SundhedPræparater

"Duzofarm": brugsanvisning, analoger, anmeldelser, billeder

Slagtilfælde og hjerteanfald i dag er blevet mere almindelig, ikke kun hos voksne. Disse patologier kan ramme selv små børn. Naturligvis efter et slagtilfælde kræver langsigtet rehabilitering af patienten. Et af dens aspekter er en medicin, hvorved normal blodgennemstrømning er genoprettet. instruktioner Det stof "Duzofarm" nødt til at få at vide af patienten, er designet specielt til dette.

Generelle egenskaber

instruktioner "Duzofarm" for deres anvendelse er i emballage, har en effektiv vasodilatator handling. Lægemidlet kan forbedre blodgennemstrømningen i perifere kar og hjerne betydeligt. Dette øger minutvolumen.

Det skal bemærkes, at lægemidlet har næsten ingen virkning på hjertefrekvensen og blodtrykket. På grund af signifikant forbedret lægemiddelmetabolisme i celler. I dette tilfælde oxygenoptagelsen og glucose væv bliver mere effektiv.

Hvis du har brug for at tage "Duzofarm" vejledning tyder på en positiv effekt på hans blod. Det er, dens viskositet er reduceret, og risikoen for blodpropper. Desuden er denne virkning er meget udtalt, som midler inhiberer blodpladeaggregering. Cellerne bliver mere resistente over for ilt sult. Men intellektuel aktivitet kan være lidt bremses fordi stoffet har serotoninoblokiruyuschim effekt.

Det er en del af den medicin, og de former, hvori det er fremstillet?

Hvis du har brug for medicin, "Duzofarm" instruktion vil afsløre sin detaljerede sammensætning. Den vigtigste aktive stof er naftidrofuryl. Blandt de yderligere bestanddele kan skelnes som følger: lactosemonohydrat, mikrokrystallinsk cellulose, kolloidt siliciumdioxid, majsstivelse, magnesiumstearat og talkum.

Det fremstiller produkter i Bulgarien. Den vigtigste form for frigivelse - tabletter. Hver af dem i sin sammensætning indeholder 50 mg basismaterialet. De er gule og dækket med en beskyttende kappe, som gør det muligt at beskytte maven fra de negative virkninger af kemikalier. Oftest pakket tabletter i blister. Det er lavet af foliemateriale. En pakke indeholdt 3 blisterpakninger med hver 10 tabletter.

Indikationer for brug

For at opretholde en normal blodcirkulation i de små blodkar, kan du blive tildelt en "Duzofarm". Instruktioner (analoger generelt har en lidt anden sammensætning, men indeholder det samme aktive stof) angiver sådanne beviser:

• rekonvalescensperiode af blodcirkulationen i hjernen efter dens lidelser, der skyldes trauma eller slagtilfælde.

• Mitigation symptomer syndrom og Raynauds sygdom (vaskulær sygdom der udvikler på grund af kramper).

• Problemer med perifere kredsløb, især i ekstremiteterne.

• Kronisk arteriel okklusiv sygdom.

Når du ikke kan bruge stoffet?

Hvis du har brug for at modtage instruktioner "Duzofarm" til brug (svarende til du kan se senere) vil tale om disse kontraindikationer for brug af:

• For meget følsomhed over for de komponenter, der er en del af midlerne.

• Nyresygdom forbundet med forkert stofskifte eller dannelse af sten.

• Svær hjerteinsufficiens.

• Alvorlige sygdomme i lever og nyrer.

• Hyppig blødning, der er svær at stoppe.

• Akut myokardieinfarkt, som blev flyttet for nylig.

• betydelig reduktion pres ved at ændre kropsstilling.

• Akut hæmoragisk slagtilfælde.

• Øget beslaglæggelse aktivitet i hjernen og epilepsi.

• Alvorlige arytmier.

• 18 år.

• Vaskulær kollaps (hurtigt fald i den vaskulære tonus, der er ledsaget af et fald i cirkulerende blod masse).

• Graviditet og spædbarn fodring.

Særlig omhu i ordinering medikamenter skal være, hvis en patient diagnosticeret med glaukom eller prostatahyperplasi.

bivirkninger

Hvis lægen har ordineret "Duzofarm" brugsanvisning advarer om mulige bivirkninger:

1. gastrointestinale system: diarré, kvalme og opkastning, signifikant reduceret appetit, intestinal kolik. Det er også muligt at udvikle ulcerativ mucosal gastrisk mucosal sygdom.

2. CNS: smerte og hvirvlende i hovedet, søvn problemer.

3. Kardiovaskulær: blodtrykssænkende, forringet hjertefunktion ledning.

4. Allergier: urticaria eller andre manifestationer.

Som du kan se, selv om du virkelig har brug for at blive behandlet ved hjælp af "Duzofarm" Instruktion (produkt foto, kan du se i artiklen) advarer dig om de mulige ubehagelige fænomener, der opstår som følge af hans indlæggelse.

Funktioner og dosering

Tabletter nødt til at drikke det hele uden at tygge. Indtagelse af føde påvirker ikke effekten af lægemidlet. At vaske ned stoffet har brug for almindeligt vand. Med hensyn til dosering, er som følger:

• Ved af cerebral cirkulation er ønskeligt at tage 2 piller 3 s. / D., dvs. 300 mg pr fireogtyve chasov.Samaya stor dosis kan være ca. 400 mg / dag.

• Hvis du har problemer med perifer vaskulær læge normalt ansætter ikke mere end 600 mg / dag. Du er nødt til at dele den nødvendige dosis for 3 ensartet modtagelse.

• Når Raynauds syndrom bliver nødt til at tage 2 tabletter tre gange om dagen.

Forløbet af behandlingen længe nok, lige fra en måned til seks måneder. Medicin "Duzofarm" instruktion på ansøgning ved hjælp af en meget detaljeret beskrivelse af dens funktioner, anses det for en meget alvorlig stof, og kan sælges kun ved recept. Uautoriseret modtagelse af dette stof kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer.

Når du drikker en pille, et stof absorberes næsten fuldstændigt i fordøjelseskanalen. Inden for en time efter indtagelse af maksimale antal observeret i plasma midler. Metabolisering det forekommer i leveren. Præparat afledt overvejende i urinen, og halveringstiden periode er 1 time.

Forsigtig

Hvis du er diagnosticeret med hypertension, kan brugen ikke repræsenteres af et lægemiddel. Drug ordineret af en læge "Duzofarm" instruktion bør være med dig hele ikke bør tages perioden behandling til børn, gravide og ammende mødre.

Før du bruger de værktøjer, du har brug for at afgøre, om patienten kan tåle det. Hvis der er en risiko for hypotension, bør lægemidlet anvendes meget omhyggeligt. Regelmæssigt overvåge dit blodtryk.

Det er ikke tilrådeligt at drikke tabletter til mennesker med cøliaki, såvel som dem med laktose-mangel er til stede. Den omstændighed, at sammensætningen af præparatet, hvedestivelse, og lactosemonohydrat.

Værktøjet har ingen indflydelse på hastigheden af de mentale og motoriske reaktioner. Men alligevel er det ikke nødvendigt at køre bil. Under behandlingen, skal du stoppe med at ryge og drikke alkohol.

Hvis du har tildelt "Duzofarm" brugsanvisning (anmeldelser om medicin generelt god) kræver fuld overensstemmelse med alle de ovennævnte regler. Ellers vil medicinen ikke være effektiv.

Hvis patienten har problemer med funktionaliteten af nyrer eller lever, derefter justere midlerne ikke har brug for dosering. I tilfælde af overdosis, bør du straks søge lægehjælp. Førstehjælp giver grundig maveskylning samt brugen af sorbenter og afførende stoffer.

interaktion

Der er nogle midler, som co-administration med "Duzofarmom" kan give bivirkninger forskel. For eksempel kan kombinationen lægemiddel repræsenteret med antiarytmika eller betablokkere give cardiodepressive handling. Denne situation er meget negativ.

Hvis du tager medicin, der sænker blodtrykket, den "Duzofarm" øger deres effekt. Derfor under behandlingen er nødvendig til konstant at overvåge blodtryk.

Anmeldelser, analoger og opbevaring funktioner

Opbevares uden overvejelse er nødvendig i et godt beskyttet mod lyset. I så fald skal det være helt tørt. Lad ikke adgang til stoffet havde børn. Oplagringstemperatur er omkring 25 grader. holdbarheden af produktet - 3 år.

Omkostningerne af lægemidlet er forholdsvis lille. Det spænder fra 360 - 400 rubler. Men hvis dette værktøj ikke passer dig eller anden grund, kan du bruge den samme medicin. For eksempel egnet "Enelbin", "Cereton" "Piracetam," "Kardionat", "Noopept".

Som for anmeldelser, de fleste af dem positivt. Patienterne siger, at tabletterne er godt lindre svimmelhed, hurtigt virkende og er billige. Risikoen for bivirkninger er ganske lille.

Det er alle funktionerne i denne medicin. Hvis du er blevet udpeget som "Duzofarm" instruktion (synonymer du bare set) - dette er din guide til handling. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.