Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning og forklare at komme! Hvorfor drømmer om en vielsesring på hendes finger?

Stort set alle ser hver aften eller den drøm. I hver de ejer. Men nogle af de drømme er profetisk. For eksempel, ved du, hvad en drøm forlovelsesring på hendes finger? Nej? Nå, så mest læste vores artikel!

Samlet oneiromancy

Ring (bryllup) på en finger betragtes et positivt tegn i en drøm. Han fortæller os om de gode relationer i sympati og gensidighed. For eksempel, hvis livet for en ung pige er stadig en vis usikkerhed, drømmen (en forlovelsesring på hendes finger) fortæller om familiens lykke, den gode hustru. Efter alt, smykke - et symbol på evig kærlighed, den længe ventede bryllup og familie lykke.

Du ser, hvad en lys og vidunderlig drøm! Det er ikke overraskende, at sådanne drømme er mere populære som de mest efterspurgte i visse drøm bøger ... Apropos drømme bøger! Lad os tage eksemplet med et par af dem vide, hvad drømmer vi vielsesringe på fingrene!

Hvorfor drøm om et bryllup ring på sin finger: Drøm Miller

 1. Hvis en ung kvinde ser i en drøm dekoration på hendes arm, så er det tid til et lykkeligt liv! Pleasant ændringer kommer ... Glæd dig til en lang forhold med en mand, som naturligvis afslutte ægteskabet.
 2. Hvis du ser en vielsesring på hendes finger, og derefter, som du sætter det til manden, drømmen lover loyalitet over for din ung mand taler om hans meget oprigtige hensigter over dig.
 3. Visioner, hvor du, kære pige, ikke får at vælge udsmykningen af deres størrelse, lover en skuffelse i hans liv partner.

Hvorfor drøm om en vielsesring på hans finger: sonnik Tsvetkova

 1. Hvis du kan se, at du er iført flere ringe og ringe, i det virkelige liv, vil du lykkes i erhvervslivet. Hertil kommer, muligt at gennemføre gammel drøm.
 2. Broken ring - det er ikke ligefrem et godt tegn. Kommer fiasko, sygdom, problemer. Hvis smykker er smukke og strålende - gør dig klar til en dejlig blomstrer skæbne.
 3. Hvis du drømmer du mistet din vielsesring, så i virkeligheden mistet tilliden til en person tæt på dig. Ikke udelukket, og økonomiske tab.

Hvorfor drøm om en vielsesring på hans finger: Drøm Bog Hasse

 1. Drømme med vielsesringe, du ser fra mandag til tirsdag, du lover at forældrenes omsorg, se dig snart med familie og venner. Dette er en behagelig begivenhed.
 2. Drømmer at du så på fredag, fortæller dig om familien skænderi, om problemer af sladder for dine øjne!
 3. Hvis du ser på din finger smykker med ædelstene, huske på, at ikke langt fra luksus, verdslige og ubekymret liv med en meget indflydelsesrig mand.
 4. I drømmen, du fandt en andens vielsesring? Snart du møder nogen er interesseret i din personlige succes!
 5. Hvis du drømmer du kan ikke finde ringen med deres størrelse, så fortvivl ikke! Hasse hævder, at det er en neutral drøm, siger, at dit hjerte er gratis og åben til at elske!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.