RelationerMød

Hvad skal bede en pige til korrespondance? Undersøg hendes profil!

Dating på internettet, som regel begynder med korrespondance. Og ofte det ender godt, fordi drengen ikke formåede at tiltrække sig opmærksomhed fra en anstændig pige. Selvom hvis du tackle spørgsmålet om god tro, kan det være hurtig nok til at bringe sager til et personligt møde. Spørgsmål bidrage til at stimulere dialogen. Hvad skal bede en pige til korrespondance, at hun blev interesseret i dig som person?

Forsigtig!

Må ikke stille spørgsmål, der har svar på spørgeskemaet, fordi der i dette tilfælde vil du se skødesløs og overfladisk egoist. Der er forskellige måder at behandle disse børn. Nogle af pigerne sukke, at mænd kun interesseret i udseende, men ydmyger sig, mens andre blot skifte til andre kandidater. Og denne anden kategori - mere attraktiv og intelligent person, så læs spørgeskemaet og ikke falder ind i en dum situation.

dovenskab strammer

Hvad skal bede en pige til korrespondance, hvis oplysningerne i spørgeskemaet lidt? Det er ikke en nem situation, fordi du har fået smukke (eller grim) snarere doven. Hun ønsker ikke at skrive om sig selv, og kan ikke være meget interesseret i at få kendskab overhovedet. Hvis du ikke har noget imod konstant være aktiv og "gider" hende, bede hende om at fortælle om de mest interessante begivenhed i hendes liv. Hvis den dovne, bedre overlade det alene, er det ikke din indstilling. Måske denne pige er allerede valgt, men hun er på udkig efter nogen "interessant" at underholde.

mange breve

En situation, hvor teksten i profilen for meget, også et tegn på problemer. Det betyder, at pigen havde næsten fortvivlede arrangere hans personlige liv, og med det vil du få et sæt af problemer. Desuden er det i det virkelige liv, ser det ud, er der intet at gøre, så hun skaber et virtuelt billede, er ikke altid rigtigt. Hvad skal bede en pige til korrespondance, hvis det klart overdid det med mængden af tekst? Så damer kan roligt stille banale spørgsmål: "Hvad gør man, i din fritid", "Hvad er dit erhverv?", "Hvad er dine planer for weekenden?" Bare være klar til unødigt detaljeret svar, som nogle gange er nødt til at blive delt i to i den forstand, oprigtighed.

Det er svært, men interessant

Eller måske har du fået en pige relateret til den gyldne middelvej, har du svarene på spørgeskemaet på 2-3 små tilbud og adskiller humor og originalitet. Hvad skal du spørge pigerne af denne type til at være interesseret i hende? Her er tilfældet - det sværeste. Du er nødt til at stille de samme standardspørgsmål, men ikke kedeligt, og at "fremhæve". Hvad skal man spørge pigen? Eksempler: "Hvilken del af dit job kan du lide og hvorfor?" (Dette spørgsmål vil være af interesse næsten enhver pige, fordi der i mindst noget attraktivt der i ethvert erhverv og et lille spørgsmål ordet "hvorfor" i sidste ende du presser hans valgte svar er indsat). Såsom piger som en dyb og filosofiske spørgsmål. For eksempel: "Hvad er de tre kvaliteter på den person, du synes er vigtigst i sig selv og andre mennesker?" Eller "Hvad vil du gerne ændre sig i verden omkring os?"

Smarte piger er din indsats, hvis du er på udkig efter en ven mere end én nat. Hvad skal bede en pige til korrespondance? Spørg om, hvad der er vigtigt for dig, og det er interessant, være dig selv, fordi du har brug for at tiltrække den rigtige, og ikke bare en hvilken som helst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.