TravelingEksotiske steder

Gobi-ørkenen - utilgængelige og smuk

Gobi - er den største og mest majestætiske ørken i Asien. Det er beliggende i den sydlige del af Mongoliet og dækker et stort område inden for Kina. Selvom alle kalder Gobi-ørkenen, er det ikke helt korrekt. Hvert år på dette område falder til 300 millimeter nedbør, hvilket er helt usædvanligt for ørkenen. Selv Kizilkum Karakum og ligger i nabolaget, dråber og en halv gange mindre. Desuden er Gobiørkenen karakteriseret ved meget strenge vintre.

I det område besat af Gobi-ørkenen er det ikke den eneste landskab. Intet under, mongolerne sige, at de har 33 og Gobi er alle forskellige i udseende og klima. Denne grænseløs steppe med en masse af farverige tulipaner og høje græs, bynke og tør steppe med stenet jord, og semi-ørken med tørrede op floder og brønde sjældne. Desert Asien så gådefulde og mystiske, deres udseende tiltrækker rejsende som en magnet.

Der er flere Gobi Jungar, østlige, Gashunskuyu, Gobi-Altai. Alle har et helt andet område. Her mødte han salt og ferskvandssøer, sand og højt græs, flade sletter og bjerge, strandengene og hurtigt strømmende floder med klart vand. I stepper østlige Gobi kan se kegler vulkaner udspyr lava i VI århundrede.

For at se den virkelige ørken, skal du gå mod vest eller syd øst Gobi. Her landskab omfatter bakker og lave bjerge. I dette område, kun solen og vinden regeringstid. Overskyede dage er sjældne. Sommer dag temperaturen når 45 ° C, og om vinteren kan falde til -30 ° C. I steppe er der ingen hindringer for vinden, så det udvikler sig en hektisk hastighed.

Gobi-ørkenen er nogle gange for farligt for vandrer rejsende og handel campingvogne, fordi der er hyppige sandstorme. Orkanen løfter op i luften alt, det kommer deres vej, milliarder af fint sand blinding og forhindre normal vejrtrækning. Kæledyr vender til vind baglæns for at en eller anden måde blive holdt på plads. Orkanen river tagene off huse, små genstande bærer for 20 km (til tider let telt ligger 5 km), teltet RIP i stykker. I efteråret til orkan-kraft vinde kan også tilføje kraftig regn og hagl, som selv kan dræbe en ged eller et får, fordi hagl nå på størrelse med et hønseæg.

Samlet for ugen af stormen raser hårde sandkorn bliver omdannet til klart glas. Toppen af klipperne og kamme perfekt polerede, så skaber en fantastisk tableau. Gobi-ørkenen den smukkeste i de tidlige morgentimer, når solen bare vågne op, frygtsomt at sende sine stråler på sandet køles ned i løbet af natten. Kun denne gang, kan du nyde ren og frisk luft, nyde solen, ikke bange for at blive forbrændt. Det vil blive afholdt blot et par timer, og billedet har ændret sig dramatisk. Desert igen blive et hot spot.

Til dato, Gobi ørkenen er fantastisk smukke og mystiske steder på kloden. Her udgravningerne udført af palæontologer, fordi det er i dette område er den berømte kirkegård af dinosaurer. Det vil tage mere end et årti, og måske endda et århundrede, før personen kender alle hemmeligheder, hvilket i sig selv holder uindtagelig Gobi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.