe dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.