RelationerMød

En god mand, Rouse Har du tilfreds med ham?

Hvordan man vælger en god ægtemand?

Jeg kan ikke sige, eller forklare, hvordan man finde en mand? Men hvis du har en fyr, og du ønsker at vyti gifte sig med ham. Find ud af om det vil få dig en god mand? Den gode fyr betyder ikke, at det vil være en god mand til dig. Så tænke grundigt, før vyti gifte sig med ham. Er du vågen, tilfreds med ham? Mange par falde i kærlighed og blive gift uden at tænke på fremtiden. Og så viser det sig, at de ikke får sammen, de ikke forstår hinanden, taler forskellige sprog. Så lære af fejlene fra andre. Fejl - det er en god lektie, men ægteskabet er en alvorlig skridt til voksenalderen. Hvor du er ansvarlig for to. Ønsker du dette? Når du har en enhed som muligt. Men ikke alle er ét. Så jeg tilbyder dig mine anbefalinger i denne forbindelse:

  1. 1. Hvis du har fælles interesser? (Bøger, film, musik, etc.) Fælles interesser bør altid være. Der er altid noget at snakke om, diskutere, argumentere.
  2. 2. introducere ham til dine venner. Find ud af deres opfattelse af ham, og hans mening om dem. Hvorfor er det nødvendigt? For hvis dine venner godkende det, og føler, at du er værdig til det, det er godt. Og hvis han siger, at han ikke kan lide dine venner, er det i fremtiden ender, at de begynder at irritere ham, og han ikke vil have dig til at tale med dem. At de er dårligt for dig, eller er de ikke rigtige venner.
  3. 3. Mød med sine forældre (familie). Se hvad hans far. Dybest set de siger, "Ligesom far, som søn" Watch ham. Som den vedrører moderen. Hvilken rolle det optager i sit liv? Hvis hjemmeholdet det vil vmeshyvatsya altid dit liv. Jeg siger ikke, at han ikke elsker sin mor. Bare respekt, kærlighed er en anden. En tilbedelse og lyt neprekoslovno er anderledes. Er det afhænge af moderen? Hvis "ja", så er det dårligt
  4. 4. Få at vide hans venner. Hvad er de? (Alvorlige, sjovt) Hvordan du bruger tid i selskab med sine venner (jeg spekulerer på, om kedelig). Hvordan er det tid hurtigt, eller næsten ikke vente til slutningen af aftenen. Hvis iblandt dem gift, der går. Som det vedrører dette? Hvad han mener om det, hvis han ikke er at gå en tur efter ægteskab? Kig nøje på den måde, han ser på dig på den anden. Det forekommer mig, enhver meddelelse, hvis han ser sig omkring.
  5. 5. Er han kan lide at drikke? Det sker, at han var meget beruset. Hvordan han opfører sig (aggression, vrede, god), hvad er det? Hvis han er aggressiv, vred, og han kan ikke styre sig selv og ikke kan huske den næste dag, hvad der skete i går. Så ikke rode med.
  6. 6. Få at vide dine forældre. Find ud af deres mening om det, og om dem. Dette er vigtigt i fremtiden, de har brug for at kommunikere med ham. Så det skal være god, samt hans mening om dine forældre.
  7. 7. Hvordan virker det? Spørg ham om at hjælpe omkring huset forældre eller slægtning. Giv ham noget arbejde. Se, hvordan det ville arbejde med glæde, eller ikke selv. I denne kan du forstå. Er han klar til at hjælpe andre. Hvis han kunne give en hjælpende hånd til enhver trængende person. Det er godt at være venlig og human. "Folk er meget, men manden er svære at finde."
  8. 8. Nu, hvordan kan du planlægge fremtiden? Er du enig? Kort sagt, hvis du er på udkig i samme retning? Hvis du nu har forskelle, og du ser anderledes på din fremtid. Måske bør du overveje, om ikke at gifte sig med ham. Hvis du har set og ikke er enig med mig.

Læs mine anbefalinger, kan man sige, hvad er alt dette, hvis jeg elsker ham. Og jeg kan lide ham. Og vigtigst af alt, hvorfor det bør, ligesom alle. Jeg bor sammen med ham, og med rette, så du leve med det. Men desværre, i fremtiden vil det stadig være, tør på dit liv. Du er ikke alene, der er mennesker med hvem du forbinder, og dette ikke går væk. Så tænk godt. Og gifte. Jeg ønsker dig lykke. Men desværre, lykke ikke kommer til alle, der fortjener det. Derfor er det nødvendigt at kæmpe og at søge sin lykke. Og ikke sidde på stranden og vente på, hvornår han vil sejle til dig. Jeg ønsker dig at finde en god mand, og en mand i én person. Vær glad kvinde, mor og hustru.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.