Nyheder og SamfundBerømtheder

Hvor begravet Yesenin - i hvilken kirkegård

Sergey Aleksandrovich Esenin - den store russiske digter, hvis værker er kendt for alle. Hans kreativitet og klamre klamrer sig stadig absolut nogen kender hans værker. Denne mand bogstaveligt erobrede offentligheden og gjort et enormt bidrag til russisk litteratur. Det er umuligt at glemme. Mange mennesker elsker og husker den store digter, i stigende grad ønsker at ære hans minde. Alle af dem er interesseret i spørgsmålet om, hvor den begravede Yesenin. På trods af, at Digteren er en velkendt og populær, mange af hans fans stadig ikke kender svaret på dette spørgsmål.

Års studier af digteren

Sergey Esenin - en af de mest talentfulde og berømte russiske digtere, hvis arbejde ikke kunne forblive ligegyldige læsere. Hans fans er bekymrede over, hvor begravet Yesenin, fordi mange af dem gerne minde om den store digter, og derfor ønsker at ære hans minde.

Den store digter Sergei Yesenin blev født September 21, 1895 i landsbyen Konstantinovo Ryazan Kuzminskaya sogn amt Ryazan provinsen.

I 1904, Sergei begyndte at studere på Constantine Zemsky skole, hvorefter han gik ind i anden klasse snæversynet skolelærer.

Den store digter var i stand til at erobre sin kreativitet et stort antal mennesker, men nogle af dem ved ikke, hvor han er begravet Yesenin.

digterens flytte til Moskva

I 1912 Yesenin tog beslutningen om at forlade huset, så gik jeg til Moskva. Der har fået et job i en slagterbutik, og derefter begyndte at arbejde i trykkeriet.

Allerede i 1914 blev det første produkt af fremtidens store digter offentliggjort. Det følgende år, Yesenin gik til Petrograd, hvor han læste det første digt af AA Bloker SM Gorodetsky og andre berømte digtere og forfattere.

Han blev meget tæt på "novokrestyanskimi digtere", og derefter i 1916 udgav han sin første bog med titlen "Radunica". Takket være dem, Sergey Esenin vundet popularitet svimmel.

Beundrere af digteren ofte spekulerer hvor han er begravet Yesenin. I hvilken by er graven af den store digter? Svaret på dette spørgsmål ønsker at vide et stort antal mennesker for at ære hans minde.

Imagist gruppe og deltagelse i Esenina

Senere Sergey mødtes med Anatoly Mariengof, hvorefter han blev en aktiv deltager i gruppen Imagist.

I 1921, den store digter mødtes med Aysedoroy Dunkan. Denne kvinde han giftede seks måneder senere. Det skal dog siges, at deres ægteskab faldt fra hinanden efter en kort periode efter deres hjemkomst fra udlandet.

Sergei Yesenin ofte begyndte at opstå uenigheder med Anatoly Mariengof, derefter så besluttet at stoppe deltage i Imagist gruppe. Efter at der i mange aviser begyndte at dukke talrige beskyldninger digter i asocial adfærd: en drukkenbolt, i slagsmål, slåskampe osv Det siges, at Yesenin selv gav anledning til en sådan sladder, som i de sidste år af sit liv til en stor digter .. det blev observeret lignende adfærd.

Sergey Esenin - den største russiske digter, der elsker og husker det enorme antal af læsere. Men de fleste fans stadig ikke ved, hvor de begravede Esenina efter hans død.

Straffesag mod Esenina

Senere er der åbnet Sergey få straffesager, der for det meste behandlet anklagerne om hooliganisme. Det er vigtigt, at med den digtere retsforfølgning straffesag relateret til de antisemitiske udtalelser, som blev kaldt "Case af fire digtere."

På trods af, at Digteren var en skandaløs og tvetydige ry, et stort antal af hans fans spekuleret over, hvor begravet Yesenin.

Esenina Behandling i Mental Hospital

Det er værd at bemærke, at den sovjetiske regering var bekymret for den mentale tilstand af den store digter og hans generelle sundhed. Allerede i 1925, direktør for psyko-neurologisk klinik af hospitalet Sergey Yesenin aftalt Sophia Tolstaya. Hun var ligeglad med fysiske og moralske sundhed for digteren. Yesenin havde været på hospitalet en måned, og derefter gik til Leningrad, afgang fra Passbook næsten alle deres opsparing. I denne by, digteren, og tilbragte sine sidste leveår. Det siges, at internettet er stadig en stor mængde information om stedet for nedgravning af Sergei, så mange af hans fans spekulerer på, hvor de begravede Esenina.

Dødsårsagen af den store digter Sergeya Esenina

Sergey Esenin - den store russiske digter, hvis arbejde vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Hans værker gør læseren oplever forskellige følelser, der vil for evigt forlade indtryk om sig selv. Esenina digte gøre dig tænke over de vigtigste ting for alle. Poet elsket og husket af alle læsere, så interesserede i årsagen til hans død, såvel som dem, hvor begravet Sergey Esenin.

Sergey Esenin døde i Leningrad i Hotellet "Angleterre". Denne sørgelige begivenhed fandt sted den 28. december 1925. Det er værd at bemærke, at den sidste digter digt kaldet "Farvel, min ven, farvel." Det blev givet til Wolf Ehrlich kort før Yesenin død. Digteren klagede til Wolff, i sit værelse havde ingen blæk, og så måtte han skrive et digt i blodet.

I henhold til den standard udgave, i de sidste dage af sit liv efter behandlingen i klinikken Yesenin han var i en dyb depression og hængte sig i sit værelse. Men der er en anden version, der siger, at han ikke begå selvmord. I 1970 var der en gennemgang af mordet på Sergeya Esenina med iscenesatte selvmord. Det skal sige, at denne version anses for at være falsk, overbevisende og simpelthen fiktive. Stadig forbliver uløst mysterium død Sergeya Esenina.

Hvor han er begravet den store digter?

Sergey Yesenin kreativitet stadig beundre et stort antal fans. Måske er det på grund af hans berømmelse og popularitet af internettet er der en enorm mængde af falske oplysninger om, hvor begravet Yesenin. I hvad der kan være kirkegården for at ære mindet om hans foretrukne digter?

Som allerede kendt, digteren tilbragte sine sidste dage af livet i Leningrad. Efter at Sergeya Esenina krop blev leveret til Moskva med tog. Digteren blev begravet den 31. december 1925 Vagankovsky kirkegård. Hver fan, der ønsker at ære mindet om den store digter, kunne komme til kirkegården, hvor begravede Yesenin, og husk den store russiske digter.

Sergey Aleksandrovich Esenin - den største russiske digter, hvis kreative arbejde beundrer mere end én generation. Hans biografi er interesseret i et stort antal mennesker, og digte af digteren udforske alle elever. Mange mennesker stadig tror ikke, at Sergei kunne begå selvmord, men Esenina vil ikke vende tilbage. Vi kan kun elske, sørge og husk den store russiske digter af sidste århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.