HjemlighedReparationer

Installation af vand opvarmning af et hus på landet

Kun meget stærke folk nægter fra den sædvanlige brændeovn i et hus på landet. Og alligevel er det ikke det vigtigste opvarmning enhed. Moderne komfortabelt hus forudsætter et varmesystem. Det kan være gas, luft, vand. Nu kan du vælge den mest hensigtsmæssige under visse omstændigheder, en metode til opvarmning af sommerhus, sommerhuse, rækkehuse.

Tja, hvis udvælgelsen af varmesystemet (fx vand) finder sted selv ved designfasen. I Rusland, er dette den mest almindelige metode til opvarmning af boligen. Allerede i gang af anlægsarbejdet gennemføres med lette installationen af vand varmesystemer. Hvis siden af byggepladsen er lagt vand, så tilslutning til det, og problemet med vandforsyningen og dermed er vand varme løst. Du kan grave en brønd eller hulning - i dette tilfælde, disse systemer bliver autonom i den sandeste betydning af ordet. En pumpe forbundet til disse kilder, er i stand til at opfylde alle behov i vand i tilstrækkelige mængder.

Ofte installation af varme, vand produceret i allerede færdig, og selv det gamle hus. Dette gør det vanskeligt og dyr operation, men listen over nødvendigt udstyr i alle tilfælde den samme: kedlen, rør og fittings (bærende, lynlåse, forbinder elementer), opvarmning udstyr (radiatorer). Nogle gange har du brug for en kraftig elektrisk pumpe og lagertank vand.

Installation af vand varme er ikke mulig uden projektet, definerer detaljerne af objektet, afhængigt af hvilken type af systemet er meningen at: en fysisk eller tvungen cirkulation. Og det nødvendige og ekstra udstyr er købt i overensstemmelse med det.

Hvis varme og vand system er tilsluttet en offentlig vej og giver en pipeline af kommunal jord, den nødvendige projekt, der er aftalt med alle de berørte officielle tjenester. Typisk er sådan et ingeniørprojekt af udbud og varme vand genereret af fagfolk og tager hensyn til alle de særlige forhold i området og terrænet. I det tilfælde hvor installationen vandet opvarmningen udføres fra eget brønd eller boring på en sådan harmonisering er ikke nødvendig.

Foring af rør i bygningen afhænger af placeringen af den ydre foring til huset VVS, kedel placering, arrangement og antal af opvarmningsenheder (radiatorer). Alt dette bør registreres på din plan.

Optimal rør skal være direkte, men, hvis det er muligt, uden rette vinkler. Samlinger, bøjninger ofte forårsager lækager, så de skal være så små som muligt. Rør til den ydre foring og intrahouse skal være af forskellige diametre.

Hvis vandet varmeinstallation den omfatter radiatorer, derefter rørdiameteren bør ikke være mere end 3/4 inch, for en to-rørs system, der kræves 60-100 mm rør. Til varmesystemet anvendes i stålrør blødeste. Men de er modtagelige for korrosion, så jo oftere brugt rør af rustfrit stali.Ispolzuyut også galvaniserede rør.

Den vigtigste og den største del af varmesystemet - kedel. Der varmekedler af forskellige modifikationer: fast brændsel (kul, træ, briketter), gas, flydende brændstof (brændselsolie, dieselolie). Stigende grad forbrugere vælger kedler, elektrisk opvarmet. Ofte husejere vælger kedler kombineret med et varmesystem.

At vælge den type kedel - meget enkel, uhøjtidelige og en full-service, termostat, automatisk skifte, selv med programledelse, det afhænger af de økonomiske muligheder.

En person med teknisk viden og specifikke praktiske færdigheder på kræfterne til at udføre installation af varme vand med deres hænder, men det er bedre at overlade sagen kvalificeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.