HjemlighedReparationer

Metal døre. For at bestille eller færdiglavet?

Ved udførelse af reparationer i lejligheden, før eller senere er der et behov for at udskifte hoveddøren. De sovjetiske højhuse har sat som regel, trædøre. Det er ikke engang været undtagelser fra denne regel. Særlige dokker blev bygget, træbearbejdning planter. Selv i de sidste ni-Lutkov har metal og træ døre stadig var. metaldøre massevis derefter optrådte. Jeg tror, der var en efterspørgsel i fortiden, men der var ingen tilbud.

Det er, når udskiftning af hoveddøren alle sat nye metaldøre (undertiden, men der er også nye træ).

Og der er to muligheder.

Den første - at tage færdige døre. Metal indgangen er nu er der til salg, et godt valg. Men dimensionerne af den færdige dør Lutkov normalt ikke svarer til din dør. Og reparation med udskiftning af fordøren bliver til en langsigtet byggeri i det ødelagte døråbning, et lag af støv omkring hjemmet i tykkelsen af en finger. Hvis du har en større reparation, når du er i lejligheden er endnu ikke offentliggjort, og er vært for et team af bygherrer derude, så er det ikke nogen big deal. Og hvis reparationer er virkelig kosmetisk, og du bor i en lejlighed, så ødelagt af åbningen - et stort problem. Jeg ved det ikke, måske døren klar til at være i stand til at afhente din blænde for at undvære ødelæggelse. Men derefter hullerne mellem Lutkov og en åbning i væggen kan være for stor, og døren montering styrke vil være utilstrækkelig. Luftafstande du zaduyut skum. Men hvorfor har du brug for en metaldør, kære, forløbere med låse, hvis det kan blive revet væk fra væggen med Lutkov?

En god vej ud af denne situation - at producere metal indgangsdøre under ordren. Også her bliver du nødt til at afveje en masse argumenter, fordele og ulemper, som de siger, at beslutte - hvem er at bestille døren.

Sådanne virksomheder i massen, et stort udvalg. Men der kan ikke blive fristet af den lave pris. Jeg udelukker ikke, at døren er ganske billigt du arrangerer. Men det er bedre at blive advaret på forhånd, at dørene var af god kvalitet. Omend billige, det vil sige, uden nogen dikkedarer, men en stærk og kvalitative resultater.

Og her er det nødvendigt at specificere for sig selv en række punkter. For eksempel, hvis du vil have døren til slut - vi skal beslutte, hvad det var. Så - plukke låse og erhverve dem. Og bedst af alt inden starten på hele processen til at tale med pårørende eller naboer, der har metal indgangsdøren er allerede tilgængelig. Og finde ud af, hvad de kan lide, og det er ønskeligt at gøre det anderledes. De kan give telefonen en mester i det selskab, hvor deres døre er lavet.

Mine naboer indtil for nylig haft en trædør, som sætter flere bygningsarbejdere ved fødslen derhjemme. Og da de forsøgte at komme ind i lejligheden, brat sætte en ny hoveddør. Metal. Jeg har ikke regnet ud, uanset årsagen, hvad enten af hensyn til økonomien, de sløjfer svejset direkte til metallet Lutkov at med fødslen af deres indrammede døråbning. Nå, der er noget svejser har ikke overvejet højden, og input pad måtte fjernes i storonochku. Ellers må du ikke åbne. Gemte kaldes.

Hvis du er på udkig efter svar på de uundgåelige spørgsmål, kan du knytte metal indgangsdøren. Her vil du være glad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.